Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

gentlement39

gentlement39

Üye
Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu))bu programı indirdim dediklerinizi harfiyen yaptım .
N78 RM-235_EUROPE_30.011_v7.0 BUNUDA İNDİRDİM FAKAT EXE DOSYASI MS-DOS dosyası olarak göründü ve setup olarak pcye çıkartamadım.phoenix(firmware update te Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın.diyorsunuz ama bu dedikleriniz türkçe programda ingilizce nereye basıcam????
indirdiğim flash dosyası zaten hata veriyor!!başka bir link vermeyin 300 mbden fazla oldu indiriyoruz ama sonuç koca bir sıfırrrrrrrrr! sorunumu halledebilir misiniz?

etherkes

etherkes

Üye
kanka allah senden razı olsun kara kara düşünüyodum n73ümü güncelleyecem diye
şimdi senin sayende sorunsuz güncelledim...

deep20

Üye
ALLAH razı olsun kardesim 5800 vardı bi türlü yükleyemiyodum simdi oldu cok tesekkürler

cetinsas

Üye
Merhaba arkadaşım. Öncelkle emeğin için teşekkürler. Bende amerikadan getirttiğim N 97 Black var ve RM 507 12.2.024.C01.01 versiyonlu. RM 507 için Türkçe dil desteği yok demişsin. Telefonun RM kodu değiştirilemiyormu? Yada Bu telefona RM 505 flash atarsak ne olur? Kısaca bu telefonu türkçeleştirmemiz mümkünmü? Şimdiden teşekkürler.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşım. Öncelkle emeğin için teşekkürler. Bende amerikadan getirttiğim N 97 Black var ve RM 507 12.2.024.C01.01 versiyonlu. RM 507 için Türkçe dil desteği yok demişsin. Telefonun RM kodu değiştirilemiyormu? Yada Bu telefona RM 505 flash atarsak ne olur? Kısaca bu telefonu türkçeleştirmemiz mümkünmü? Şimdiden teşekkürler.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html
Bu linke bakın....

--------------- Ekleme ---------------

Olu flash nasil atacagimi anlata bilirmisin veya anlatan bir link versen
tsk ederim
N97 Beyaz

ilk önce hard format deneyin.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html

gurbetci06

Üye
aa-tolga kardes bu bilgilerin icin cok tesekkurler ama ne yaptimsa bir turlu versiyon guncelleyemedim yani firmware.
Soyle anlatayim ben nokia n97 rm 505 aldim fransadan tr dil yuklemek ve versiyon yazilim guncellemek istedim ama hem snein dediklerini hemde telefonu aldigimda verdikleri nokia ovi pc suit ile de denesemde hep su hatayi aldim.
"USB baglantiniz koptu yeniden baglanmayi deneyin.Sarj aletini bataryayi cikarip yeniden baglanmayi deneyin diye hep hata aldim yazilim guncellerken hep yarida kaldi bi ilerletip yazilimi yukluyemedim.Lutfen bi yardimci olurmusun.Tesekkurler

Godfather

Godfather

Üye
saolasın güzel paylaşım

ank06ank

Üye
aa-tolga kardes bu bilgilerin icin cok tesekkurler ama ne yaptimsa bir turlu versiyon guncelleyemedim yani firmware.
Soyle anlatayim ben nokia n97 rm 505 aldim fransadan tr dil yuklemek ve versiyon yazilim guncellemek istedim ama hem snein dediklerini hemde telefonu aldigimda verdikleri nokia ovi pc suit ile de denesemde hep su hatayi aldim.
"USB baglantiniz koptu yeniden baglanmayi deneyin.Sarj aletini bataryayi cikarip yeniden baglanmayi deneyin diye hep hata aldim yazilim guncellerken hep yarida kaldi bi ilerletip yazilimi yukluyemedim.Lutfen bi yardimci olurmusun.Tesekkurler

bendede ayni sorun var dostum.
Telefonum
N97 RM-505_EMEA_11.0.021_v2.0 versiyonu yuklu yabanci dil turkce yapmak istiyorum versiyon guncellemede devamli usb baglntisi koptu diyor yeniden dene diyorum 15 dk var diyor ve 1 saat geciyor hep ayni sorun yeniden baslat vs vs biktim yani adam akilli bi baitce turkceyi yukluyemiycezmi buna.Lutfen bi yardimci olun herseyi denedim ama olmuyor.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bendede ayni sorun var dostum.
Telefonum
N97 RM-505_EMEA_11.0.021_v2.0 versiyonu yuklu yabanci dil turkce yapmak istiyorum versiyon guncellemede devamli usb baglntisi koptu diyor yeniden dene diyorum 15 dk var diyor ve 1 saat geciyor hep ayni sorun yeniden baslat vs vs biktim yani adam akilli bi baitce turkceyi yukluyemiycezmi buna.Lutfen bi yardimci olun herseyi denedim ama olmuyor.

telefona hard format atın ve yeniden deneyin

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html

uscelena

uscelena

Üye
Nokia 6300 modeli icin ru-tr dil paketi varmi?

yasamali

yasamali

Üye
saolasin arkadas 5800 basarili sekilde oldu
TESEKÜRLER

bobkarepantolon

Üye
Ben direkt NSU ile güncelleme yaptım telefon ingilizce oldu. (6630) NSS telefonu görmüyor scan dediğimde. hep altta error veriyordu. şimdi bunu indiriyorum inşallah becerebilirim düzeltmeyi. Yoksa ingilizce kullanacağım ne yapayım.

gfb0101

Üye
teşekkurler harikasın ya tel çostu ve suan bütün hatalar kayboldu çok uğraştım ama deydi. v30.19 şiddetle tavsiye edilir

gentlement39

gentlement39

Üye
N78 RM-235_EUROPE_30.011_v7.0 bu dosyayı indirdim. fakat dosya bozuk linki yenilermisin!!!!!
halledersen çok sevinirim!!!

N78 RM-235_EUROPE_30.011_v7.0 bu dosyayı indirdim. fakat dosya bozuk linki yenilermisin!!!!!

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

bu son link bu da aynı.

twisterpolat

Üye
merhaba arkadasım ban n86 8mp 20.115 v3.02 yi bulup ekleyebilirmisin?şimdiden sağol

Üst Alt