Arkadasın da dedigi gibi yazacagın harfi ekrana çiziyorsun ve o harfi otomatik algılayıp yazıyor..
El yazısı tanıma özelligi bulunmuyor.Ama bu bir uygulama ve nokia tarafından saglanıyor.El yazısı tanıma olayı program ile çözülebilir.
Aynen öyle ama az önce baktım da çogu yerde var yazıyor.Benim C7'de yok aynı sistem olmalarına ragmen koymamıslar sadece çincede varmıs.Yani telefonun orjinalinde olmasa dahi program ile yapabiliyoruz. Öylemi?
Yok arkadasım olur mu hiç.İnternet hızı iyi 10.2 Mbps 3G baglantı hızı varAnladım. İnternet bağlanma hızı nasıl peki?(Seni de sıkmıyorumdur inşallah)
o hızla 3.5g oluyor..Yok arkadasım olur mu hiç.İnternet hızı iyi 10.2 Mbps 3G baglantı hızı var

Yok arkadasım olur mu hiç.İnternet hızı iyi 10.2 Mbps 3G baglantı hızı var
Ben bu hafta içinde kısmet olursa alırım bu telefonu inşallah 
sana tavsıyem elekrto marketlerde al ıncele,hanı varya gormeden almam dıye cok etkısı olacaktır.5800 de gordugun tum ozellıkler c7 de felanda var sonucta 3 4 yıllıkbır telefon 5800.
sana tavsıyem elekrto marketlerde al ıncele,hanı varya gormeden almam dıye cok etkısı olacaktır.5800 de gordugun tum ozellıkler c7 de felanda var sonucta 3 4 yıllıkbır telefon 5800.
O fiyatlardaki androidlerin hepsi için hd video kaydı sıradan bi özellik yani bu mudur? Usb otg 3 4 yıllık demode bir özellik yani bu mudur?
şaka bır yana vıdeo kısıler ıcın onemlıyse bunu ayrıca ınceler bılmıyorsada sorar bızde fıkır verırız.Tartısmak yersiz kamera için telefon alınmaz diyorum video da dahil buna ve kamera içinde telefondan vazgeçilmez.
ben teşefon alırken vıdeo cekıyormu dıye bıle bakmam işim olmuyor vıdeo ile.kaldıkı hd vıdeo cekeceksen gıt ozaman gs2 al bırcok handycam den daha ıyı cekıyor.kısa meraj fılm cekılır işteşaka bır yana vıdeo kısıler ıcın onemlıyse bunu ayrıca ınceler bılmıyorsada sorar bızde fıkır verırız.
Ya iyi de Nokia niye böyle bi cihazı birden fiyat düşürdü. ?
Zaten çok da tutulmayan bir telefon hep C7 ve N8 in gölgesinde de kaldı ondan mı ki..