Ben n95 8gb ye güncelleme yaparken durup dururken bağlantı kesildi ve şimdi telefonun açma kapama düğmesine basınca sadece beyaz ekran çıkıyor bazen de hiç çıkmıyor ve kapatamıyorumm... e böyle olunca da pc suite bağlanamıyorum.. yazılım yüklemek için phoneixi denedimm.. -bilgisayar usb bağlı diyor aygıt başarıyla yüklendi diyor - fakat yine de phoneix şunu diyor...--- Press phone's power button! --- napıcağımı şaşırdım bana yardımcı olabilir misiniz...?![]()
evet power tusuna basarsanız kapalı modda yazılım atmatya çalışacaktır.siz ilk önce telefon kapalı iken * 3 yes ve güç tusuna el sıkma ekranı gelinceye kadar basılı tutarak hard format atın.
Sanırım artık telefon çöpe...
Yine de servise göndericem bakaLım iyi bir sonuç aLabiLecek miyim...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resimdeki hatayı alıyorum acill yardımcı olurmusunuz
ve elimde bir adet e65 var telefon açılınca [phone start-up feiled. Contect the retailer] diyor usb den bağlı ve kapalı iken nasıl yükleme yapıcam telefonu görmüyor phoenix diğer programda görmüyor lütfen yardım edin elimde program hatası olan birde 5610 var saati ayarlada ekran gidip gelip duruyor hiç bişeye basamıyorum sonrada kapanıyor bunuda görmüyor
--------------- Ekleme ---------------
vede phoenix telefonumu görmüyor !!!
.
merhaba.telefonuma uygun olan frimware yi kurmaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum.
phonexi kurmadanda aynı hata kurduktan sonrada aynı hatayı alıyorum.
yanıt için şimdiden teşekkürler
e63 ü bir türlü upload.to dan indiremiyorum, en fazla yarısında hata veriyor. bunun rapid linki yok mu![]()
merhaba.telefonuma uygun olan frimware yi kurmaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum.
phonexi kurmadanda aynı hata kurduktan sonrada aynı hatayı alıyorum.
yanıt için şimdiden teşekkürler
hocam yapabileceğin bişi yoksa boşuna beklemeyim ??
teşekkürler
navifirm ile 10.10 versiyonu indirin konularımda var...birde basta anlattıgım gibi nokia ile ilgili herseyi silip kuruluma öyle baslamalısınız...
dotnetfx kurulu değildir.

rm-303 5310 0556917 buna göre bir frimware yok navfrimde 2 defa baktım

hocam yapabileceğin bişi yoksa boşuna beklemeyim ??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıza gir orda sağda download katagorisinden bb5 e tıkla telefonunu resimlerden seç fw lerin hepsi mevcut indir kur kolay gelsin
HATTA BUDA SENİN TELEFONUN FW Sİ [5310 RM-303]:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
ilgin için sağol hocam ama bu yazılımı pc ye kurarken hata alıyorum üstte hatanın resmini koymuştum arakadaş bana navifrimi önerdi ama navi firmde bana yardımcı olamıyor
phoenix kurulumu sende ?
phoenix kurulu değil...her ikitürlüde denedim kurulu ikende ve kurulumdan öncede aynı hatayı alıyorum
service pack kaç
flama network varmı
sen navifirmden mi hata alıyosun ?