Tabiki flash için iyi donanımlar gerekli.Bilgisayarımda bile firefoxta flash çökmesi oluyor ve bu oldugunda Core i5 islemci ve 4 gb ram olmasına ragmen firefox en az 30-40 saniye kilitleniyor.
bide symbian 3 ama ace ile kıyaslayanlara söylüyorum ace çok daha iyi bir telefon kim ne derse desin gerek işlemcisi gerek oyun performansı çok güzel (tabi kendi düşüncem)Telefonun almayı düşünüyorum reset sorunu olurmu ve anna yı yükleyebilrmiyim
ancak Ağustosta Anna güncellemesi gelecek yükleyebilirsin 
Anna ne demektir?
okadar para etmez bence ozellıkllerıne tasarımına bakınca telin...
560 liraya Huawei ideos X5 alirdim, kesinlikle bu telefondan daha iyi
Beyler yaptıgınız büyük ayıp.Bu islerden anlamıyorsanız yorum yapmayın bu konuya.
O telefonun normal fiyatı 750-800 arası biraz aklınızı kullanın,X5 istiyosan X5 al telefon elinde ısınsın kapagın rengi atsın terden.
Kaç tane çok sevdiginiz androidli usb on the go destekleyen telefon var.X5 çin çan çon harici kaç HD video çeken telefon var bu fiyata.
Millet çok nankör olmus kusura bakmayın.
Beyler yaptıgınız büyük ayıp.Bu islerden anlamıyorsanız yorum yapmayın bu konuya.
O telefonun normal fiyatı 750-800 arası biraz aklınızı kullanın,X5 istiyosan X5 al telefon elinde ısınsın kapagın rengi atsın terden.
Kaç tane çok sevdiginiz androidli usb on the go destekleyen telefon var.X5 çin çan çon harici kaç HD video çeken telefon var bu fiyata.
Millet çok nankör olmus kusura bakmayın.