Nokiadan lumialara ozel guncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Forum ortamını gördüm daha iyi oldum özlemişim buraları :d: C7'den sıkıldım Lumia'lar gelesiye kadar annemin 603'ü esir alacağım oda sıkılmıştır aynı telefondan değişiklik olsun bakalım performansı nasıl :naughty:
Tabi tabi onu da dene bakalım ;)

viceroy34

viceroy34

Üye
yükledim hiç birşey anlamadım aynı değişen birşey yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nokia güncellemeleri ne içeriyor adam bi açıklama yapar be.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
surum kodunu soylersen belki nelerin degiştigini ogrenebiliriz. Mesela cihazi ilk aldiginizda menude arama yaparken harf tablosu cikiyordu. Daha sonra kayboluyor. O duzeltilmiş. Bir de aciliş pin kodu ekraninda sorun yaşayanlar varmiş onlar da duzeltilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

cumalitr

Üye
Türkce dil lazim artik nokia duy sesimizi..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Yukledim ama bi degisiklik fark edemedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yakinlik sensoru iyileştirmesi,duşuk işikta ekran goruntu kalitesi,wi-fi hotspot iyileştirmesi,arama sirasinda gelen ikaz sesi duzeltmesi,gelen arama aninda ters cevirerek sessize alma gibi her cihaz icin degişik iyileştirmeler iceriyor.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yakinlik sensoru iyileştirmesi,duşuk işikta ekran goruntu kalitesi,wi-fi hotspot iyileştirmesi,arama sirasinda gelen ikaz sesi duzeltmesi,gelen arama aninda ters cevirerek sessize alma gibi her cihaz icin degişik iyileştirmeler iceriyor.

tsk ler

- - - Eklendi - - -

Soyle bisey fark ettim radyo da disariya ses ver secenegi yoktu simdi var

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

Lumialarda Siri - S Voice ya da Google Voice Search gibi asistan yok mu?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...