Bu piyasada ettiginden daha fazla özellikle daha az paraya satılan bir cihaz yok.Samsung enayi o zaman sizin dediginize göre.
Ben çok inceledim Gioları fitleri inanın islemcinin çalısma sistemi önemli hızı degil.800 mhz gionun 600'ünü bile yansıtamıyor uygulamalara android daha neyin çabası bu dilimizde tüg bitti iki üç arkadas bunu anlata anlata.Ace 800 gio 800 ramler aynı gpular hemen hemen esit ama arada 300 liraya yakın fiyat var.Biraz düsünün kalitenin bunda payı var mı yok mu.Yakın çevremde 4 gio var ve çogunu bu elemanlara ben tavsiye ettim.Forumda bile tavsiye ettigim konular var.500 liraya iyi telefon C5-03 alacaklarına bunları alsınlar dedim fanlık yaptıgım falan yok yani.Symbian da oyun uygulama sıkıntısı var diyen çocuk acaba optimusundaki uygulama ve oyunların listesini yazarmısın bize ???
vallaha ne dıyım soyut bılgılerın dısında elle tutulur bırsey yazmamışsın.hangı bırısıne cevap vereyım dıye dusunuyorum.ace ıle arasındakı farklar ufak bır ekran boyutu farkı 0,3inç,bu onemlı olmasada ekranın gorıllaglass olması ve kamerası 5mp olması farkları.zaten nokıada boyle yapmıyormu bırkac megapixel yukseltıp tasarımınıda bıraz değiştirince yenı telefon olarak daha dogrusu daha ıyı telefon olarak piyasaya suruyor ve kapış kapış gidiyor.800mhz lık performansı nasıl alamadın anlamıyorum sorun senın algılamanda olabılır fakat sımdıye kadar nova,pes,nfs shift,draw slash gibi oyunlarda ne takılma oluyor nede donma,menu geçişleri komutları algılama hızıda kusursuz.bır kullanıcı deneyımı olarak yazıyorum bunları.ace ıle gıo arasındakı fıyat farkından bahsetmişsin tabıkı arada malzeme kalıtesı olabılır.ace kullanmadıgım ıcın bılemıyecegım sadece teknosa da ınceleme fırsatı bulmustum hak verırsınkı 5 6 dakıkalık bır ınceleme de malzeme kalıtesını dayanıklılıgını fark etmek güç.ama en azından ekranın gorıllaglass olması yeter sanrım.birde tasarımı var ace nın tasarımı gıo dan daha iyi bence.birde fan lıgı neden kotu algılıyorsunuzkı,kaldıkı bende yıllarca nokıa kullandım memnun kaldıgım telefonlarıda oldu fakat n73 canımdan bezdırmışti beni yavaşlıgıyla takılmalarıyla.bır tema yuklerdım telefona kasım kasım kasılırdı.şimdiki sanbyanlarda bukadar mı bılemem kullanmadıgım ıcın fakat app. konusunda ios ve android kadar ıyı olmadıgı bir gerçek
bır bılgı olsun dıye telefonumda olan oyunların resmını paylaşayım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded with
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız