Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

maraz fati

maraz fati

Üye
sağ ol kardeş

--------------- Ekleme ---------------

allah ne muradın varsa versin kardeşimm %100 işe yaradı sağ ol...

erdemmm271

Üye
Arkadaşlar , Nokia E63'üm var . Yeni yazılımı kurdum . Dışarıdan bir çağrı gelince yes'e basıp çağrıyı cevaplıyorum fakat bastıtan 1- 1,5 saniye sonra karşı tarafa sesim gidiyor . Yani basıyorum , alo alo diyorum duymuyorlar , 1-1,5 saniye sonra sesim gitmeye başlıyor . Bu esnada dikkatimi çeken birşey , yes'e bastıktan sonra hani konuşma süresi başlıyor ya , işte o konuşma süresi başladıktan sonra sesim gitmeye başlıyor , o süre de 1 - 1,5 saniye sonra başlıyor .

Bu normalmidir ? Sizde de böylemi? Yoksa yapmış olduğum bir ayarmı buna yol açıyor veya yeni yazılımmı ?

leyzel

Üye
yapamıyorum ya off neden olmuyor buu

ultramiyav

Üye
ewt teşekürler but rapidshare poenix vermiyor error diyor rm yüklendi ama poenix indiremedim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ewt teşekürler but rapidshare poenix vermiyor error diyor rm yüklendi ama poenix indiremedim

Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu

bunu yükle tamam problem yok.

Arkadaşlar , Nokia E63'üm var . Yeni yazılımı kurdum . Dışarıdan bir çağrı gelince yes'e basıp çağrıyı cevaplıyorum fakat bastıtan 1- 1,5 saniye sonra karşı tarafa sesim gidiyor . Yani basıyorum , alo alo diyorum duymuyorlar , 1-1,5 saniye sonra sesim gitmeye başlıyor . Bu esnada dikkatimi çeken birşey , yes'e bastıktan sonra hani konuşma süresi başlıyor ya , işte o konuşma süresi başladıktan sonra sesim gitmeye başlıyor , o süre de 1 - 1,5 saniye sonra başlıyor .

Bu normalmidir ? Sizde de böylemi? Yoksa yapmış olduğum bir ayarmı buna yol açıyor veya yeni yazılımmı ?

telefonunuzun rehber vs bilgilerinizi yedek alın ve hard format çekin.

telefon kaoalı iken * 3 yes ve power tuslarını basılı tutun.Nokia el sıkma ekranı gelip ülke ismi yazıncaya kadar bekleyin işlem tamamdır.

sağ ol kardeş

allah ne muradın varsa versin kardeşimm %100 işe yaradı sağ ol...

sşizde sağolun...

kardeş benim n91 var kendine kapanıp duruyor bide şarj olmuyor hatası veriyor bu dediklerini yapsam düzelirmi

ilk önce fabrika ayarlarına dönün ,düzelmezse hard format atın.Olmazsa ozaman yazılım yüklersin.

yaa arkadaşlar benim tel yakında guncellendi program bu yuklemek istediginiz sizinkinden eski diyor ama dil ing bunu TR yapmam için ne gerekiyor bu flashın yeni versiyonunu nerden bulabilirim...

N73 son yazlım zaten buradaki.Türkçe dil kodunu secerek yüklerseniz türkçe olur.

tolga kardeşğim nokia 5320 XM patch leri yok herhalde sana zahmet bulurmusun

bu yazılımı yükleyin.

saidsalih

Üye
mrb arkdşlr şu nokia n70 nsl Türkçe dilini yüklyeblrm yardmcı olurmsnz tşklrrrrrrr:)

chinomoreno

Üye
nokia n80 e sorunusuz sekilde macarca dil paketi yukledim biraz forumu okuyunca yapiliyor. ellerine saglik cok makbule gecti :D

erdemmm271

Üye

semihh35

Üye
sağ olasın kardeş nemesis le n73 türkçe yapçam diye kafayı yemiştim beceremedim.
ama phonixle gayet kolay türkçe yaptım allah senden razı olsun
(semihh35)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sağ olasın kardeş nemesis le n73 türkçe yapçam diye kafayı yemiştim beceremedim.
ama phonixle gayet kolay türkçe yaptım allah senden razı olsun
(semihh35)

sağolun sizden de

hacım17

Üye
saol

rizelim

Üye
Arkadaşlar turkcell'in kampanyada vermiş olduğu e63'e yazılım atabilen var mı bende sürekli hata veriyor.1.mesajda antılan tüm işlemi yaptım.Ben normal pc ile atmaya çalışıyorum.laptop ile mi yazılım atacağım acaba
Bu hatayı alıyorum

