Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

mardok

mardok

Üye
phoenix in yeni sürümü çıkmış onun linkini koysana tolga kardeş

PriveT

PriveT

Üye
Paylasim icin tesekkurler, dun gece E71 telefona uyguladim, sonuc BOMBA :alkis:thumbup:
Cok kolay bir yontem. Sagolasiniz...:good:

1011101

Üye
Merhabalar. Navifirm ile 6630 için son yazılımın ME versiyonunu indirdim. phoenix ile kurarken sürekli hata alıyorum. Telefon açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu arada Nokia PC Suite yüklü acak Nokia software updater yüklü değil. ram yetersiz diyor. 256 istiyor ama zaten 256 var.

orjinal kod: 0518141 Fransa
6.03.40 versiyona dönüştürdüğüm kod: 0518135 Türkiye
yüklemeye çalıştığım versiyonun kodu: 0529310 Türkiye ME

ilk versiyon: 3.45.11
şuanki versiyon: 6.03.40
yüklemeye çalıştığım versiyon: 6.03.8 ME

USB yi bağladığımda veya açma tuşuna bastığımda ışık yanmadan ekranda NOKİA yazısı çıkıyor.

Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
basiyorum bundan sonrada bu hatayı veriyor The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F141 - Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. çıldırmak üzereyim yardim hemde aciill

Aynı hatayı bende alıyorum :vur

yardım:ağlarım:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

telfonunuz kapalı veya acılmıyorsa zaten pcsuit modunda baglan diyemediğiniz için anlatımdaki gibi yazılım yükleyemezsiniz...Dead falash dediğimiz no connections kısmını secip open product kısmından RM yazılımınızı secip firmware update kısmından telefonunuza ait yazılımı sececeksiniz .yükleyeceginiz yazılım telefonunuzdaki yüklü olan ile aynı veya daha üst versiyon olmak zorundadır yoksa telefonunuz tamamen göçer...

jeki01

jeki01

Üye
Balkan yazan 2 sürümü yükledim N79 ama Arnavutça yok.
Sırpça, Yunanca, Hırvatca var.

ayasercan

ayasercan

Üye
arkadaşlar bu kanuyu en sade şekilde anlatabilecek olan varmı saygılarımla..

ec1905

Üye
Arkadaşlar Nokia E71 telefonumla konuşurken sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyormuş kulaklık filan kullanmıyorum bazı arkadaşlarında e71 var onlarında sesi bana kesik kesik geliyor neden olabilir aynı sorunu yaşayan başka arakadaşlar oldumu oldu ise nasıl düzelttiler/ düzeltebiliriz version RM 346 300.21.012 71-1 İnternetten okuduğum kadaraı ile bazı 4.00.xxx olanlardada prblem varmış sorun nedir acaba?​

--------------- Ekleme ---------------

beyada

beyada

Üye
e75 e turkce yukledim ama dikkat etmedim benimki azerty mis klavye simdi olmuyor nasil turkce azerty yapabilirim

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
paylaşım için sağol

bilocanxx

Üye
8800e-1 RM-233 10.00 v17 EURO - EAST

8800e-1 RM-233 10.00 v17 EURO - WEST

telefonumun hangisi oldunu nasıl anlıcam east-west?:nono:
yüklerken öğrendim TR si WEST de

sadece66

Üye
slm kardes herseyi yaptim urun kodu bolumune gelince hata veriyor;n97 mini

egemen54

egemen54

Üye
Tüm yüklemeler yapıldıktan sonra tekrar bilgisayarınızı açın kapayın. "Daha sonra telefonunuzun modeline uygun data paketini indirin ve bilgisayarınıza kurun." Sonra Phoenix'i açın File > Manage Connections'a(yeni versiyonda usb bağlantı ayarı ana ekranda çıkar) basın sonra New'a basın ordan USB yi işaretleyin Next’e basın program USB bağlantısını kontrol eder ve Finished Scanning yazar

büyük harfli kısmı anlayamadım data paketleri ne oluyor?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Tüm yüklemeler yapıldıktan sonra tekrar bilgisayarınızı açın kapayın. "Daha sonra telefonunuzun modeline uygun data paketini indirin ve bilgisayarınıza kurun." Sonra Phoenix'i açın File > Manage Connections'a(yeni versiyonda usb bağlantı ayarı ana ekranda çıkar) basın sonra New'a basın ordan USB yi işaretleyin Next’e basın program USB bağlantısını kontrol eder ve Finished Scanning yazar

büyük harfli kısmı anlayamadım data paketleri ne oluyor?

telefona ait RM yazılımları yani

fnldstntn

Üye
5800 XM RM-356 50.0.005 v13 EMEA
navifirm ile de indirebilirsiniz türkçe dil kodları var

Bu hangi renk 5800 için? Yardıncı olursan sevinirim aa-tolga...

61_soner_61

Üye
arkadaşlar bu sorun çıkıyor telefonu görüyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden allah razı olsun

timur_ca

Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F151 - Flash:
Failed to initialize boot rom connection.
Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.

Failed to send wait request!
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Product flashing failed.

cihazım E66 Daha önce firmware yüklerken hiçbi sorunum olmamasına rağmen şimdi Sürüm:: 500.21.009 u yüklemeye çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum arkadaşlar saatlerdir denemediğim yöntem kalmadı.anlatılanları harfiyen uyguluyorum.phoneixde ölü telefon için kullanılan
"Dead Phone USB Flashing" yöntemini de denedim.sorun pc de değil yeni alınmış pc dede aynı hatayı verdi.başına gelip sorunu çözebilen yada bilen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.şimdiden saolun.

retry dediğimdede arkasından ;

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8421001e (-2078212066)

Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

Getting BB5 Phone Information from Update Server...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!
Unable to get phone info from update server 0x8401F121
Unable to get phone information from Update Server
ERROR: Failed to set phone to flashmode

bu hatayı veriyor...

Üst Alt