Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

ateke

Üye
oncelikle tesekkur cok guzel anlatmissiniz telefonum nokia 5800 xm surumu v30 idi ve bildiginiz uzere v31 surumu geldi yalniz guncellemeye calistigimda telefon icin urun kodunun olmadigi soylendi bende gelmesini bekliyemedim ve phoenix ile anlattiginiz gibi teli v31 e cevirdim fakat tel biraz yavasladi eskiden sanki daha seriydi gibi teli eski surumune dondurmek istiyorum bunun icin phoenix ile v30 u tekrar mi yuklemem gerek yoksa hard format atinca surumu eski haline doner mi bide su an urun kodu olarak farkli bir urun kodu mu kullaniyorum teli v31 e cevirdikten sonra cevaplarsaniz cok sevinirim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
scan produck dedim sonra yukarıdaki gibi geldi gözat dedim ve içinde hiç bişey yok yardımcı olabilrimisin ? telfon 6280 carbon black v 03.60 RM-78 ve indrdiğim paket ise 6280 / 6288 (RM-78) 6.43 acaba ne yapmam lazım ???[/QUOTE]

verdigin resimde RM 43 yazıyor senin telefonunun Yazılımı RM 43 ise tabiki gözat diyince bos cıkar
RM 43 ise N91 telefounun yazılımıdır.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar nokia 5530 a olu flash attigimda bu hata raporu geliyor
bu konuda fikir verebilecek arkdaslarin yardimini bekliyorum

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

1. sayfada anlattığım gibi pc suit ,nokia connectivity cable driver vs hepsini your uninstaller ile kaldır ve yeniden kur.tekrar 5530 yazılımını yükle ve kurmayı yeniden dene.

oncelikle tesekkur cok guzel anlatmissiniz telefonum nokia 5800 xm surumu v30 idi ve bildiginiz uzere v31 surumu geldi yalniz guncellemeye calistigimda telefon icin urun kodunun olmadigi soylendi bende gelmesini bekliyemedim ve phoenix ile anlattiginiz gibi teli v31 e cevirdim fakat tel biraz yavasladi eskiden sanki daha seriydi gibi teli eski surumune dondurmek istiyorum bunun icin phoenix ile v30 u tekrar mi yuklemem gerek yoksa hard format atinca surumu eski haline doner mi bide su an urun kodu olarak farkli bir urun kodu mu kullaniyorum teli v31 e cevirdikten sonra cevaplarsaniz cok sevinirim.

yavas calışma problemi varsa hard format atın ve tekrar deneyin eski sürüme geri yüklemek downgrade metodudur.Ama ben yüklemediğim için tavsiye edemiyorum

seninaskina60

Üye
babaaaaaaaaa buyuksun ALLAH GANI GANI RAZI OLSUN SENDEN GOZUMSUN HELAL BE :):):)

ateke

Üye

yavas calışma problemi varsa hard format atın ve tekrar deneyin eski sürüme geri yüklemek downgrade metodudur.Ama ben yüklemediğim için tavsiye edemiyorum[/QUOTE]
hard format atinca surumu eskiye doner mi? ve benim telimin urun koduna gore wireless guncellenmesi gelse tekrar wireless ile guncelleyebilir miyim?

ahmet_artem

Üye
kardesim eline emegine saglik cok tesekkur ederim

mhakanali07

Üye
dostum verdigin verilerle bir birini tutmamakta neden kusura bakma çok berbat bir anlatım var programdan bahsetmişsin ama neresinden ne girilecek diye belirtmemişsin:nono:kusura bakma dostum gerçek bu ama

carvantes

carvantes

Üye
[Slm Bende N81 8gb var dil kodunu yükledim.N81-1 8GB RM-179 21.0.010 v7 EURO verdiğiniz phoenix ile söylediğiniz gibi kurdum en sonda bir hata mesaj verdi. ve telefon şu an açılmıyor. İMDAAAAT. Ve iki günden beri piyasada yoksu a-a-tolga

bende de aynı sorun oldu bu adresten 21.0.010 firmwareyi indir onu dene bende oldu.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
dostum verdigin verilerle bir birini tutmamakta neden kusura bakma çok berbat bir anlatım var programdan bahsetmişsin ama neresinden ne girilecek diye belirtmemişsin:nono:kusura bakma dostum gerçek bu ama

birbirini tutmayan neresi söyleyin varsa hatamız düzeltelim...

hazeyin aslan

Üye
Denemek isteyen bir daha düşünsün n73 aldım sıfır türkçe yüklerken çöktü ve kimse açamadı tel pert oldu 10 liraya yüklüyolar 10 lira için 450 liradan vaz geçmiş oldum
illa deneyecem diyen varsa buyursun denesin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Denemek isteyen bir daha düşünsün n73 aldım sıfır türkçe yüklerken çöktü ve kimse açamadı tel pert oldu 10 liraya yüklüyolar 10 lira için 450 liradan vaz geçmiş oldum
illa deneyecem diyen varsa buyursun denesin

telefon pert olmaz kardesim.
Hard format çek olmazsa ölü flash at veya telefoncuya götür.Jaf programıyla ölü flash tamiri yapsın.

xmjaguar

Üye
teşekkürler

sonsabahahmet

Üye
arkadaslar n73 ü n73me yapmak içinmi versiyonlar sadece yoksa n73me lerede atılıyormu yarın bi tel gelecek bakalım n73me ede versiyon yazılım güncellemek şartmı yapmasam olurmu bilgi verirseniz sevinirim selametle
:allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla:

futbol123

futbol123

Üye
n95 159 v21 le uyumlumu bi sorun çıkarmı???

n95 in linki ölmüş başka varmı link

fahrettin0322

fahrettin0322

Üye
çok teşekkür ediyorum

MASSECRA

Üye
Saolun..

EFSANER

Üye
Arkadaşlar ben n70 modeline yazılım atayım dedim,fakat yazılımda Sorun varmıs mı artık neyse yazılım atınca sorun oldu ve cıhazın ekranında normal ana ekran cıktıktan sonra cıhaz artık yazılım almaz hale geldı ve akabınde usb kablosunu söküp gerı taktım ne yazıkkı cıhazı bır daha calıstıramadım sımdı Servıs Yolu Gorundu Gıbı bırsey ha Eger bu yazılımlar boyle Sorun verecekse bunu yazınkı Mıllet Bılsın...
Kolay Gelsın..

Üst Alt