Nokia Türkiye C6-01'in fiyatının 599 TL olduğunu resmen duyurdu !

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sebepsiz yere telefon kötülenmez kardesim.O telefonun orjinal fiyatı 800 liraya yakındı biraz taktir edin bazı seyleri.Kimin fan oldugu belli herkes de biliyor forumun vantilatörlerini

61semih

61semih

Üye
Sebepsiz yere telefon kötülenmez kardesim.O telefonun orjinal fiyatı 800 liraya yakındı biraz taktir edin bazı seyleri.Kimin fan oldugu belli herkes de biliyor forumun vantilatörlerini

evet ben fanım yanı android i seviyorum.bunda ne sakınca var.nokıa nın olitikasınıda beğenmiyorum okadar bır telefona 600tl verıpte ovı den çakmak uygulaması ındırmek pek akıllıca gelmıyor cunku bana.zaten yazmıstım kamerası iyi diye.olumlu yanınıda yazdım eleştirdiğim yanınıda.bu benım gorusum.kımseye sataşmadım,işte bunu almayın cart curt dıye bırsey yazmadım kendı görüşümü yazdım.ben android ii sevıyorum dıye fan ım dıye nokıa ya yorum yazamazmıyım?eleştiremezmıyım?bundan dolayı 1 haftalıgına ban lanacaksam banlanıyım.başka forum mu kalmadı.eğer boyle bırsey olursa gercekten gıder daha adil ınsanların goruslerıne saygı duyan forumlarda yazarım :bye2:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
buna verecegime 600 lira gider galaxy fit veya ace alırım daha iyi işlemciside symbian mı yoksa yine

nonamex

Üye
560 liraya gider Huawei Ideos X5 alırım, işlemcisini 1 ghz'e overclock edecek rom çıkarsa 1 ghz işlemci + Adreno 205 GPU ile piyasadaki çoğu oyunu oynatacak hale gelir.. Zaten şu anki 800 mhz'de gayet yeterli..

C6-01 alacak olsam, zaten Symbian'ın hali ortada.. Oyun, uygulama sıkıntısı var. Donanım zayıf..

'Patron

'Patron

Üye
hemen androidciler dalmış. bu tel hakkında görüşlerınız yeterli.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu piyasada ettiginden daha fazla özellikle daha az paraya satılan bir cihaz yok.Samsung enayi o zaman sizin dediginize göre.
Ben çok inceledim Gioları fitleri inanın islemcinin çalısma sistemi önemli hızı degil.800 mhz gionun 600'ünü bile yansıtamıyor uygulamalara android daha neyin çabası bu dilimizde tüg bitti iki üç arkadas bunu anlata anlata.Ace 800 gio 800 ramler aynı gpular hemen hemen esit ama arada 300 liraya yakın fiyat var.Biraz düsünün kalitenin bunda payı var mı yok mu.Yakın çevremde 4 gio var ve çogunu bu elemanlara ben tavsiye ettim.Forumda bile tavsiye ettigim konular var.500 liraya iyi telefon C5-03 alacaklarına bunları alsınlar dedim fanlık yaptıgım falan yok yani.Symbian da oyun uygulama sıkıntısı var diyen çocuk acaba optimusundaki uygulama ve oyunların listesini yazarmısın bize ???

• Beğen
61semih

61semih

Üye
Bu piyasada ettiginden daha fazla özellikle daha az paraya satılan bir cihaz yok.Samsung enayi o zaman sizin dediginize göre.
Ben çok inceledim Gioları fitleri inanın islemcinin çalısma sistemi önemli hızı degil.800 mhz gionun 600'ünü bile yansıtamıyor uygulamalara android daha neyin çabası bu dilimizde tüg bitti iki üç arkadas bunu anlata anlata.Ace 800 gio 800 ramler aynı gpular hemen hemen esit ama arada 300 liraya yakın fiyat var.Biraz düsünün kalitenin bunda payı var mı yok mu.Yakın çevremde 4 gio var ve çogunu bu elemanlara ben tavsiye ettim.Forumda bile tavsiye ettigim konular var.500 liraya iyi telefon C5-03 alacaklarına bunları alsınlar dedim fanlık yaptıgım falan yok yani.Symbian da oyun uygulama sıkıntısı var diyen çocuk acaba optimusundaki uygulama ve oyunların listesini yazarmısın bize ???
vallaha ne dıyım soyut bılgılerın dısında elle tutulur bırsey yazmamışsın.hangı bırısıne cevap vereyım dıye dusunuyorum.ace ıle arasındakı farklar ufak bır ekran boyutu farkı 0,3inç,bu onemlı olmasada ekranın gorıllaglass olması ve kamerası 5mp olması farkları.zaten nokıada boyle yapmıyormu bırkac megapixel yukseltıp tasarımınıda bıraz değiştirince yenı telefon olarak daha dogrusu daha ıyı telefon olarak piyasaya suruyor ve kapış kapış gidiyor.800mhz lık performansı nasıl alamadın anlamıyorum sorun senın algılamanda olabılır fakat sımdıye kadar nova,pes,nfs shift,draw slash gibi oyunlarda ne takılma oluyor nede donma,menu geçişleri komutları algılama hızıda kusursuz.bır kullanıcı deneyımı olarak yazıyorum bunları.ace ıle gıo arasındakı fıyat farkından bahsetmişsin tabıkı arada malzeme kalıtesı olabılır.ace kullanmadıgım ıcın bılemıyecegım sadece teknosa da ınceleme fırsatı bulmustum hak verırsınkı 5 6 dakıkalık bır ınceleme de malzeme kalıtesını dayanıklılıgını fark etmek güç.ama en azından ekranın gorıllaglass olması yeter sanrım.birde tasarımı var ace nın tasarımı gıo dan daha iyi bence.birde fan lıgı neden kotu algılıyorsunuzkı,kaldıkı bende yıllarca nokıa kullandım memnun kaldıgım telefonlarıda oldu fakat n73 canımdan bezdırmışti beni yavaşlıgıyla takılmalarıyla.bır tema yuklerdım telefona kasım kasım kasılırdı.şimdiki sanbyanlarda bukadar mı bılemem kullanmadıgım ıcın fakat app. konusunda ios ve android kadar ıyı olmadıgı bir gerçek
bır bılgı olsun dıye telefonumda olan oyunların resmını paylaşayım

