tapatalk
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben androidi ilk aldığımda tam 16 gb küçük küçük uygulama yükledim hiç oyun yüklemeden şuanda 60 tane sağlam uygulama var. 6 tane de oyun[ENGİN];6270689' Alıntı:Nokia android'li bir cep üretmez bunu unutun artık böyle birşey olmayacak!
Bu uygulama çılgınlığını da anlamış değilim? Telefonuna 1000 uygulama yükleyen varmı gördünüzmü hiç? Diğer firmaların androidi tercih sebebi ellerinde kendi geliştirdiği sistem yoktu hazır'a kondular.
Nokia'nın en büyük hatası zaten elindekilerin kiymetini bilmeyişiydi bununda bedelini ödüyor zaten
eve gelirken birinde nokia gordum biraz ic cektim hos bi sistemi var
Google-Nokia ortak yapımı Nexusu hayal edebileniniz var mı. WPye gelecekte iyi olacak diyen arkadaşlar birkaç yıl önce symbian iyi olacak diyorlardı biliyoruz.Microsoft az daha satın alıyordu nokiayı kurtardılar şu an androide geçiş yapmazlarsa zaten işleri bitecek.Wpnin öne çıkan özelliği yokki ne özgürlük var ne uygulama var ne zevk var kullanımda.
Aslında aklımda çok güzel bir fikir var;Paralı bir yarışma ucunda ödül olarak para olan ama öyle 100-200$ değilde 4-6 haneli rakam yüksek olucak ki katılanda çok olucak,ödülü öyle yapıp yarışmayıda w.p.'ye en iyi programları-oyunları vs yapan veya ios ve android programlarını senk. edebilenler arasında 1. olan kişiye ödül verilse bir anda w.p.'de patlama olur oyun,uygulama çıkaran gecesini-gündüze katan yarışmacılar olur
Demekki yeniden,tekrar yada ödülü çoğaltmaları lazım,çünkü ona katılanlar genelde kazandıkları parayı sadece ev-araba'ya yönelik değilde geleceğe yönelik yaptığından daha fazla destek görmesi lazım firmalarında kazancı oluyor öylelikle kullanıcılar neden az uygulama,oyun vs var demezler
o dediğine benzer bir şeyi Microsoft 100bin dolar ödülle yapıyor zaten
Aslında konuya odaklı bakarsak w.p. daha eski bir sistem hatta ilk yıllar w.m. olarak başlangıcı yaptığından çok iyi yerlerdeydi zamanla başka işletim sistemleri derken,pazarlama teknikleri derken android çıtayı yükseltti ios zaten üst seviyelerdeydi zamanlada ios-android savaşı başladı sen yaparsın,ben daha iyi yaparım olayı oldu arada kaynayanda diğer işletim sistemlerine oldusen android veya ios için gerçekten sağlam bir uygulama yaparsan kaldırcağın paranın hesabı yok ne 100bin doları ah öyle uygulama yazma yeteneğim olsa
İşte demek istediğim olayda bu oluyor,pazarlama teknikleri derler bunanokia androide zamaninda bile gecseydi yine 1.olamazdi cunku samsung daha iyi telefonlar cikartti ve reklam yapmayi iyi biliyorlar orn samsung s4 reklamini kendi yapiyo lumia 520 yi turkcell yapiyo ayrica samsung daha iyi ozellikler koyuyor multiwindow smart stay smart rotation smart pause vb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?