Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

ghost841

ghost841

Üye
<object class="dm_videowall logo_left" width="708" height="228" data="http://www.dailymotion.com/videowall/user/ghost841" type="application/x-shockwave-flash"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/videowall/user/ghost841"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="wmode" value="transparent"></param></object>

--------------- Ekleme ---------------

[dailymotion_videowall movie=http://www.dailymotion.com/videowall/user/ghost841 width=708 height=228]

1011101

Üye
Benim sorun devam ediyo. telefonu bulamıyo. software updater bulamadı. jaf ile denedim. o da bulamadı. mefta oldu galiba. sizce telefoncuyamı vereyim yoksa nokia shopamı .

61_soner_61

Üye
arkadaşlar yardım eden yokmu :(

punqermojo

Üye
eline saglık çk süper anlatım olmus :D

61_soner_61

Üye
hocam yaptım ama 7.96 yükledim türkçesi yok eski yazılımda yüklenmiyor sanırım bunun türkçesi ne zamn çıkar yada çıktımı yada eski versiyon yüklene biliyormu:(cevabınız için saolun

komplocu2

Üye
İyi geceler... Elimde 6300 var. Normal şekilde güncelleme yaparak suanki surumunu 07.30 a yükselttim. Fakat turkcel im sorunu çözülmedi. Üstelik şuan her açılışta kendi temasına ve ayarlarına geri dönüyor. Menüde kendi menüsü hala duruyor. Ne yapmam gerekir bunu kaldırabilmem için ? Hangi programları indirmeliyim ? Yardımlarınızı bekliyorum. Kaç zamandır ugrasıyorum bir turlu halledemedim.:vur

61_soner_61

Üye
hocam yaptım ama 7.96 yükledim türkçesi yok eski yazılımda yüklenmiyor sanırım bunun türkçesi ne zamn çıkar yada çıktımı yada eski versiyon yüklene biliyormu:(cevabınız için saolun ACİL CEVAP ARKADAŞLAR TELEFONUM YOK:ağlarım::ağlarım:

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar Bende N73 Vardı ve format attım versiyondan sonra ( Disk Hatası -yazma t....Tekrar Deneyin,Yoksa Veriler ) Diye Bir İbare Çıkıyor Ne Yapmalıyım...

baba3232

baba3232

Üye
Arkadaşlar benim telefon türkcell e71 grey
Ben baktım Navifirmden RM-346 ya ancak orda en son 500. updatede türkcell modeli yok ve türkcell animasyonunu kaldırmak istiyorum orda 500... sürümde normal e71 gri için var onu yüklesem sorun olurmu?
Türkcell ekranı gidermi onu yüklesem?

mehter33

Üye
arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim.. nokia x6 telefonumu sorunsuz bir şekilde güncelledim bu yöntem sayesinde.. ancak bir sorum olacak. phoenix ile güncellediğimde product code changed diye bir kısım gördüm raporda, acaba garanti açısından bir sorun yaratırmı ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim telefon türkcell e71 grey
Ben baktım Navifirmden RM-346 ya ancak orda en son 500. updatede türkcell modeli yok ve türkcell animasyonunu kaldırmak istiyorum orda 500... sürümde normal e71 gri için var onu yüklesem sorun olurmu?
Türkcell ekranı gidermi onu yüklesem?

evet gider...

arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim.. nokia x6 telefonumu sorunsuz bir şekilde güncelledim bu yöntem sayesinde.. ancak bir sorum olacak. phoenix ile güncellediğimde product code changed diye bir kısım gördüm raporda, acaba garanti açısından bir sorun yaratırmı ?

hayır bir problem olmaz...

gara7676

Üye
kardeş nokia 6303i 7.10 versiyonunun türkçe dil kodu nedir birtürlü bulamıyorum bi yardımcı olsan

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Eline Saglık
Güncellerken Adrenalin Seviyemi Anlatamam :)

cnr_gcn

Üye
usta bende n97 mini var çin malı ben buna nasıl format atarım hem benim telde *#0000# yapınca fabrika modu die bir yazı çıkıyo

tooygar

Üye
arkadaşlar bugun n73 için denedim ve gayet başarılı oldu tşkler...

tugay30

Üye
aa-tolga arkadasim cok cok sagolasin islemleri tam dedigin gibi yaptim biraz zor oldu ama sonunda n97 mini rm555'i turkce yaptim..cok tesekkurler..

61_soner_61

Üye
arkadaşalr yazılım yükledim ama 7.96 türkçesi yok eski yazılımda yüklenmiyor sanırım bunun türkçesi ne zamn çıkar yada çıktımı yada eski versiyon yüklene biliyormu:(cevabınız için saolun ACİL CEVAP ARKADAŞLAR TELEFONUM YOK:ağlarım::ağlarım:

smrx

Üye
Ben n95 8gb ye güncelleme yaparken durup dururken bağlantı kesildi ve şimdi telefonun açma kapama düğmesine basınca sadece beyaz ekran çıkıyor bazen de hiç çıkmıyor ve kapatamıyorumm... e böyle olunca da pc suite bağlanamıyorum.. yazılım yüklemek için phoneixi denedimm.. -bilgisayar usb bağlı diyor aygıt başarıyla yüklendi diyor - fakat yine de phoneix şunu diyor...--- Press phone's power button! --- napıcağımı şaşırdım bana yardımcı olabilir misiniz...? :(:(:(:(:(:(:(

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Ben n95 8gb ye güncelleme yaparken durup dururken bağlantı kesildi ve şimdi telefonun açma kapama düğmesine basınca sadece beyaz ekran çıkıyor bazen de hiç çıkmıyor ve kapatamıyorumm... e böyle olunca da pc suite bağlanamıyorum.. yazılım yüklemek için phoneixi denedimm.. -bilgisayar usb bağlı diyor aygıt başarıyla yüklendi diyor - fakat yine de phoneix şunu diyor...--- Press phone's power button! --- napıcağımı şaşırdım bana yardımcı olabilir misiniz...? :(:(:(:(:(:(:(

evet power tusuna basarsanız kapalı modda yazılım atmatya çalışacaktır.siz ilk önce telefon kapalı iken * 3 yes ve güç tusuna el sıkma ekranı gelinceye kadar basılı tutarak hard format atın.

Eline Saglık
Güncellerken Adrenalin Seviyemi Anlatamam :)

evet ilk defa sında bende de aynısı olmustu.:)

aa-tolga arkadasim cok cok sagolasin islemleri tam dedigin gibi yaptim biraz zor oldu ama sonunda n97 mini rm555'i turkce yaptim..cok tesekkurler..

güle güle kullanın...

kardeş nokia 6303i 7.10 versiyonunun türkçe dil kodu nedir birtürlü bulamıyorum bi yardımcı olsan

NOKIA 6303i Classic RM-638
0594220 EURO-C TR WHITE
0594076 EURO-C TR STELL
0594178 EURO-C TR PINK
0593967 EURO-C TR MATT BLACK
0594256 EURO-C TR GOLD
0594137 EURO-C TR CHESTNUT

BUYRUN...

Üst Alt