ewt teşekürler but rapidshare poenix vermiyor error diyor rm yüklendi ama poenix indiremedim
Arkadaşlar , Nokia E63'üm var . Yeni yazılımı kurdum . Dışarıdan bir çağrı gelince yes'e basıp çağrıyı cevaplıyorum fakat bastıtan 1- 1,5 saniye sonra karşı tarafa sesim gidiyor . Yani basıyorum , alo alo diyorum duymuyorlar , 1-1,5 saniye sonra sesim gitmeye başlıyor . Bu esnada dikkatimi çeken birşey , yes'e bastıktan sonra hani konuşma süresi başlıyor ya , işte o konuşma süresi başladıktan sonra sesim gitmeye başlıyor , o süre de 1 - 1,5 saniye sonra başlıyor .
Bu normalmidir ? Sizde de böylemi? Yoksa yapmış olduğum bir ayarmı buna yol açıyor veya yeni yazılımmı ?
sağ ol kardeş
--------------- Ekleme ---------------
allah ne muradın varsa versin kardeşimm %100 işe yaradı sağ ol...
kardeş benim n91 var kendine kapanıp duruyor bide şarj olmuyor hatası veriyor bu dediklerini yapsam düzelirmi
yaa arkadaşlar benim tel yakında guncellendi program bu yuklemek istediginiz sizinkinden eski diyor ama dil ing bunu TR yapmam için ne gerekiyor bu flashın yeni versiyonunu nerden bulabilirim...
tolga kardeşğim nokia 5320 XM patch leri yok herhalde sana zahmet bulurmusun
sağ olasın kardeş nemesis le n73 türkçe yapçam diye kafayı yemiştim beceremedim.
ama phonixle gayet kolay türkçe yaptım allah senden razı olsun
(semihh35)
Arkadaşım benim sorum şu: Elimdeki 6300 a başka bir s40 sistemi atılabilir mi atılabilirse ben nasıl yapabilirim bunu? Sözgelimi 6303 veya 6500 sistemi atmak istesem yapabilir miyim?
Arkadaşlar turkcell'in kampanyada vermiş olduğu e63'e yazılım atabilen var mı bende sürekli hata veriyor.1.mesajda antılan tüm işlemi yaptım.Ben normal pc ile atmaya çalışıyorum.laptop ile mi yazılım atacağım acaba
Bu hatayı alıyorum
Kod:
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Scanning image files...
Failed to open RAW connection
Failed to open RAW connection
Error opening a connection : BUS_NAME:USB PORT_ID:4&1A69F5FE&0&1 : 0x84009404
ERROR: Failed to restore connection!
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Product flashing failed.
phonix kurulduktan sonra pcsuite de kurulu olacak mı?Ayrıca pc de servispack 3 kurulu sorun bundan mı kaynaklanıyor.Herkese kolay gelsin...
N97 için V2.0 ne zaman çıkacak acaba? Çıkınca buaradan yükleyebileceğiz değil mi?
Aslında demek istediğim versiyon buydu 2.0 (v20.0.005)1.sayfada v1 ,v2 ,v3 var v4 demek istediniz herhalde
isterseniz FOTA ile wlan yardımıylada son versiyona cıkabilirsiniz.
hayır telefonunu göcürürsün...
--------------- Ekleme ---------------
0581516 Turkcell TR Ultramarine bu dil kodunu secerek yüklerseniz olur.