Nokia Web Browser V.8.3.1.4 Fix [Mod & Sis By haqanguven]

Sponsorlu Bağlantılar

maydin1994255

Üye
seltifika hatası diyor ne yapmam lazım:/ ?

maydin1994255

Üye
nasıl yapıcam yardım edermisin

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
808 Fp2 113.010.1058 De Olumsuz Browser Açılmıyor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Birde Benim Denemem Lazım Teşekkürler

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Browser açılmama gibi bir sorun yaratmaz... başka birşeyden kaynaklıdır sende...
dene kardeşim
Aklına Gelen Başka Birşey Varsa Söyle İstersen Orjinal Yazılımı İndirip Göm Sadece Tarayıcıyı.Ya Açılmıyor Yada Başka Sorunlar Düşün Hiç Açılmiyor? 701 FP2 de Sorun Yoktu Fakat O 1057 yada 1056 İdi 808 1058 de Sorun Var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende sorun yok,ne donma ne kasma.fazla da kullanmıyorum o yüzden de olabilir :) ama asla atma gibi bir sorunum olmadı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Aklına Gelen Başka Birşey Varsa Söyle İstersen Orjinal Yazılımı İndirip Göm Sadece Tarayıcıyı.Ya Açılmıyor Yada Başka Sorunlar Düşün Hiç Açılmiyor? 701 FP2 de Sorun Yoktu Fakat O 1057 yada 1056 İdi 808 1058 de Sorun Var
yazılımla alakası yok... ben Evols cfw sinde kullandım 808 kullananların hiç biri web browser açılmıyor diye bir şey demedi bana. Aklıma sorunu yaratacak bir neden gelmiyor çünkü karşılaşmadım böyle sorunla. Olsa bendede sorun çözerim ama maalesef yok

emreli01

emreli01

Üye
Hem Cfwlerde, Hemde Ofw lerde Kullanabileceğiniz fixdir...
Kasmaları Minimuma Ve Donmaları Tamamen Kaldırır...
Yükledikten Sonra Telefonu Yeniden başlatınız...
Sis Dosyasıyla Olumlu Sonuç Almaz İseniz Yazılıma Gömmeniz Şarttır... Core Dosyasına Atılacaktır...
Test: c7, e6, e7, n8,c6,701, 5800 olumlu sonuç
Hacı senin cwf üzerine sisini yuklesem olur demi

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Ben evols cfw ye yükledim hala kasma ve donmalar oluyor. Gömmek gerek bence.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şu anki evols da yüklü zaten bir daha yüklemene gerek yoktu

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Adamım Yalan Söyleyecek Değilim Madem İnanmıyorsun Birgün Orjinal 1058 İ İndirirsin Flashla Gömersin Kendi Gözünle Görürsün :worshippy:
Ben evols cfw ye yükledim hala kasma ve donmalar oluyor. Gömmek gerek bence.
Sendemi Evols Kullanıyorsun :oha:Ayrıca Bu 112 Yani Fp1 İn Tarayıcısını Nasıl Çıkartıp Fp2 Ye Entegre Edebilirimm Bilgisi Olan Varmi? Geçen Denemedim Ama Bazı Dosyalar Eksik Tam Manada Çalişmayacaktır Diye Yarida Bıraktım Bin de Web 'in Exesi Yoktu.

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Adamım Yalan Söyleyecek Değilim Madem İnanmıyorsun Birgün Orjinal 1058 İ İndirirsin Flashla Gömersin Kendi Gözünle Görürsün :worshippy:
Sendemi Evols Kullanıyorsun :oha:Ayrıca Bu 112 Yani Fp1 İn Tarayıcısını Nasıl Çıkartıp Fp2 Ye Entegre Edebilirimm Bilgisi Olan Varmi? Geçen Denemedim Ama Bazı Dosyalar Eksik Tam Manada Çalişmayacaktır Diye Yarida Bıraktım Bin de Web 'in Exesi Yoktu.

Delight yükledim ne yüklesem hata veriyordu. Ayrıca johslog mod bile olmuyor bende geri evolsa döndüm napalım :S

MaxipmaN

Üye
evolsunki donuyo mu hala?

Üst Alt