Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

ec1905

Üye
Nokia E71için enson yazılım kaç tır arkadaşlar benim ürün kodu 0558790 bunu yazdığımda enson yazılım 500.21.009 olarak görünüyor teknosadan aldığım halde made in hungary yazıyor

frowell

frowell

Üye
Teşekkür ederim... :oke:

phyrexian

Üye
Arkadaşlar bende Iraktan gelme E66 rm-343 arabic black steel (0575565) var türkçe firmware bulamadım 255 sayfa bakabildiğm kadar inceledim göremedim türkçe yapma şansım varmı teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Farklı Renkte firmware yükledim sorun olmadı teşekkürler

hasankaragoz

Üye
S.a. Arkadaşlar benim telefonumdada firmware sorunu var. Telefonun product kodunu değiştirmeden güncel firmware yükledim ve şu anda telefonumda türkçe dil seçeneği yok. Telefonum Nokia N-95 versiyon no: V35.0.002
Yardımlarınızı talep ediyorum.

selcuk766

Üye
Çok sağol kardeş ;)

tapdk

tapdk

Üye
az once yurt dısından getırdıgım n97 yı turkce yaptım ve son versıyonu yukledım verdıgınız bılgıler ıle tesekkur ederım

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

guneyaa

Üye
nokia n93 için dosya göremedim. acaba bu yolla n93ü de yazılımı yükseltebilir miyiz?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
nokia n93 için dosya göremedim. acaba bu yolla n93ü de yazılımı yükseltebilir miyiz?

evet navifirm ile yazılımını indirebilirsiniz...

S.a. Arkadaşlar benim telefonumdada firmware sorunu var. Telefonun product kodunu değiştirmeden güncel firmware yükledim ve şu anda telefonumda türkçe dil seçeneği yok. Telefonum Nokia N-95 versiyon no: V35.0.002
Yardımlarınızı talep ediyorum.

farketmez 1.sayfada anlattıgım gibi türkçe dil kodunu secerek yeniden aynı yazılımı atacaksınız

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
E63 RM-437 410.21.010 v9 EURO bu lınkler yuklenıyor ama arşiv hatası var düzeltilirse sevinirim yada cvp gelırse

ec1905

Üye
Arkadaş bu phoneix programı müdür deilse nasıl ***** yapılır. bilgisi olan varmı

muharrem6264

Üye
arkadaşşlar 6630 a phonex yardımı ile versiyon attim telefon kapandı açilmiyor geri kurtarma yapmak için tavsiye edilen sistemi uyguladimWaiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
basiyorum bundan sonrada bu hatayı veriyor The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F141 - Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. çıldırmak üzereyim yardim hemde aciill

murathan2000

Üye
selam arkadaslar..benım bı nokıa n97 ım var yanlız uzerınde turkce yokdur. bana yardımcı olabılırmısınız turkce dılını nasıl ındırebılırım kısa surede haber alabılırsem memnun olcam tskkurler sımdıden

etem03

Üye
cok tesekkurler emeginize saglik ustad

akerimakdag

Üye
E63 RM-437 410.21.010 v9 EURO bu lınkler yuklenıyor ama arşiv hatası var düzeltilirse sevinirim yada cvp gelırse

Niye yeni versiyon yükleme istemiyorsun?? En son versiyon V500.21.009 dur..Tasviye ederim..

1011101

Üye
Merhabalar. Navifirm ile 6630 için son yazılımın ME versiyonunu indirdim. phoenix ile kurarken sürekli hata alıyorum. Telefon açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu arada Nokia PC Suite yüklü acak Nokia software updater yüklü değil. ram yetersiz diyor. 256 istiyor ama zaten 256 var.

orjinal kod: 0518141 Fransa
6.03.40 versiyona dönüştürdüğüm kod: 0518135 Türkiye
yüklemeye çalıştığım versiyonun kodu: 0529310 Türkiye ME

ilk versiyon: 3.45.11
şuanki versiyon: 6.03.40
yüklemeye çalıştığım versiyon: 6.03.8 ME

USB yi bağladığımda veya açma tuşuna bastığımda ışık yanmadan ekranda NOKİA yazısı çıkıyor.

arkadaşşlar 6630 a phonex yardımı ile versiyon attim telefon kapandı açilmiyor geri kurtarma yapmak için tavsiye edilen sistemi uyguladimWaiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
basiyorum bundan sonrada bu hatayı veriyor The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F141 - Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. çıldırmak üzereyim yardim hemde aciill

Aynı hatayı bende alıyorum :vur

gsbaran

Üye
N97 RM-505 22.0.110 v8 EMEA

yokmu bunu parid allah rızası için ikinci part lazım bana teşekükrler

1011101

Üye
aa-tolga hocam. Bizim telefonlar mefta oldu. bi yardım edinde kurtaralım şunları...

mesaj yazmanız için 1 gün bekliyoruz.

jeki01

jeki01

Üye
arkadaşın N79'a Türkçe menü ve yeni versiyon yükledim.
Arnavutça dil paketi hangisi acaba N79 telefonda? Balkan yazıyor ama hangisi?
Arkadaş Arnavutda.
emeğine sağlık.

Üst Alt