Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

tituslivius

tituslivius

Üye
merhaba.telefonuma uygun olan frimware yi kurmaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum.
phonexi kurmadanda aynı hata kurduktan sonrada aynı hatayı alıyorum.

yanıt için şimdiden teşekkürler

smrx

Üye
Ben n95 8gb ye güncelleme yaparken durup dururken bağlantı kesildi ve şimdi telefonun açma kapama düğmesine basınca sadece beyaz ekran çıkıyor bazen de hiç çıkmıyor ve kapatamıyorumm... e böyle olunca da pc suite bağlanamıyorum.. yazılım yüklemek için phoneixi denedimm.. -bilgisayar usb bağlı diyor aygıt başarıyla yüklendi diyor - fakat yine de phoneix şunu diyor...--- Press phone's power button! --- napıcağımı şaşırdım bana yardımcı olabilir misiniz...? :(:(:(:(:(:(:(
evet power tusuna basarsanız kapalı modda yazılım atmatya çalışacaktır.siz ilk önce telefon kapalı iken * 3 yes ve güç tusuna el sıkma ekranı gelinceye kadar basılı tutarak hard format atın.

MaLesef Hard Format ta atamıyorum ne yazık ki. :( Sanırım artık telefon çöpe... :( Yine de servise göndericem bakaLım iyi bir sonuç aLabiLecek miyim...

hisosam

Üye
arkadaş lar phonex si nasıl kullanacam talimati yokmu

1011101

Üye
benim 6630 u servise verdim pazartesi günü. bugün aldım. 20TL ye düzelttiler.

mertstar15

mertstar15

Üye

resimdeki hatayı alıyorum acill yardımcı olurmusunuz:ağlarım:
ve elimde bir adet e65 var telefon açılınca [phone start-up feiled. Contect the retailer] diyor usb den bağlı ve kapalı iken nasıl yükleme yapıcam telefonu görmüyor phoenix diğer programda görmüyor lütfen yardım edin elimde program hatası olan birde 5610 var saati ayarlada ekran gidip gelip duruyor hiç bişeye basamıyorum sonrada kapanıyor bunuda görmüyor
--------------- Ekleme ---------------

vede phoenix telefonumu görmüyor !!!

.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

resimdeki hatayı alıyorum acill yardımcı olurmusunuz:ağlarım:
ve elimde bir adet e65 var telefon açılınca [phone start-up feiled. Contect the retailer] diyor usb den bağlı ve kapalı iken nasıl yükleme yapıcam telefonu görmüyor phoenix diğer programda görmüyor lütfen yardım edin elimde program hatası olan birde 5610 var saati ayarlada ekran gidip gelip duruyor hiç bişeye basamıyorum sonrada kapanıyor bunuda görmüyor

vede phoenix telefonumu görmüyor !!!

.

dotnetfx kurulu değildir.

tituslivius

tituslivius

Üye
merhaba.telefonuma uygun olan frimware yi kurmaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum.

aa-tolga kardeş şunada bir cevap verseydin cevabını beklıyorum

yusufcakir53

Üye
nokia dongle istiyor açılmıyor ;?

downsoon

Üye
e63 ü bir türlü upload.to dan indiremiyorum, en fazla yarısında hata veriyor. bunun rapid linki yok mu:ağlarım:

tituslivius

tituslivius

Üye

hocam yapabileceğin bişi yoksa boşuna beklemeyim ??

muratkr

Üye
teşekkürler

tituslivius

tituslivius

Üye
navifirm ile 10.10 versiyonu indirin konularımda var...birde basta anlattıgım gibi nokia ile ilgili herseyi silip kuruluma öyle baslamalısınız...

rm-303 5310 0556917 buna göre bir frimware yok navfrimde 2 defa baktım

mertstar15

mertstar15

Üye
dotnetfx kurulu değildir.

flama network 2.0 kurulu öle olmasa haklısın derdim neyse onu geçtim fw leri www.blue-nokia.com die bi sitede buldum çok güzel her tel. var indiremeyen arkadaşlar bundan faydalana bilir türkçe dilleride mevcut

ASIL SORUN 2 TANE TELEFONA FW ATTIM SORUNSUZ BİRİ KAPALIYKEN ÇÜNKİ ÇALIŞMIYORDU DİĞERİ AÇIKKEN VE SORUNSUZ AMA E 65 PRESS POWER BUTTON DEĞİNCE TELEFONUN AÇMA KAPAMA DÜMESİNE BASIP HEMEN ÇEKİYORUM OLMUYOR YARDIM EDERMİSİNİZ ARKADAŞLAR LÜTFEN KAFAYI YİCEM :vur:vur:vur:vur

rm-303 5310 0556917 buna göre bir frimware yok navfrimde 2 defa baktım

a gir orda sağda download katagorisinden bb5 e tıkla telefonunu resimlerden seç fw lerin hepsi mevcut indir kur kolay gelsin

HATTA BUDA SENİN TELEFONUN FW Sİ [5310 RM-303]:

:oke::oke:

tituslivius

tituslivius

Üye
hocam yapabileceğin bişi yoksa boşuna beklemeyim ??

a gir orda sağda download katagorisinden bb5 e tıkla telefonunu resimlerden seç fw lerin hepsi mevcut indir kur kolay gelsin

HATTA BUDA SENİN TELEFONUN FW Sİ [5310 RM-303]:

:oke::oke:

ilgin için sağol hocam ama bu yazılımı pc ye kurarken hata alıyorum üstte hatanın resmini koymuştum arakadaş bana navifrimi önerdi ama navi firmde bana yardımcı olamıyor

mertstar15

mertstar15

Üye
ilgin için sağol hocam ama bu yazılımı pc ye kurarken hata alıyorum üstte hatanın resmini koymuştum arakadaş bana navifrimi önerdi ama navi firmde bana yardımcı olamıyor

phoenix kurulumu sende ?

tituslivius

tituslivius

Üye
service pack kaç
flama network varmı
sen navifirmden mi hata alıyosun ?

service pack 3var,flama network ü anlamadım nedir?

senın verdiğin rapid linkindeki frimwareyi indirdiğimde bir hata alıyorum o hatada üstteki yazılarımda var resimli olarak ..navifirm i önerdi tolga arkadaş fakat bendeki rm-303 0556917 buda navfrimde yok

Üst Alt