Püf Noktası Nokia-teleservice Kandırması

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
Ts 2000 sitesine bak orada eğer herhengi bir çizik veya darbe bulunmamaktadır yazoyorsa haklısın.Siteye girebilmiek için şifremi unuttuma tıkla ve imei no ve telefon no nu gir oaradaki bilgileri gir site bu:

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf hiç bir işine yaramaz, önemli olan teslim fişidir. Teslim fişinde "cihaz temiz" ibaresi yer alıyorsa her türlü haklısın. Geçmiş olsun.
cihaz temiz diye bir ibare yer almıyor ancak cihazın durumu yazan yer boş ve üstünde garantili yazıyor çizik olsa adam biz yazardık zaten buraya diyor ekran koskoca kırık yani yazılmazmı??
Ts 2000 sitesine bak orada eğer herhengi bir çizik veya darbe bulunmamaktadır yazoyorsa haklısın.Siteye girebilmiek için şifremi unuttuma tıkla ve imei no ve telefon no nu gir oaradaki bilgileri gir site bu:
böyle bir kayıt yoktur diyor...
2013-10-28
Bitiş Tarihi:2013-11-05
Tamir Bilgisi:CIHAZINIZDA KULLANICI HATASI TESPIT EDILMISTIR, TEKLIFE UZUN SURE YANIT ALINAMADIGINDAN IADE., CIHAZINIZDA ELEKT. VE/VEYA MEK. PARCA(LAR) DEGISTIRILECEKTIR., YAZILIM GUNCELLEME VE KALIBRASYON YAPILACAKTIR., FIRMAMIZ ONARIM ICIN HERHANGI BIR GARANTI VERMEMEKTEDIR., TAMIR SURECINDE ILAVE UCRET CIKMASI DURUMUNDA BILGI VERILECEKTIR., CIHAZINIZ ONARIM ESNASINDA KAPANMA RISKI TASIMAKTADIR., TEKLIF EDILEN ONARIM BEDELI KDV DAHIL :159 TL'DIR, GARANTI BANKASI HESAP BILGISI NOT:LUTFEN DEKONT ILE GONDERINIZ, ALTUNIZADE SUB:341-6297619 IBN:TR59 0006 2000 3410 0006 2976 19
Durum:Cihazınız 05.11.13 tarihinde kargoya teslim edilmiştir.
telefonu 03.10.2013 de vermiştim servise orası 28 de bakmış ayrıca telefonda sadece sim kart hatası var diye vermişim çizik ne alakadır hemde çizik olsa bunu belirtmezmiydim yada samsundaki nokia care şirketi bunu belirtmezmiydi nokia care şirketi bile anlamadım bu nedir diyor maillerine dönmüyorlar işte böyle bir durum...
[TBODY] [/TBODY]
bana yolladıkları resim burada arkadaşlar bu çiziği veya kırığı ben nasıl yapabilirim yada bunu servis göremez mi???

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
cihaz temiz diye bir ibare yer almıyor ancak cihazın durumu yazan yer boş ve üstünde garantili yazıyor çizik olsa adam biz yazardık zaten buraya diyor ekran koskoca kırık yani yazılmaz mı??
Peki:oke: işin rast gelsin inşallah.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar şuradan örgütlenip kalabalık bir gurup olarak birlikte hareket ederek bir sonuca ulaşamaz mıyız? Ne bileyim konular hakkında daha bilgili arkadaşlardan destek alarak, kanun dışı hareket etmeden ama hak arama hakkımızı kullanarak birlikte hareket etsek olmaz mı? Önce ne yapacağımıza karar versek, peşinden uygulasak. Yani zorla arkadaşın parasını hakkını gasp ediyorlar bunun diğer adı hırsızlık, zorbalık oluyor. Bir tür yıldırma politikası sergiliyorlar. Bunun tersini bizim onlara yapma ihtimalimiz yok mu? Güçlü bir şekilde hakkımızı arayabilirsek onlara saçma sapan davranışlarından yıldırma politikası uygulayamaz mıyız? Herkes kendi hakkını tek başına aramak zorunda kalırken, onlar koca şirket olarak kendi avukatlarıyla rahat rahat hareket edebiliyorlar. Ve ben acayip sinir oluyorum. :stres::stres: :sinir

• Beğen
Tepkiler: lebron06

blackcemre

Üye
servis formunda arıza bilgilerine bak orada cihazınla ilgili kozmetik sorun varsa yazar.

