Nokia Türkiye C6-01'in fiyatının 599 TL olduğunu resmen duyurdu !

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
fiyat güzel dikkat edelim tartışma olmasın 1 hafta ceza veriyorlar :D

pRime.

pRime.

Üye
Android cihazimda 70 tane oyun yuklu, N8 e yuklesem bunlari menu her acista 15 saniye tepkisiz falan kalir.. Ama androidde jet gibi..

Yapma ya :d: anna yüklediğinde direk açıldığını ballandıra ballandıra anlatıyordun? Burada da anlat lütfen symbian anna'dan ne kadar memnun kaldığını.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

erkut6161

Üye
:eller:nokıa c6-01 silver donAnım ve fiyat olarak mükemmel telefon :oke:ama internet sitelerinde satılanları genelge çin üretimi .:aman2:.kullandığım nokıaların en dayanıklıları macaristan malı olanlardı(made in hungary) :spr..çin malı nokıalarda (özellikle n8) çok fazla sorun çıktığını öğrendim :konus: internet sitelerinda sadece vatan computer ürün menşeini belirtmiş...diğerleri belirtmemiş:seytan6: sorunca da ürünümüz nokıanın garantisi altındadır, gönderilecek ürün malı önemlii değil diyolar :sahan2: ..bence her zaman işi sağlama almalı:eller:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
:eller:nokıa c6-01 silver donAnım ve fiyat olarak mükemmel telefon :oke:ama internet sitelerinde satılanları genelge çin üretimi .:aman2:.kullandığım nokıaların en dayanıklıları macaristan malı olanlardı(made in hungary) :spr..çin malı nokıalarda (özellikle n8) çok fazla sorun çıktığını öğrendim :konus: internet sitelerinda sadece vatan computer ürün menşeini belirtmiş...diğerleri belirtmemiş:seytan6: sorunca da ürünümüz nokıanın garantisi altındadır, gönderilecek ürün malı önemlii değil diyolar :sahan2: ..bence her zaman işi sağlama almalı:eller:

Smileylerle hikaye çıkartmışın haa :D
İnternet satışlarının genelde Çin olduğunu bilmiyordum.

pRime.

pRime.

Üye
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

nonamex

Üye

Yapma ya :d: anna yüklediğinde direk açıldığını ballandıra ballandıra anlatıyordun? Burada da anlat lütfen symbian anna'dan ne kadar memnun kaldığını.

Eskisine göre daha iyi, daha hızlı, reset atmıyor, donmuyor, görev yöneticisi kilitlenmiyor.. Gelişmeler var kabul ediyorum
Ama büyük ihtimalle Türkçe Anna çıkınca yükleyemeyecek olmam moralimi bozdu :dry:

599 lirayı C6-01 'e vermektense 560 liraya Huawei ideos X5 almanın daha iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Fiyatına göre donanımı gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
61semih

61semih

Üye
680 mhz işlemci 8 mp hd kayıt yapan 3g wifi herşeyi bünyesinde barındıran bir telefona 599 tl vermem diyip sırf Android var diye galaxy fit ace zart zurt alırım diyenlere artık şüpheyle bakmaya başladım. O çok bayıldığınız Android'li cihazlar hd videoyu geçtim 360p seviyesinde bile video kaydı yapmaktan aciz telefonlar 240p'de çekim yapıyorlar ki topa tuttuğumuz 5800 bile 480p'de video çekimi yapıyor. 240p yani youtube'da da görüldüğü üzere en dandik video çekimine sahipler. Android diye göz boyuyorlar. C6-01 son derece iyi grafiklerde oyun oynatıyor. Asphalt 5 oynatıyor ama Asphalt 6 oynatamıyor diye mi bu tantana ya da NFS SHift var ama Hot Pursuit çıkmadı diye mi bu kadar karalanıyor oyun/uygulama olarak ? Hani bu kadar oyun düşkünü olmanın alemi yok neticede telefon ve bu kadar uygun bir fiyata satılması son derece iyi fiyat/performans olarak piyasada üstüne yok artık.

senın ıcın telefonun alınabılırlıgı vıdeo ve kameranın ozelliği sanırım.yıllardır kameralı telefon kullanıyorum ve cektıgım vıdeoları toplasan 3ü geçmez.benım ıcın hıc vıdeo cekmese bıle olur.fotograf olarak ıse nokıanın telefonlarının çoğu guzel fotograf cekıyor.bu konudakı tek rakıbı SE dir.samsungun orta ve alt segmentteki eksiside budur zaten.fakat gio nun 3,2mp lık kamerası 5800 den daha ıyı arkadasımın 5800 ile aynı ortamde cekım yapıp deneme fırsatı buldum.uygulama konusuna gelmeyelım hıc.nokıalar ıcın zaten belli başlı oyunlar var bunlar ezelden berı var aspalt felan.ama kımse ovı ıle androidmarketı kıyaslamasın hele helekı ios ile hiç.şahsen benım telefon almamdakı krıterlerım telefonun hızıdır.aldıgı komutu anında yapamayıp benı sinir edeceğine gider 3310 kullanırım en azından takılma olmaz sinir sahibide olmam,oyun uygulama bollugu kadar bunlardakı kalıte,güzel bir arayuz ve kişiselleştirilebılen arayüz ve internet performansı.
n8 ile gs2 ile karşılaştıranlara bende birtarafımla gülüyorum bırı dıgerının 2 katı fıyatı varken nasıl karsılastırılır anlamam.bukadar fıyat farkına rağmen n8 ın ezıcı bır üstün tarafının olması bıle taktıre şayan kamerası ve flaşı

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir sorum olacaktı.Ben telefondan fazla anlamayan birisiyim.Yazdığınız yazılara baktığım zaman biraz kafam karıştı. Bu aralar telefon almayı planlıyorum. İnternette araştırma yaptım.Lakin çok kararsız kaldım. 5800 , c6, c6-01 ve GALAXY ACE arasında tereddütte kaldım. Bir aydınlatırsanız çok mutlu olacağım. Hayırlı akşamlar.

61semih

61semih

Üye
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir sorum olacaktı.Ben telefondan fazla anlamayan birisiyim.Yazdığınız yazılara baktığım zaman biraz kafam karıştı. Bu aralar telefon almayı planlıyorum. İnternette araştırma yaptım.Lakin çok kararsız kaldım. 5800 , c6, c6-01 ve GALAXY ACE arasında tereddütte kaldım. Bir aydınlatırsanız çok mutlu olacağım. Hayırlı akşamlar.

arkadasım beklentılerını ve bütçenı de belırtırsen bızde daha ıyı fikirler verebiliriz.fakat oncelıkle 5800 ele bence seceneklerden.bana kalırsa bütçen galaxy ace ye yetıyorsa ace al c6,c601 hakkında fazla bır bılgım yok ama daha once sanbyan kullandıysan yabancılık cekmezsın.seçenekler arasına gio yu kamera olmazsa olmaz dıyorsan git i de eklemenı tavsıye ederım

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
600-700 arası bir telefon olursa daha iyi olur. Ayrıca kamerasının da biraz güzel olması taraftarıyım.

nonamex

Üye
Ace almanizi tavsiye ederim

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

5800, C6 yı ele. Ace'yi de ele. C6-01 Bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefondur.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C6 ve 5800'ı ele rezistif ekranlı bu modeller.
Konuyu okuduysan kampanyayı gördün C6-01'i kaçırma.

nonamex

Üye
C6-01'in kamerasinda AF bile yok, 8 megapiksel laf olsun diye konmus

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Konu başlığı görünce ilgimi çekmişti zaten 599 tl makul bir fiyat gerçekten.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadas profesyonel makro çekim yapmaz sanırım.Kameraya göre telefon alınmaz :pro:
C6 hepsini kafalar o zaman kamera konusunda C6 mı alsın.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye

Bu husus hakkında bilgi verir misiniz? AF olmadığı için foto ve video çekimlerinde gözle görülebilecek bir fark oluyor mu?

61semih

61semih

Üye
arkadaş zaten kamerası biraz guzel olması yeter demış haklı olarak yanı 5mp lik otofokusu olan ace iyi bir seçim olacaktır

Üst Alt