haqanguven
Üye
Telefon c7 sis paketi yükledim. Fakat yine dondu ? Napabilirim
telefonu yeniden başlattınmı ve biraz kullan...
Telefon c7 sis paketi yükledim. Fakat yine dondu ? Napabilirim
seltifika hatası diyor ne yapmam lazım:/ ?
nasıl yapıcam yardım edermisin
Browser açılmama gibi bir sorun yaratmaz... başka birşeyden kaynaklıdır sende...808 Fp2 113.010.1058 De Olumsuz Browser Açılmıyor
dene kardeşimBirde Benim Denemem Lazım Teşekkürler
Aklına Gelen Başka Birşey Varsa Söyle İstersen Orjinal Yazılımı İndirip Göm Sadece Tarayıcıyı.Ya Açılmıyor Yada Başka Sorunlar Düşün Hiç Açılmiyor? 701 FP2 de Sorun Yoktu Fakat O 1057 yada 1056 İdi 808 1058 de Sorun VarBrowser açılmama gibi bir sorun yaratmaz... başka birşeyden kaynaklıdır sende...
dene kardeşim
yazılımla alakası yok... ben Evols cfw sinde kullandım 808 kullananların hiç biri web browser açılmıyor diye bir şey demedi bana. Aklıma sorunu yaratacak bir neden gelmiyor çünkü karşılaşmadım böyle sorunla. Olsa bendede sorun çözerim ama maalesef yokAklına Gelen Başka Birşey Varsa Söyle İstersen Orjinal Yazılımı İndirip Göm Sadece Tarayıcıyı.Ya Açılmıyor Yada Başka Sorunlar Düşün Hiç Açılmiyor? 701 FP2 de Sorun Yoktu Fakat O 1057 yada 1056 İdi 808 1058 de Sorun Var
Hacı senin cwf üzerine sisini yuklesem olur demiHem Cfwlerde, Hemde Ofw lerde Kullanabileceğiniz fixdir...
Kasmaları Minimuma Ve Donmaları Tamamen Kaldırır...
Yükledikten Sonra Telefonu Yeniden başlatınız...
Sis Dosyasıyla Olumlu Sonuç Almaz İseniz Yazılıma Gömmeniz Şarttır... Core Dosyasına Atılacaktır...
Test: c7, e6, e7, n8,c6,701, 5800 olumlu sonuç
benim cfw de zaten var yüklemene gerek yokHacı senin cwf üzerine sisini yuklesem olur demi
aynenşu anki evols da yüklü zaten bir daha yüklemene gerek yoktu
Sendemi Evols KullanıyorsunBen evols cfw ye yükledim hala kasma ve donmalar oluyor. Gömmek gerek bence.
Ayrıca Bu 112 Yani Fp1 İn Tarayıcısını Nasıl Çıkartıp Fp2 Ye Entegre Edebilirimm Bilgisi Olan Varmi? Geçen Denemedim Ama Bazı Dosyalar Eksik Tam Manada Çalişmayacaktır Diye Yarida Bıraktım Bin de Web 'in Exesi Yoktu.Adamım Yalan Söyleyecek Değilim Madem İnanmıyorsun Birgün Orjinal 1058 İ İndirirsin Flashla Gömersin Kendi Gözünle Görürsün
Sendemi Evols KullanıyorsunAyrıca Bu 112 Yani Fp1 İn Tarayıcısını Nasıl Çıkartıp Fp2 Ye Entegre Edebilirimm Bilgisi Olan Varmi? Geçen Denemedim Ama Bazı Dosyalar Eksik Tam Manada Çalişmayacaktır Diye Yarida Bıraktım Bin de Web 'in Exesi Yoktu.
Delight yükledim ne yüklesem hata veriyordu. Ayrıca johslog mod bile olmuyor bende geri evolsa döndüm napalım :S

evet donuyor.1 telefonda deil 3 telefoda da denedim sonuç aynı :Sevolsunki donuyo mu hala?