Uploaded with

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Semih kardesim sana bisey demiyorum kullandıgın inceldigin cihazları öneriyorsun takip ediyorum seni.N73 öyleydi rami ve islemcisinden kaynaklı simdiki symbianlarda diye bisey yok o telefonla alakalı çünkü.Ama bazı arkadaslar var neyin ne oldugunu bilmeden ki yaslarından emin bile degilim resmen kullanmadan atıp tutuyor ve öneri bekleyen arkadaslarda bunları göz önünde bulundurup ona göre davranıyor.Karalamaktan baska bisey degil bunların yaptıkları.Adam 1000 lira telefon yapmıs satıyor Gio ile kıysalayanlar var biliyomusun N8'i.Neymis islemci yüksekmis rami yüksekmis.Senin açtıgın uygulama 10 mb ram yerken symbian 2 mb yiyor senin grafiklerin islemciye bile saldırırken symbianda böyle bisey yok ve elindeki islemcinin %25'i nereye gidiyor diye düsündünmü hiç.C7'de uygulamlara 600 küsür islemci kullanımı kalıyor.Ace 800 olmasına ragmen 600'e zor yaklasıyor.GPU kaliteli olmasa isi hepten batak.Aynı sekilde Gio.Gpu biraz zorlansa islemciden tırmalıyor.

61semih

61semih

Üye
Semih kardesim sana bisey demiyorum kullandıgın inceldigin cihazları öneriyorsun takip ediyorum seni.N73 öyleydi rami ve islemcisinden kaynaklı simdiki symbianlarda diye bisey yok o telefonla alakalı çünkü.Ama bazı arkadaslar var neyin ne oldugunu bilmeden ki yaslarından emin bile degilim resmen kullanmadan atıp tutuyor ve öneri bekleyen arkadaslarda bunları göz önünde bulundurup ona göre davranıyor.Karalamaktan baska bisey degil bunların yaptıkları.Adam 1000 lira telefon yapmıs satıyor Gio ile kıysalayanlar var biliyomusun N8'i.Neymis islemci yüksekmis rami yüksekmis.Senin açtıgın uygulama 10 mb ram yerken symbian 2 mb yiyor senin grafiklerin islemciye bile saldırırken symbianda böyle bisey yok ve elindeki islemcinin %25'i nereye gidiyor diye düsündünmü hiç.C7'de uygulamlara 600 küsür islemci kullanımı kalıyor.Ace 800 olmasına ragmen 600'e zor yaklasıyor.GPU kaliteli olmasa isi hepten batak.Aynı sekilde Gio.Gpu biraz zorlansa islemciden tırmalıyor.