ÖEY

ÖEY

Üye
Cihazını verirken eğer servis kırık çizik vardı diye yazmadıysa artık servis hiçbir şekilde cihazı siz kırdınız diyemez. Bana 920'nin kasası için yaptılar ben de teslim formunda kasa kırık yazıyor mu dedim bana yazmıyor dediler o zaman bu benim size cihazı temiz verdiğimin kanıtı mıdır dedim evet dediler ve paşa paşa değiştirdiler kasayı sıfırıyla. Yani teslim formunda hiçbir şey yazmasa bile kozmetik kusurlarla ilgili her türlü müşteri haklı oluyor.

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şuradan örgütlenip kalabalık bir gurup olarak birlikte hareket ederek bir sonuca ulaşamaz mıyız? Ne bileyim konular hakkında daha bilgili arkadaşlardan destek alarak, kanun dışı hareket etmeden ama hak arama hakkımızı kullanarak birlikte hareket etsek olmaz mı? Önce ne yapacağımıza karar versek, peşinden uygulasak. Yani zorla arkadaşın parasını hakkını gasp ediyorlar bunun diğer adı hırsızlık, zorbalık oluyor. Bir tür yıldırma politikası sergiliyorlar. Bunun tersini bizim onlara yapma ihtimalimiz yok mu? Güçlü bir şekilde hakkımızı arayabilirsek onlara saçma sapan davranışlarından yıldırma politikası uygulayamaz mıyız? Herkes kendi hakkını tek başına aramak zorunda kalırken, onlar koca şirket olarak kendi avukatlarıyla rahat rahat hareket edebiliyorlar. Ve ben acayip sinir oluyorum. :stres::stres: :sinir
gerçekten ilgin için çok teşekkür ederim herkesde elinden geldiği kadar bilgi vermeye calısıyor bütün maxicep forumdandaki arkadaşlara teşekkür ederim. bugun nokiadan aradılar yine derdimi anlattım ve araştırcaz dediler bende artık gerek yok mahkemeye verdim dedim onlarda peki mahkemeyi bekleriz dediler ve kapattım.
Cihazını verirken eğer servis kırık çizik vardı diye yazmadıysa artık servis hiçbir şekilde cihazı siz kırdınız diyemez. Bana 920'nin kasası için yaptılar ben de teslim formunda kasa kırık yazıyor mu dedim bana yazmıyor dediler o zaman bu benim size cihazı temiz verdiğimin kanıtı mıdır dedim evet dediler ve paşa paşa değiştirdiler kasayı sıfırıyla. Yani teslim formunda hiçbir şey yazmasa bile kozmetik kusurlarla ilgili her türlü müşteri haklı oluyor.
bende böyle yapacaklarını düşündüm hatta bana servisin yazmasını sormayı bırakın direkt siz bu cihazı çizmişsiniz şu kadar bedel ödemelisiniz dendi. onlara benim sorunumun sim kart oldugunu söyledim cihazda hiçbirşey yoktu servis formundada yazmıyor dediğimde fotoğraf var elimde dedi eger nokia care kabul ederse haklı olursunuz aksi halde fotoğraflarla belgelenmiştir dediler...

dedereis123

dedereis123

Üye
Öncelikle geçmiş olsun . Arkadaşların dediği gibi belgede kendileri alırken belirtmemişse zaten saçma gerçi onlar herşeye çizik ve tozlar mevcut yazıyor genelde . Ben l920 aldığım gün arızası çıkmıştı düşünün 1 gün bile olmadı tutanakta çizikler mevcut ibaresi geçmişti . Bunlar biraz vicdandan uzak robot sistemi gibi çalışıyorlar sanırım . Cuma günleri öğlen saati "Pazar Ola" diye program var TRT de istersen canlı yayına katıl bunla ilgili sorunu oraya sorabilirsin . Sanırım bunla ilgili face , twitter sayfalarıda mevcut . Konuk olarak hep tükeci hakem heyetleri , bunla ilgili bakanlıkların üst düzey insanları katılıyor . Sizin bunla ilgili sorunuzada güzel bir çözüm bulabilceklerine inanıyorum . En azından daha doğru bir yol göstermiş olurlar .

