Android cihazimda 70 tane oyun yuklu, N8 e yuklesem bunlari menu her acista 15 saniye tepkisiz falan kalir.. Ama androidde jet gibi..
anna yüklediğinde direk açıldığını ballandıra ballandıra anlatıyordun? Burada da anlat lütfen symbian anna'dan ne kadar memnun kaldığını.
nokıa c6-01 silver donAnım ve fiyat olarak mükemmel telefon
ama internet sitelerinde satılanları genelge çin üretimi .
.kullandığım nokıaların en dayanıklıları macaristan malı olanlardı(made in hungary)
..çin malı nokıalarda (özellikle n8) çok fazla sorun çıktığını öğrendim
internet sitelerinda sadece vatan computer ürün menşeini belirtmiş...diğerleri belirtmemiş
sorunca da ürünümüz nokıanın garantisi altındadır, gönderilecek ürün malı önemlii değil diyolar
..bence her zaman işi sağlama almalı
nokıa c6-01 silver donAnım ve fiyat olarak mükemmel telefon
ama internet sitelerinde satılanları genelge çin üretimi .
.kullandığım nokıaların en dayanıklıları macaristan malı olanlardı(made in hungary)
..çin malı nokıalarda (özellikle n8) çok fazla sorun çıktığını öğrendim
internet sitelerinda sadece vatan computer ürün menşeini belirtmiş...diğerleri belirtmemiş
sorunca da ürünümüz nokıanın garantisi altındadır, gönderilecek ürün malı önemlii değil diyolar
..bence her zaman işi sağlama almalı
![]()

Smileylerle hikaye çıkartmışın haa
İnternet satışlarının genelde Çin olduğunu bilmiyordum.
Özgür abinin n8'i çin malı ve büyük sorun yaşamamış şu ana kadar.
Çin malı diye sorunludur demek istemedim, tabiki elektronik şans işi yapacak bişey yok.
Yapma yaanna yüklediğinde direk açıldığını ballandıra ballandıra anlatıyordun? Burada da anlat lütfen symbian anna'dan ne kadar memnun kaldığını.

680 mhz işlemci 8 mp hd kayıt yapan 3g wifi herşeyi bünyesinde barındıran bir telefona 599 tl vermem diyip sırf Android var diye galaxy fit ace zart zurt alırım diyenlere artık şüpheyle bakmaya başladım. O çok bayıldığınız Android'li cihazlar hd videoyu geçtim 360p seviyesinde bile video kaydı yapmaktan aciz telefonlar 240p'de çekim yapıyorlar ki topa tuttuğumuz 5800 bile 480p'de video çekimi yapıyor. 240p yani youtube'da da görüldüğü üzere en dandik video çekimine sahipler. Android diye göz boyuyorlar. C6-01 son derece iyi grafiklerde oyun oynatıyor. Asphalt 5 oynatıyor ama Asphalt 6 oynatamıyor diye mi bu tantana ya da NFS SHift var ama Hot Pursuit çıkmadı diye mi bu kadar karalanıyor oyun/uygulama olarak ? Hani bu kadar oyun düşkünü olmanın alemi yok neticede telefon ve bu kadar uygun bir fiyata satılması son derece iyi fiyat/performans olarak piyasada üstüne yok artık.
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir sorum olacaktı.Ben telefondan fazla anlamayan birisiyim.Yazdığınız yazılara baktığım zaman biraz kafam karıştı. Bu aralar telefon almayı planlıyorum. İnternette araştırma yaptım.Lakin çok kararsız kaldım. 5800 , c6, c6-01 ve GALAXY ACE arasında tereddütte kaldım. Bir aydınlatırsanız çok mutlu olacağım. Hayırlı akşamlar.
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir sorum olacaktı.Ben telefondan fazla anlamayan birisiyim.Yazdığınız yazılara baktığım zaman biraz kafam karıştı. Bu aralar telefon almayı planlıyorum. İnternette araştırma yaptım.Lakin çok kararsız kaldım. 5800 , c6, c6-01 ve GALAXY ACE arasında tereddütte kaldım. Bir aydınlatırsanız çok mutlu olacağım. Hayırlı akşamlar.
Arkadas profesyonel makro çekim yapmaz sanırım.Kameraya göre telefon alınmazC6-01'in kamerasinda AF bile yok, 8 megapiksel laf olsun diye konmus

C6-01'in kamerasinda AF bile yok, 8 megapiksel laf olsun diye konmus