E71 ve E72'ye belle yükleniyor mu?
bende 5gb lık mkv film var atılmıyor cihaza
- - - Eklendi - - -
cihaz n8
hebire kapat aç yapıyorum ayrıca belle nin performansı diğer sistemlere göre çok düşük ve stabil değil![]()
belleye modern combat 3 ü portla başka bişey istemiyorm senden![]()

bende 5gb lık mkv film var atılmıyor cihaza
- - - Eklendi - - -
cihaz n8
şaka yaptımmDostum pdf dosyasından bir resimi seçip de jpg olarak kaydetmeyi becerem bir uygulama ya da yol söyleyebilirsen süper olur. 603 belle telefon![]()
kardeşim telefonundan mı yoksa pc'den mi yapmak istiyorsun?

flash player olsa ii olurdu ama
Anladım...Dostum pdf dosyasından bir resimi seçip de jpg olarak kaydetmeyi becerem bir uygulama ya da yol söyleyebilirsen süper olur. 603 belle telefon![]()
5800 hacksiz telefonumda mp4 dosyası oynatmak istiyorum nasıl olur
yo yo normal başka bir filmde deneyebiliriz hatta sizde deneyebilirsiniz 5gb lık film atılmıyor şuan en büyük problem bu buda cihazın sisteminin fat olmasından kaynaklı yani mkv film indirirseniz ve 4gb dan büyükse kesmek zorundasınız aklınızda bulunsun.cihaza atılmaz derken;
Cihaz hafızası müsait olduğu sürece, film vb dosyaların cihaza kopyalanmasında, cihaz'ın bir etkisi yoktur.
Bu durum film vb cihaza atılmak istenen dosyanın, (şayet internet aracılığı ile elde edilmiş ise) korunuyor olmasından, bizim tabirimizle salt okunur olup olmamasından kaynaklanıyor olabilir...
Düzeltilmesi dosyanın özelliklerinin değiştirilebileceği bir yöneticiyle beraber yapılabilir...