• Beğen
Tepkiler: lebron06

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun . Arkadaşların dediği gibi belgede kendileri alırken belirtmemişse zaten saçma gerçi onlar herşeye çizik ve tozlar mevcut yazıyor genelde . Ben l920 aldığım gün arızası çıkmıştı düşünün 1 gün bile olmadı tutanakta çizikler mevcut ibaresi geçmişti . Bunlar biraz vicdandan uzak robot sistemi gibi çalışıyorlar sanırım . Cuma günleri öğlen saati "Pazar Ola" diye program var TRT de istersen canlı yayına katıl bunla ilgili sorunu oraya sorabilirsin . Sanırım bunla ilgili face , twitter sayfalarıda mevcut . Konuk olarak hep tükeci hakem heyetleri , bunla ilgili bakanlıkların üst düzey insanları katılıyor . Sizin bunla ilgili sorunuzada güzel bir çözüm bulabilceklerine inanıyorum . En azından daha doğru bir yol göstermiş olurlar .
bu sabah itibariyle tüketici mahkemesine başvurumu yaptım artık yapacak bişeyim kalmadı galiba 1-2 avukatlada görüştüm kesinlikle kazanırsın dediler tabi kimbilir ne zaman sonuçlanır mahkeme ne zaman ücretimi geri alırım bilmem olan bana oluyor yine ama gerçekten böyle birşey başıma gelince ve cocuk kandırır gibi sen yaptın bu telefonu diyipde beni mahkemelerde uğraştıran nokia ve teleserviceye bu saatten sonra gram güvenim kalmamıştır..

dedereis123

dedereis123

Üye
Gsm sektöründe mahkemeler onların yararına olduğunu duymuştum . Ne kadar doğru bilemiyorum ama sadece duydum sanırım bu trtde ki programda . Onlara mahkeme açıldıkça harcadığı masrafı zarar olarak gösterip vergi düşüyorlarmış sanırım . Belki bu olay doğrudur ve o yüzden mahkemeden pek korkuları olmuyor

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bi saçmalıktır nasıl bi sistemdir anlamıyorum telefonu hakkım olan garantiye gönderiyorum bi arızasından dolayı ancak garantide telefonu ciziyorlar kırıyorlar ve suçlu ben oluyorum magrur ben oluyorum hakkımı ararken bile acaba hakkımı alabilirmiyim diye düşünüyorum bu kadar mı tüketiciye verilen hak tüketiciyi korumak nokianın bumudur müşteri çekme politikası yazık..

• Beğen
Tepkiler: blackcemre
4MaGuS

4MaGuS

Üye
şuan nokia servisi veya herneyse işte tüm firmaların servisler pc sektöründeki servisler dahil doğru düzgün çalışan bir firma yok türkiyede servis mantığı tam oturduğunu düşünmüyorum mesela sonyde z suya dayanklı telefonlarda su geçirdiğinde servis dışı oluyor ve firma 1400tl gibi bir fiyat istiyor saçmalık resmen pc sektöründe bir parça arıza yapar veya en çok raslanan mavi ekran yüzünden servise verisin aynı parçayı takmazlar çok daha ucuz bir parça takarlar ve oda ilerde sorun çıkartır artık sırf bu yüzden elimden geldiği kadar idare ediyorum son bir ihtimal belki servise veririm veya tanıdık varsa yaptırırım ona direk yoksa uğraşılmaz hiç biri ile

• Beğen
katil_197

katil_197

Üye
teleservice hiç gitmedim gitmemde .:D.

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Telefonu Nokia Care'a verdiklerinde telefonu aldıklarına dair bir kağıt verirler. Orada telefonda çizik vs. var mı yazmaları gerekir aksi halde telefonu sorunsuz teslim etmişsindir. O belgenin fotokopisini ve faturanın fotokopisini alıp Tüketici Haklarına gitmeni tavsiye ederim.

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Nokia Care'a verdiklerinde telefonu aldıklarına dair bir kağıt verirler. Orada telefonda çizik vs. var mı yazmaları gerekir aksi halde telefonu sorunsuz teslim etmişsindir. O belgenin fotokopisini ve faturanın fotokopisini alıp Tüketici Haklarına gitmeni tavsiye ederim.
aynen o kağıtları alıp tüketici mahkemesine başvurumu yaptım artık beklemek kaldı...

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
değişim değil ücret iadesi talebinde bulundum hiçbir yeri karalamak gibi bi düşüncem yok ama müşterisini kandıran biyerden hizmet istemiyorum artık..

Üst Alt