Kod:
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Scanning image files...
Failed to open RAW connection
Error opening a connection : BUS_NAME:USB PORT_ID:4&1A69F5FE&0&1 : 0x84009404
ERROR: Failed to restore connection!
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed

Product flashing failed.

phonix kurulduktan sonra pcsuite de kurulu olacak mı?Ayrıca pc de servispack 3 kurulu sorun bundan mı kaynaklanıyor.Herkese kolay gelsin...

^^qwerty^^

Üye
Arkadaşım benim sorum şu: Elimdeki 6300 a başka bir s40 sistemi atılabilir mi atılabilirse ben nasıl yapabilirim bunu? Sözgelimi 6303 veya 6500 sistemi atmak istesem yapabilir miyim?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım benim sorum şu: Elimdeki 6300 a başka bir s40 sistemi atılabilir mi atılabilirse ben nasıl yapabilirim bunu? Sözgelimi 6303 veya 6500 sistemi atmak istesem yapabilir miyim?

hayır telefonunu göcürürsün...

Arkadaşlar turkcell'in kampanyada vermiş olduğu e63'e yazılım atabilen var mı bende sürekli hata veriyor.1.mesajda antılan tüm işlemi yaptım.Ben normal pc ile atmaya çalışıyorum.laptop ile mi yazılım atacağım acaba
Bu hatayı alıyorum

Kod:
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Scanning image files...
Error opening a connection : BUS_NAME:USB PORT_ID:4&1A69F5FE&0&1 : 0x84009404
ERROR: Failed to restore connection!
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed

Product flashing failed.

phonix kurulduktan sonra pcsuite de kurulu olacak mı?Ayrıca pc de servispack 3 kurulu sorun bundan mı kaynaklanıyor.Herkese kolay gelsin...

0581516 Turkcell TR Ultramarine bu dil kodunu secerek yüklerseniz olur.

phora

Üye
N97 için V2.0 ne zaman çıkacak acaba? Çıkınca buaradan yükleyebileceğiz değil mi?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
N97 için V2.0 ne zaman çıkacak acaba? Çıkınca buaradan yükleyebileceğiz değil mi?

1.sayfada v1 ,v2 ,v3 var v4 demek istediniz herhalde
isterseniz FOTA ile wlan yardımıylada son versiyona cıkabilirsiniz.

phora

Üye

ramsel17

Üye
nokia e 75 telim türkce dil yüklemek istiyorum ama yükleymemiyorum yazılanların aynısını yapıyorum flasing diye error veriyor sebebi ne olabilir bir bilen var ise yardımcı olursa sevinirim

rizelim

Üye
hayır telefonunu göcürürsün...

0581516 Turkcell TR Ultramarine bu dil kodunu secerek yüklerseniz olur.

Bu dil seneceneğini phonix 2008 de bulamadım.Nasıl ekleriz

onurecan

Üye
bilgiler icin tesekkurler. cok yararli bir aciklama olmus. ancak benim bir kac sorum var yardimci olursan sevirim.
abd den e71 almistim urun kodu rm-357 ve turkiyeye geldigimden beri 3g sectigimde sebeke cekmiyor ama normal networkte cekiyor telefonu kullaniyorum. bana turkcell shoptan telekom kaydi yapildiktan sonra calisir dendi ama oyle de olmadi. sonra bir kac servise gittim rm kodu tutmadigi icin calismaz yurt disindan gelen cihazlarda 3g dediler. anlatiminda eger turkiye paketi yoksa gozettan turkiyeyi secin demissin ama ben firmware update yapmak istedigimde phoniex ile sadece 357 kodlu secenekler cikiyor. benim sanirim euro olan 346 yi secmem lasim ama onu sectirmiyor bana. yardimci olursan sevinirim ne yapmam gerekiyor tam olarak anlayamadim bulamadim.

Üst Alt