Nokia Türkiye C6-01'in fiyatının 599 TL olduğunu resmen duyurdu !

Sponsorlu Bağlantılar

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Şu anda aşağıda linkini vermiş olduğum siteye bakıyorum da yazıyordu. Ama her telefon tanıtım yerinde neden bazı farklılıklar oluyor ? Onu anlamış değilim...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadasın da dedigi gibi yazacagın harfi ekrana çiziyorsun ve o harfi otomatik algılayıp yazıyor..
El yazısı tanıma özelligi bulunmuyor.Ama bu bir uygulama ve nokia tarafından saglanıyor.El yazısı tanıma olayı program ile çözülebilir.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Arkadasın da dedigi gibi yazacagın harfi ekrana çiziyorsun ve o harfi otomatik algılayıp yazıyor..
El yazısı tanıma özelligi bulunmuyor.Ama bu bir uygulama ve nokia tarafından saglanıyor.El yazısı tanıma olayı program ile çözülebilir.

Yani telefonun orjinalinde olmasa dahi program ile yapabiliyoruz. Öylemi?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yani telefonun orjinalinde olmasa dahi program ile yapabiliyoruz. Öylemi?
Aynen öyle ama az önce baktım da çogu yerde var yazıyor.Benim C7'de yok aynı sistem olmalarına ragmen koymamıslar sadece çincede varmıs.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Anladım. İnternet bağlanma hızı nasıl peki?(Seni de sıkmıyorumdur inşallah)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Klasik tabir 3G sonuçta :hih: :ehe Baglantı hızı çok iyi telefonun :oke:

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Yok arkadasım olur mu hiç.İnternet hızı iyi 10.2 Mbps 3G baglantı hızı var

Saolasın arkadaşım. Biraz acemi olunca öğrenme isteği de olunca :) Ben bu hafta içinde kısmet olursa alırım bu telefonu inşallah :good:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hayırlısı olsun arkadasım..

61semih

61semih

Üye
sana tavsıyem elekrto marketlerde al ıncele,hanı varya gormeden almam dıye cok etkısı olacaktır.5800 de gordugun tum ozellıkler c7 de felanda var sonucta 3 4 yıllıkbır telefon 5800.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Saolasın. Ayrıca internete girebilmek için hangi hattı almak daha iyi sence?

vodafone-türkcell ?

----------Eklendi @ 00:18:01 ---------- Yazıldı @ 00:16:48 ----------

sana tavsıyem elekrto marketlerde al ıncele,hanı varya gormeden almam dıye cok etkısı olacaktır.5800 de gordugun tum ozellıkler c7 de felanda var sonucta 3 4 yıllıkbır telefon 5800.

Vatan Computerde görme ihtimalimiz var mı ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Vodafone'un cepnet olayı var sınırsız olarak aylık ve günlük olarak.
Aylık 8 Tl günlük 0.50 kurus..

pRime.

pRime.

Üye

O fiyatlardaki androidlerin hepsi için hd video kaydı sıradan bi özellik yani bu mudur? Usb otg 3 4 yıllık demode bir özellik yani bu mudur?

spawn92

Üye
bu fiyata cbd amoled ekran, foto kalitesi çok iyi olmasada hd video ve usb otg için alınabilecek bir cihaz

61semih

61semih

Üye

O fiyatlardaki androidlerin hepsi için hd video kaydı sıradan bi özellik yani bu mudur? Usb otg 3 4 yıllık demode bir özellik yani bu mudur?

ben teşefon alırken vıdeo cekıyormu dıye bıle bakmam işim olmuyor vıdeo ile.kaldıkı hd vıdeo cekeceksen gıt ozaman gs2 al bırcok handycam den daha ıyı cekıyor.kısa meraj fılm cekılır işte :) şaka bır yana vıdeo kısıler ıcın onemlıyse bunu ayrıca ınceler bılmıyorsada sorar bızde fıkır verırız.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tartısmak yersiz kamera için telefon alınmaz diyorum video da dahil buna ve kamera içinde telefondan vazgeçilmez.Elimde aynı özelleriklere sahip C7 olmasa günes dogar dogmaz alırdım bitane C6-01 |-)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Ya iyi de Nokia niye böyle bi cihazı birden fiyat düşürdü. ?

Zaten çok da tutulmayan bir telefon hep C7 ve N8 in gölgesinde de kaldı ondan mı ki..

pRime.

pRime.

Üye
ben teşefon alırken vıdeo cekıyormu dıye bıle bakmam işim olmuyor vıdeo ile.kaldıkı hd vıdeo cekeceksen gıt ozaman gs2 al bırcok handycam den daha ıyı cekıyor.kısa meraj fılm cekılır işte :) şaka bır yana vıdeo kısıler ıcın onemlıyse bunu ayrıca ınceler bılmıyorsada sorar bızde fıkır verırız.

ben özellik olarak bahsettim hem gs2 1700tl c601 ise 600tl. 600tlye androidlerde olmayan birçok özellik sunuyor c601.

----------Eklendi @ 11:26:15 ---------- Yazıldı @ 11:23:55 ----------

Ya iyi de Nokia niye böyle bi cihazı birden fiyat düşürdü. ?

Zaten çok da tutulmayan bir telefon hep C7 ve N8 in gölgesinde de kaldı ondan mı ki..

aslında öyle de denilebilir fakat diğer symbian^3 modellerinde de indirime gidilecek. nokia kendi duyurdu.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt