Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben n70 modeline yazılım atayım dedim,fakat yazılımda Sorun varmıs mı artık neyse yazılım atınca sorun oldu ve cıhazın ekranında normal ana ekran cıktıktan sonra cıhaz artık yazılım almaz hale geldı ve akabınde usb kablosunu söküp gerı taktım ne yazıkkı cıhazı bır daha calıstıramadım sımdı Servıs Yolu Gorundu Gıbı bırsey ha Eger bu yazılımlar boyle Sorun verecekse bunu yazınkı Mıllet Bılsın...
Kolay Gelsın..

şimdiye kadar 150 nin üzerinde telefona yazılım attım N70 N73 dahil hiç problem olmadı .ama genellikle şikayetler bu telefonlardan geliyor oda usb bağlantı kablosu biçiminden yüklerken telefona dokununca bağlantı kesiliyor herhalde. ben bu telefonlarda elimle kabloyu bastırarak yazılım atmanızı tavsiye ederim.Yarıda kalan yazılım varsa ve telefon acılmıyorsa bataryayı sökün ve tekrar takın.
sonra telefon kapalı iken * 3 yes ve güç tusuna nokia elsıkma ekranı ve ardından ülke isimleri gelinceye kadar basılı tutun.

uguricmez

uguricmez

Üye
ya teşekkür ederim ama ben beceriksizim galiba bi türlü telefona yükleyemiyorum.(3250)

asisensizim

Üye
Allah Razı Olsun Kardeş Büyük Bir Dertten Kurtardın beni..:)

dEs_

dEs_

Üye
6220 c için değişik yazılımlar buldum....
RM-328_EMEA_05.15_v5.04
RM-328_EMEA_05.15_v5.03
RM-328_EMEA_05.15_v5.02
RM-328_EMEA_05.15_v5.01
RM-328_CareDP_5.0_EMEA
ve burada da olan
RM-328_EMEA_05.15_v5.05
Şimdi bunlardan v5.05'i denedim... Diğerlerini denesem mi acaba?

serotonin

serotonin

Üye
Bazı versiyonların uzantısı "APAC",bazıları ise "EMEA".Versiyonlar arası bu ibareler nasıl bir farklılık yaratıyor acaba?Nette araştırdığım zaman hem "APAC" hem de "EMEA" uzantılı versiyonlar görüyorum çünkü...Saygılar.

rizelim

Üye
Kod:
[B][SIZE=4]E63 RM-437_EURO_200.21.012_v4.0[/SIZE][/B] 
 [URL="http://rapidshare.com/files/263169816/rm-437_euro_200.21.012_v4.0_e63.part1.rar"]http://rapidshare.com/files/26316981..._e63.part1.rar[/URL]
 [URL="http://rapidshare.com/files/263171310/rm-437_euro_200.21.012_v4.0_e63.part2.rar"]http://rapidshare.com/files/26317131..._e63.part2.rar[/URL]
 [URL="http://rapidshare.com/files/263171731/rm-437_euro_200.21.012_v4.0_e63.part3.rar"]http://rapidshare.com/files/26317173..._e63.part3.rar[/URL]
Telefonun üzerinde bu sürüm mevcut 100.21.110 14-11-2008 Rm-437 @Nokia E63-1(234.03)
Turkkcell den kampanya ile aldiğim E63 telefona yukarıdaki dosyaları hepsını indirip bi klasor içinde birleştirdikten sonra mı telefona phonix aracılığı ile yazılım atacağız.Sevgiler...

micropin

Üye
çok teşekkürler kardeşim. hele şükür şu vodafone versiyondan kurtuldum sayende.

dEs_

dEs_

Üye
..............................

mraxoy

Üye
Bu baglantıyı kim yaptıysa çok teşşekkür ederim. bende nokia n 97 var yeni aldım 1 hafta oluyor ve türkçe dil menüsü yoktu ama sizin programlar sayesinde şimdi türkçesi oldu. umarım bundan sonraki yenilikleriniz de veya benim buldugum yeni programları sitemizde herkesin kullanması için paylaşırız.

splendoured

Üye
Merhabalar bende 6680 var dediğiniz işlemleri uygularken phonix hata verdi USB bağlı değil diye ve devam etmeye calıstım kac kere ama olmadı simdi telefonu acıyorum acılıyor ama noki yazısından ileri gitmiyor nokia yazısı yanıp sönüyor sonra dead format atayım dedim ondada
Product flashing failed.

HRESULT 0x84212007 (-2078203897)

None of supported Programming Devices were detect or the connection is not opened

hatası veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımm:((

egozkaya

Üye
helal olsun arkadaşım helal olsun!
Yurtdışından Nokia E52 getirdim menüyü türkçeye çevirmek için dışarıda 30TL istediler ama senin müthiş anlatımın sayesinde işimi sorunsuzca hallettim. Aşamaları o kadar güzel ve net anlatmışsın ki biraz zamanımı alsa da türkçeye çevirmeyi başardım. Çok teşekkür ederim. HELAL OLSUN :)

jakobianx

Üye
hocam patch diyon ama n73 rm-133 için tek exe indi patch yok ne yapacaz:D harbi yok yawww biri yardım etsin gerek yok mu patch e

rizelim

Üye
Arkadaşlar turkcell'in kampanyada vermiş olduğu e63'e yazılım atabilen var mı bende sürekli hata veriyor.1.mesajda antılan tüm işlemi yaptım.Ben normal pc ile atmaya çalışıyorum.laptop ile mi yazılım atacağım acaba.sevgiler...

Bu hatayı alıyorum

Kod:
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Scanning image files...
Failed to open RAW connection
Failed to open RAW connection
Error opening a connection : BUS_NAME:USB PORT_ID:4&1A69F5FE&0&1 : 0x84009404
ERROR: Failed to restore connection!
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Product flashing failed.

phonix kurulduktan sonra pcsuite de kurulu olacak mı?

erciyas

Üye
Selam arkadaşlar amerikadan 5800 geldi dili ingilizce v 20.2.014 rm-428 yazıyor nasıl turkçe yaparım lütfen yardım edin hiç bir sey bilmiyorum bastan itibaren anlatırsanız sevinirim...

jakobianx

Üye
ilk sayfayı okusan adamım...ayrıntılı anlatılmıs ama özetle pcde pcsuit ve yan uygulamaları varsa kaldır phoenix i indir kur patch ile kır sonra pcsuiti yeniden kur pc yi kapat aç sonra telin yazılımını indir kur sonra update yap...

--------------- Ekleme ---------------

yaa biri bu patch olayı için yardım edermi acil arkadaşlar...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tolga kardeşğim nokia 5320 XM patch leri yok herhalde sana zahmet bulurmusun

jakobianx

Üye
ulen tel direkten dondu flash işlemi yarıda kaldı yaww ne iş anlamadım zor açtım teli :D boşverin yaa TR idi ing oldu ama öle kalsın hiç olmamasından iyidir :D

halilyasar

Üye
hocam allah razı olsun. çok teşekkürler. helal olsun

jakobianx

Üye
yaa arkadaşlar benim tel yakında guncellendi program bu yuklemek istediginiz sizinkinden eski diyor ama dil ing bunu TR yapmam için ne gerekiyor bu flashın yeni versiyonunu nerden bulabilirim...

casperrrrr25

Üye
kardeş benim n91 var kendine kapanıp duruyor bide şarj olmuyor hatası veriyor bu dediklerini yapsam düzelirmi

Üst Alt