Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler icin tesekkurler. cok yararli bir aciklama olmus. ancak benim bir kac sorum var yardimci olursan sevirim.
abd den e71 almistim urun kodu rm-357 ve turkiyeye geldigimden beri 3g sectigimde sebeke cekmiyor ama normal networkte cekiyor telefonu kullaniyorum. bana turkcell shoptan telekom kaydi yapildiktan sonra calisir dendi ama oyle de olmadi. sonra bir kac servise gittim rm kodu tutmadigi icin calismaz yurt disindan gelen cihazlarda 3g dediler. anlatiminda eger turkiye paketi yoksa gozettan turkiyeyi secin demissin ama ben firmware update yapmak istedigimde phoniex ile sadece 357 kodlu secenekler cikiyor. benim sanirim euro olan 346 yi secmem lasim ama onu sectirmiyor bana. yardimci olursan sevinirim ne yapmam gerekiyor tam olarak anlayamadim bulamadim.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html
buradan bakın.

sametsen3534

Üye
SİZLERE SADECE TESEKKÜR DEĞİL EMEĞİNİZİ TAKDİR EDER SAYGI DUYARIM.böyle çalışmalrınızla bizi bilgilendirdiğiniz için ...

cdc77

Üye
Phoenixle sayfada yazdıklarını yapınca sorun kalktı. Ellerine, emeğine sağlık kardeşim.:heyo:

solee

Üye
kardeş ellerıne sağlıkta bıde bunu nasıl kademe kademe yuklıyeceğimizi anlatasan allah rızası için,bende yenı suruıyeden alınmış n97 var turkce yok senın yazdıgın lınklerın uygun olanını versıyonuma gore olanını ındırıyorum ama telefona atamıyorum pc de yuklu anlıyacagın calıştıramıyorum allah rızası ıcın bunuda bı anlatsan tesekkurler...

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Emeğine Sağlık kardeş çok başarılı bir paylaşım olmuş

gentlement39

gentlement39

Üye
n78de değilde daha evel samsung e 740'a hard format atmıştım telefonu bidaha toplayamadım
flashı yandıgında 15-20 liralık bir zarar sözkonusu ama telefonum hackli şu an hardformat attıktan sonra ılk gunku gıbı sağlam olur mu telefonum?

dEs_

dEs_

Üye
n78de değilde daha evel samsung e 740'a hard format atmıştım telefonu bidaha toplayamadım
flashı yandıgında 15-20 liralık bir zarar sözkonusu ama telefonum hackli şu an hardformat attıktan sonra ılk gunku gıbı sağlam olur mu telefonum?
Nokia serilerinde böyle problem nadiren görülmüştür... Hard format şahsi yapılan bilgiler ve teldeki fabrika çıkışı gelen tüm bilgileri temizler... Yedeklemeni yaparak hard format atabilirsin... Hack işini de yeniden yapacaksın!

gentlement39

gentlement39

Üye
Nokia serilerinde böyle problem nadiren görülmüştür... Hard format şahsi yapılan bilgiler ve teldeki fabrika çıkışı gelen tüm bilgileri temizler... Yedeklemeni yaparak hard format atabilirsin... Hack işini de yeniden yapacaksın!

gerçekten çok teşekkür ederim bilgilendirdğin için sağol :oke:

modalist_02

modalist_02

Üye
Tşk :=)

hiprayim

hiprayim

Üye
5800 ingilizceydi çok şükür sorunsuzca türkçeye çevirdim ve güncelledim.

6680 güncellemeden sonra ingilizce oldu, flash atarak türkçe yapayım derken flash atma işlemi yarıda kaldı, ölü flash atmayı deniyorum malum

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
vs.vs.vs

usb üzerinden ölü telefona bağlanamıyor. işlemi DKU-2 ve CA-53 kablolarla denedim.

telefonumun tekrar çalışması için ne yapmam gerekiyor.

roethlisberger

roethlisberger

Üye
yaa kardeş benim teli açarken tel açılması hatalı satıcınızla görüşün diyo.Hard format attım olmadı tamire verdim yapamadılar.Versiyon atim diyom pc teli görmüyo tam açılmadığı için.Flash atsam olurmu ya da nasıl atcam ne yapmam gerekiyo yardım lütfen.Tel N93:sukur:

GunahkarTV

Üye
Cok saol . Umarim yapa bilirim. ayrica telefonumda guvenlik kodu var ve kiramadim telefon acilmiyor su an kod istiyor . bunu nasil hallederim . Code kirmadan dil yukleyemem her halde Dimi...

mtozcn

Üye
bir hayli uğraşmışsın teşekkürler

gentlement39

gentlement39

Üye
Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu))bu programı indirdim dediklerinizi harfiyen yaptım .
N78 RM-235_EUROPE_30.011_v7.0 BUNUDA İNDİRDİM FAKAT EXE DOSYASI MS-DOS dosyası olarak göründü ve setup olarak pcye çıkartamadım.phoenix(firmware update te Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın.diyorsunuz ama bu dedikleriniz türkçe programda ingilizce nereye basıcam????
indirdiğim flash dosyası zaten hata veriyor!!başka bir link vermeyin 300 mbden fazla oldu indiriyoruz ama sonuç koca bir sıfırrrrrrrrr! sorunumu halledebilir misiniz?

**oğuzhan**

Üye
kardeş elini ayanı öpem şuna bi el atsan telefon güncelleme yaprken elektrik gitti telefon daha açılmıyor hard format denedim olmuyor phonix kurdum dediklerini harfiyen yaptım press power button diyo basıyorum hiç hareket yok telefon n73 allah rızası için yardım edin :S:S:S

eemmrr

Üye
E51 sorunsuz oldu. Cok sagol :)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş elini ayanı öpem şuna bi el atsan telefon güncelleme yaprken elektrik gitti telefon daha açılmıyor hard format denedim olmuyor phonix kurdum dediklerini harfiyen yaptım press power button diyo basıyorum hiç hareket yok telefon n73 allah rızası için yardım edin :S:S:S

hard format ve ölü flash olmuyorsa bir telefoncuya götür 20-25 tl ya yazılım attır sen cözemezsin usb ile...

--------------- Ekleme ---------------

E51 sorunsuz oldu. Cok sagol :)

sizde sağolun...

--------------- Ekleme ---------------

Cok saol . Umarim yapa bilirim. ayrica telefonumda guvenlik kodu var ve kiramadim telefon acilmiyor su an kod istiyor . bunu nasil hallederim . Code kirmadan dil yukleyemem her halde Dimi...

yüklersin ama telefona ölü flash atabilirsin

my name is

Üye
Güncellemenin yararı nedir? arkadaslar benim bu konu hakkında pek bir billgim yok.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
5800 ingilizceydi çok şükür sorunsuzca türkçeye çevirdim ve güncelledim.

6680 güncellemeden sonra ingilizce oldu, flash atarak türkçe yapayım derken flash atma işlemi yarıda kaldı, ölü flash atmayı deniyorum malum

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
vs.vs.vs

usb üzerinden ölü telefona bağlanamıyor. işlemi DKU-2 ve CA-53 kablolarla denedim.

telefonumun tekrar çalışması için ne yapmam gerekiyor.

hard format atın eger format yemezse telefoncuya götür ve 20 tl yeni yazılım attır

Üst Alt