rakamlar bazı seylrın gostergesı olsada gercek kullanımda hersey ortaya cıkıyor.benım demek ıstedıgım hanı dıyorsunkı 800mhz değil 600mhz lik performans bıle gostermıyor.bunu nerede hıssettın acaba ısterse oyun uygulama yada sıstem ıslemcının gpu nun tamamını kullansın ama takılma olmasın yavaşlama olmasın gerısınden banane.kı telefonu alalı 1 ay felan oldu sımdıyedek hıcbır takılma yavaşlama olmadı kı telefonda 20 den fazla oyun uygulama yükledim.ha hayatsı yokmu bu telefonun bırcok kısı wifi hatasından yakınıyor bendımde basıma 1 kere geldı daha gelmedı fakat bu sorun kronıkleşsede çözümü var.yanı bır telefonun fıyatı 450 500tl arasında olsun bu performansı versın ve hala c503 lerle karşılaştırılsın pes.ha kişiler nokıa alıskanlıgından dolayı veya kullanım kolaylıgından dolayı nokıa tercıh edebılır .ben htc touch2 kullanırken android popülerleşmeye basladıgında bende onyargıyla bakıyordum fakat sonradan gorunce bırebır kullanınca fıkrım değişti.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tamam iste olayın temeli burda.Bunu herkes biliyor symbian az sistem tüketiyor ve hafif.5800 kullananları bilirsin forumda sayıları çok.Bugün bi karsılastırma olsa sorsalar 5800 mı S2 mi diye 5800 fark atar o derece yüksek yani sayıları ve bu kullanıcıların açtıkları sorun konuları milleti symbiandan soguttu.5800 ile C7'yi N8'i aynı saynyor herkes.Çünkü bir kisi çıkıp 'hep aynı nokia' dediginde bazı kisiler bu lafı kopyalayıp her nokia modelinin altına yazıyor.1000 liranın üstünde görünce N8'i İp4 ile S2 ile kıyaslıyorlar ama bilmiyorlar tabi N8 kamerası ve Usb on the go HDMI çıkısı falan oldugu için pahalı.Zaten sundugu çogu özellik piyasanın ilklerinden.Yani C7'den pek fakı yok N8'in bunu bilsin herkes.S2 ile kıysalanmamalı hiçbir zaman.Hersey fiyat ile biçiliyor ama her telefonun kral oldugu konular var..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
680 mhz işlemci 8 mp hd kayıt yapan 3g wifi herşeyi bünyesinde barındıran bir telefona 599 tl vermem diyip sırf Android var diye galaxy fit ace zart zurt alırım diyenlere artık şüpheyle bakmaya başladım. O çok bayıldığınız Android'li cihazlar hd videoyu geçtim 360p seviyesinde bile video kaydı yapmaktan aciz telefonlar 240p'de çekim yapıyorlar ki topa tuttuğumuz 5800 bile 480p'de video çekimi yapıyor. 240p yani youtube'da da görüldüğü üzere en dandik video çekimine sahipler. Android diye göz boyuyorlar. C6-01 son derece iyi grafiklerde oyun oynatıyor. Asphalt 5 oynatıyor ama Asphalt 6 oynatamıyor diye mi bu tantana ya da NFS SHift var ama Hot Pursuit çıkmadı diye mi bu kadar karalanıyor oyun/uygulama olarak ? Hani bu kadar oyun düşkünü olmanın alemi yok neticede telefon ve bu kadar uygun bir fiyata satılması son derece iyi fiyat/performans olarak piyasada üstüne yok artık.

• Beğen

nonamex

Üye
Android cihazimda 70 tane oyun yuklu, N8 e yuklesem bunlari menu her acista 15 saniye tepkisiz falan kalir.. Ama androidde jet gibi..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ya bırak allah askına bilgisayar da o kadar oyun olmaz nabıyosun sen.Oyunlar zaten kaliteli güzel bisey olsa hafıza yetmez onlara

rapman

rapman

Üye
çok güzel oldu. 600 liraya alınabilecek çok güzel bir telefon :oke:

nonamex

Üye
Ya bırak allah askına bilgisayar da o kadar oyun olmaz nabıyosun sen.Oyunlar zaten kaliteli güzel bisey olsa hafıza yetmez onlara

Angry Birds 20 mb'lik oyun tum dunya oynuyor, doodle jump mesela ? Herkes oynuyor, eglenceli cunku. Basit ama oyunlar gayet zevk verici ve kaliteli.. Androidin HD oyunlari Miami vindication ve N.o.v.a super :)

----------Eklendi @ 20:51:38 ---------- Yazıldı @ 20:48:19 ----------

Favorim Jenga, birde dungeon hunter 2 icin cok iyi diyorlar ama 4 gb kota yuzunden indiremedim:)[COLOR="Silve

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O saydıgın oyunların hepsi var nerdeyse S^3 için o zaman arada çok oyun farkı yoksa niye bu androidde oyun uygulama artısı var deniyor.
300000'e yakın uygulama var diye hepsi kullanılacak degil ya.

nonamex

Üye
Miami vindication, jenga, n.o.v.a , dungeon hunter2 symbian icin yok :) Sadece aklima gelenler bunlar tabi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Symbian'da olup onlarda olmayan oyunlarda var tabi gameloft'un oyunları falan ama bana kalırsa telefon alırken bu bir ölçüt olmamalı.

pRime.

pRime.

Üye
Fiyat çok uygun, hd video kaydı, cbd amoled, küçük kullanışlı, hd oyunlar... Hepsi 600tl'ye.

Üst Alt