Püf Noktası Nokia-teleservice Kandırması

Sponsorlu Bağlantılar

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
Nokia-teleservice Kandırması
arkadaşlar bir ay önce telefonumu 3gyi açınca sim hatası verdiği için nokia care servisine verdim. nokia carede teleserviceye göndermiş. 20 iş gününü çoktan geçmişken teleservice bana cihazımın garanti dışı oldugunu ekranın cizik ve kırık oldugunu 200 lira ödemem gerektiğini söyledi. bi kere benim telefonumun sim kart hatası sorunuyla ekranın ne alakası var ikincisi sapasağlam verdiğim telefonumun ekranını kırıp cizip benim üzerime atmaya nasıl cüret ederler?? bu firmalar nasıl firmalardır?? nokia carede telefonumun cizik olmadıgı sim kart hatası dışında herhangi bir problemi olmadıgı apaçık belliyken nasıl böyle birşey yaparlar?

beats

beats

Üye
mağdur olduğunu düşünüyorsan başla sonra teleservise, nokiaya mail at akabinde duruma göre tüketici mahkemesi yolu görünebilir haci

istisna97

istisna97

Üye
Sikayetvar.com a şikayet et hemen yaparlar

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
mağdur olduğunu düşünüyorsan başla sonra teleservise, nokiaya mail at akabinde duruma göre tüketici mahkemesi yolu görünebilir haci

dediğinizin hepsini yaptım nokia şikayetinizi aldım cok yoğunuz bi ara döneriz dedi. teleservicede konuşan bayanda lakayıt bir üslupla birşey ispat edemezsin demeye getirdi gerçekten çok ilginç

beats

beats

Üye
sen de tehdit et elimde cihazı göndermeden önceki lokasyon ve tarih kayıtlı fotoğrafları var de olmaz mı ? bu telefon başındakiler rastladığım kadarıyla ne cihazdan ne arızadan bi haber olduklarını düşünüyorum sadece papuç diline sahip çalışanlar o yüzden şubeye gidebilme olanağın varsa git atar da yaparım diyorsan az olay çıkar hak verilmez alınır da derler ama ne kadar doğrudur orası meçhul

• Beğen
Tepkiler: lebron06

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
sen de tehdit et elimde cihazı göndermeden önceki lokasyon ve tarih kayıtlı fotoğrafları var de olmaz mı ? bu telefon başındakiler rastladığım kadarıyla ne cihazdan ne arızadan bi haber olduklarını düşünüyorum sadece papuç diline sahip çalışanlar o yüzden şubeye gidebilme olanağın varsa git atar da yaparım diyorsan az olay çıkar hak verilmez alınır da derler ama ne kadar doğrudur orası meçhul

malesef gidemem samsunda yaşıyorum benim verdiğim servis nokia care idi. onlarda istanbulda ki teleservice göndermişler. nokia careye gittiğimde ise oradakiler zaten durumu kabulleniyor böyle saçmalıkmı olur diyorlar telefonda bir hata olsa foruma yazılırdı diyorlar e-mail atıyorlar ancak onlara bile dönüş yapılmıyor. gerçekten anlamıyorum

alical33

alical33

Üye
hiç uğraşma elindeki belgelerle direk tüketici hakları mahkemesine başvur

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar tüketici mahkemesine başvursam kazanırmıyım zaten 20 iş günü geçmiş bu olay ortaya çıkıncada apar topar bugun hemen kargoya vermişler telefonumu. tüketici mahkemesine başvurmam için bi ücret ödemem gerekiyor mu bilgilendirirseniz sevinirim...

beats

beats

Üye
ayrıntılar buyur hatta e-devlet şifrenle online başvuru imkânı varmış

• Beğen

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için arkadaşlar koskoca firmaların tüketiciyi böyle ''kandırmasını'' anlıyamıyorum gerçekten....

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Sonuna kadar git arkadaşım gerekirse mahkemeye başvur hakkını al sakın susup bi kenara çekilme. Senin yerinde ben olsaydım her yolu denerdim elbet kazanırsın.

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
zaten başvurcam benim tek üzüldüğüm nokta telefonu daha yeni almıştım hiç kullanamadan böyle şeyler başıma geldi ve hiçbir suçum yokken benim üzerime atılmaya çalışılıyor suç. şimdide mahkemenin sonucunun beklenmesi ücret iadesi derken kim bilir ne kadar zaman geçicek...arkadaşlar bir sorum daha olucak dilekçede davalı kısma nokia mı yazmam gerekiyor ve adresini ne olarak yazıcam??

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Servise verdikten sonra size şikayetlerle ilgili yazılı imzalı bir kağıt veriyorlar. Bu kağıttaki şikayetlerin aksine bir durum oluştuğunda haklı çıkmanız için hiçbir sebebi yok. Tüketici haklarına o kağıdı referans alarak başvurun isterseniz. Hakkınızı aramanız taraftarıyım.

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
Servise verdikten sonra size şikayetlerle ilgili yazılı imzalı bir kağıt veriyorlar. Bu kağıttaki şikayetlerin aksine bir durum oluştuğunda haklı çıkmanız için hiçbir sebebi yok. Tüketici haklarına o kağıdı referans alarak başvurun isterseniz. Hakkınızı aramanız taraftarıyım.
kesinlikle kağıtta herşey belli başka bir sorun olmadığı gözüküyor ancak benim anlamadığım cihazı kırıpda benim üzerime nasıl atıyorlar yani güvenip garantiyede veremiyeceksek telefonu ne anlamı kalıyorki... Neyse fikir veren herkese teşekkürler yarın ilk iş tüketici mahkemesindeyim.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
çok geçmiş olsun. Bende gönderdim bir haftayı geçti. Benim cihazın şarj giriş yeri bozuktu. Cihaz bilgisinde ''üst seviye onarım için transfer edildi" yazıyor. Hafiften ürkmeye başladım bu servisten.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Çok geçmiş olsun.Eğer elinde kanıt varsa mahkeye başvur kesinlikle kazanırsın.

Bende göndermek istiyorum ama yaşadığım yerde nokıa bayisi kvk filan hiç yok Kütahya'da o yüzden kargoyla göndermekten çekiniyorum.

• Beğen

lebron06

Üye
    Konu Sahibi
çok geçmiş olsun. Bende gönderdim bir haftayı geçti. Benim cihazın şarj giriş yeri bozuktu. Cihaz bilgisinde ''üst seviye onarım için transfer edildi" yazıyor. Hafiften ürkmeye başladım bu servisten.
teşekkürler ancak herkese önerim cihazı servise verirken tarihli bir şekilde cihazın fotoğrafını çekin ve saklayın kesinlikle...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Fotoğraf hiç bir işine yaramaz, önemli olan teslim fişidir. Teslim fişinde "cihaz temiz" ibaresi yer alıyorsa her türlü haklısın. Geçmiş olsun.

braayn

braayn

Üye
teknik servis cihazı teslim aldığında fiziksel deformasyonları bir defa servis fişine yazmakla yükümlüdürler .Eğer senin elindeki servis fişinde veya formunda bu şekilde deformasyonların olmadığına dair notlar varse her türlü alırsın.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yakında telefonu servise göndermeden önce notere gösterip daha sonra servise göndericeğiz bu gidişle ne bu böyle ya

• Beğen
Tepkiler: skynet ve OttomaN TigeR
Takipçi Satın Al

Üst Alt