Nokia Türkiye C6-01'in fiyatının 599 TL olduğunu resmen duyurdu !

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
S^3 demişken sorayım, Anna'lı X7 ne zaman ülkemize gelecek bilgin var mı ? :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Ciddi misin ?

E6'yı salla ya ben X7 istiyorum gelsin de bi inşallah :aha::aha:

SilentOne

SilentOne

Üye
napcan x7 yi yha gelecek olan meego lu n9 u bekle

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İkisinide hoparlör sistemleri iyi dolby kalitesi var sonuçta.Ama X7 de 4 hoparlör oldugu için daha iyi yayılma olur.:pro:

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 ile oyun oynama ihtimalimiz nasıl? Bilgi verir misiniz?

lolaman

lolaman

Üye
İdare eder ne farkı varki C5-03 veya C7 den almışken üstüne az para koy C7 al almak istiyosun ama durumun yk o zmn C5-03 al aynı şeyler.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İdare eder ne farkı varki C5-03 veya C7 den almışken üstüne az para koy C7 al almak istiyosun ama durumun yk o zmn C5-03 al aynı şeyler.
Arada dag kadar fark var desem daglar bile güler sana eee agzıyla :pro:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

Evet dostum kullandım ben ekran çözünürlüğü boyutuna göre inanılmaz.

----------Eklendi @ 13:54:40 ---------- Yazıldı @ 13:54:00 ----------

Baya iyi ses verir.

Gelsin ya direk Annalı gelecek zaen o zaman bomba patlar ama 1000 tl yi aşmaz inşallah

----------Eklendi @ 14:32:26 ---------- Yazıldı @ 14:31:22 ----------

Biri V5 biri ^3. Ben buna ... gülerim... :D

nonamex

Üye
Dün Dungeon Hunter 2 S^3 için yok demiştim, bugün çıkmış :ehe

haqqus

haqqus

Üye
androidin sagladıgı tek avantaj flash player destegi iphonde 3D oyun ve özellikle viber NOKIA cok geride kaldı coook....

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
androidin sagladıgı tek avantaj flash player destegi iphonde 3D oyun ve özellikle viber NOKIA cok geride kaldı coook....
Bu telefonu bu fiyata alamazsın normalde.Galaxy S2 hariç kaçtane adam gibi flash oynatan android var.

umut681

umut681

Üye
hala o kadar para vermem bu telefona diyenler varsa yorum yazmasınlar android bölümünde takılsınlar tövbe yarabbim.

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefonu bu fiyata alamazsın normalde.Galaxy S2 hariç kaçtane adam gibi flash oynatan android var.

Galaxy S2'de mübarek modem gibi maşallah o kadar büyük cebe girmez o telefon nasıl mantıkla yapmış Samsung o kadar büyük.

61semih

61semih

Üye

htc incredible s ve dıger ust segmenttekı htc ler flash konusunda gs2 den daha ustun nedenı ise htc nın qualcomm a yakınlığı.yanı gs2 suanda pıyasadakı en ıyı telefon olsada flash konusunda htclerın ust segmen yanı incredible s vb modellerı cok iyi.

Üst Alt