Nokia Türkiye C6-01'in fiyatının 599 TL olduğunu resmen duyurdu !

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tabiki flash için iyi donanımlar gerekli.Bilgisayarımda bile firefoxta flash çökmesi oluyor ve bu oldugunda Core i5 islemci ve 4 gb ram olmasına ragmen firefox en az 30-40 saniye kilitleniyor.

61semih

61semih

Üye
Tabiki flash için iyi donanımlar gerekli.Bilgisayarımda bile firefoxta flash çökmesi oluyor ve bu oldugunda Core i5 islemci ve 4 gb ram olmasına ragmen firefox en az 30-40 saniye kilitleniyor.

tespıtın dogru ama bu fırefox a ozsezl bırsey bende 1 2 yıl fırefox kullandım en sonunda bu çökmelerden bıktığım için chorme ye gectım chorme de boyle sıkıntılar yokçyanı fırefox takı cokmeler donanımsal degıl yazılımsal.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5800 ı satarsam bu telefonu alacam zaten androidli telim var bu telefonun en çok hoşuma giden özelliği çok kibar olması insan bakınca çok masum duruyor küçük emrah gibi :D bide symbian 3 ama ace ile kıyaslayanlara söylüyorum ace çok daha iyi bir telefon kim ne derse desin gerek işlemcisi gerek oyun performansı çok güzel (tabi kendi düşüncem)

Kefelon

Üye
sl mi satıp bunu mu alsam acaba :hmmm şaka şaka :d: ama gerçekten güzel nokia baya indirdi önceden satın alan arkadaşlaradaüzüldüm :ağlarım: geçmiş olsun beyler....

hasaki

Üye
Telefonun almayı düşünüyorum reset sorunu olurmu ve anna yı yükleyebilrmiyim

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun almayı düşünüyorum reset sorunu olurmu ve anna yı yükleyebilrmiyim

Reset sorununu bilmiyorum yüklediğin bişey de yapabilir kendiliğinden de yapabilir ya da hiç yapmayabilir :) ancak Ağustosta Anna güncellemesi gelecek yükleyebilirsin :good:

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Anna ne demektir?

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Symbian^3 güncellemesi.

Herkes bekliyor dehşet ya şu Anna.

Yeni ikonlar. Yeni tarayıcı 7.3
Yeni normal ekran iphone klavyesi.
Daha da hızlı vs.vs.

[video=youtube;jXIQSpxnHxI]http://www.youtube.com/watch?v=jXIQSpxnHxI&feature=player_embedded[/video]

nonamex

Üye
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Anladım :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
hepsi burada sitesinde şu anda 507 tl ye satılıyor vallaha bedava fiyatı var alsammı acaba 5800 ile daha çok hedeflerim var

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
507 olur mu o KDV Hariç fiyatı bir daha bak KDV dahil 599 TL.

Ocean258

Ocean258

Üye
okadar para etmez bence ozellıkllerıne tasarımına bakınca telin...

nonamex

Üye
560 liraya Huawei ideos X5 alirdim, kesinlikle bu telefondan daha iyi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Beyler yaptıgınız büyük ayıp.Bu islerden anlamıyorsanız yorum yapmayın bu konuya.
O telefonun normal fiyatı 750-800 arası biraz aklınızı kullanın,X5 istiyosan X5 al telefon elinde ısınsın kapagın rengi atsın terden.
Kaç tane çok sevdiginiz androidli usb on the go destekleyen telefon var.X5 çin çan çon harici kaç HD video çeken telefon var bu fiyata.
Millet çok nankör olmus kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: Osmanlı Evladı ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yaptıgınız büyük ayıp.Bu islerden anlamıyorsanız yorum yapmayın bu konuya.
O telefonun normal fiyatı 750-800 arası biraz aklınızı kullanın,X5 istiyosan X5 al telefon elinde ısınsın kapagın rengi atsın terden.
Kaç tane çok sevdiginiz androidli usb on the go destekleyen telefon var.X5 çin çan çon harici kaç HD video çeken telefon var bu fiyata.

Haklısın arkadaşım. Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 de müzik dinlerken mesaj yazabiliyor muyuz veya internette gezebiliyor muyuz?

nonamex

Üye

Aklimi kullaniyorum, bu telefona 750-800 lira verip almak paraya yazik etmektir. Symbian'dan akilli telefon olmuyor.Nokia bile kabullendi artik WP7 ve Meego kullanacak.Siz hala aa cok iyi diyorsunuz..

----------Eklendi @ 17:49:43 ---------- Yazıldı @ 17:38:54 ----------

Nokia'nin en iyi telefonu N8 HD video cekiyor aa ne guzel degil mi ? Ama kamerasinda parlama sorunu yarattigi icin ozellikle gece video cekimlerinin cogu sisli oluyor ne anladim ben bu isten simdi..

Üst Alt