S^3 demişken sorayım, Anna'lı X7 ne zaman ülkemize gelecek bilgin var mı ?![]()

napcan x7 yi yha gelecek olan meego lu n9 u bekle
Ciddi misin ?
E6'yı salla ya ben X7 istiyorum gelsin de bi inşallah![]()
İkisinide hoparlör sistemleri iyi dolby kalitesi var sonuçta.Ama X7 de 4 hoparlör oldugu için daha iyi yayılma olur.
İkisinide hoparlör sistemleri iyi dolby kalitesi var sonuçta.Ama X7 de 4 hoparlör oldugu için daha iyi yayılma olur.

Arada dag kadar fark var desem daglar bile güler sana eee agzıylaİdare eder ne farkı varki C5-03 veya C7 den almışken üstüne az para koy C7 al almak istiyosun ama durumun yk o zmn C5-03 al aynı şeyler.

Evet dostum kullandım ben ekran çözünürlüğü boyutuna göre inanılmaz.
----------Eklendi @ 13:54:40 ---------- Yazıldı @ 13:54:00 ----------
Baya iyi ses verir.
İdare eder ne farkı varki C5-03 veya C7 den almışken üstüne az para koy C7 al almak istiyosun ama durumun yk o zmn C5-03 al aynı şeyler.

Hocam tüm S^3 oyunlarını oynayabilirsin.Mesaj atamadım posta girişin dolu mesajlarını silmelisinc6-01 ile oyun oynama ihtimalimiz nasıl? Bilgi verir misiniz?

Hocam tüm S^3 oyunlarını oynayabilirsin.Mesaj atamadım posta girişin dolu mesajlarını silmelisin![]()

Bu telefonu bu fiyata alamazsın normalde.Galaxy S2 hariç kaçtane adam gibi flash oynatan android var.androidin sagladıgı tek avantaj flash player destegi iphonde 3D oyun ve özellikle viber NOKIA cok geride kaldı coook....
Bu telefonu bu fiyata alamazsın normalde.Galaxy S2 hariç kaçtane adam gibi flash oynatan android var.
Bu telefonu bu fiyata alamazsın normalde.Galaxy S2 hariç kaçtane adam gibi flash oynatan android var.