scan produck dedim sonra yukarıdaki gibi geldi gözat dedim ve içinde hiç bişey yok yardımcı olabilrimisin ? telfon 6280 carbon black v 03.60 RM-78 ve indrdiğim paket ise 6280 / 6288 (RM-78) 6.43 acaba ne yapmam lazım ???[/QUOTE]
verdigin resimde RM 43 yazıyor senin telefonunun Yazılımı RM 43 ise tabiki gözat diyince bos cıkar
RM 43 ise N91 telefounun yazılımıdır.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar nokia 5530 a olu flash attigimda bu hata raporu geliyor
bu konuda fikir verebilecek arkdaslarin yardimini bekliyorum
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
1. sayfada anlattığım gibi pc suit ,nokia connectivity cable driver vs hepsini your uninstaller ile kaldır ve yeniden kur.tekrar 5530 yazılımını yükle ve kurmayı yeniden dene.
--------------- Ekleme ---------------
oncelikle tesekkur cok guzel anlatmissiniz telefonum nokia 5800 xm surumu v30 idi ve bildiginiz uzere v31 surumu geldi yalniz guncellemeye calistigimda telefon icin urun kodunun olmadigi soylendi bende gelmesini bekliyemedim ve phoenix ile anlattiginiz gibi teli v31 e cevirdim fakat tel biraz yavasladi eskiden sanki daha seriydi gibi teli eski surumune dondurmek istiyorum bunun icin phoenix ile v30 u tekrar mi yuklemem gerek yoksa hard format atinca surumu eski haline doner mi bide su an urun kodu olarak farkli bir urun kodu mu kullaniyorum teli v31 e cevirdikten sonra cevaplarsaniz cok sevinirim.
yavas calışma problemi varsa hard format atın ve tekrar deneyin eski sürüme geri yüklemek downgrade metodudur.Ama ben yüklemediğim için tavsiye edemiyorum