Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim saolasın ben denedim türkçe oldu emeğine sağlık 3 saatimi aldı dorusu aramak ama yapmak sadece 20 dk alıyo tekrar tekrar teşekkür ederim:d:

güle güle kullanın...

--------------- Ekleme ---------------

N95 RM-159_EURO_35.0.002_v8.0.exe dosyasını asagıdakı rapıd lınkıne atmıslar. ve bu uyuz eden dosya her zmn yarına gelınce kesılıyor b 4 oldu denemem. allah rızası ıcın brı ındırıp. hotfile gıbı bı upload sıtesıne yukleyebılırmı rıca etsem. delirim burda

navifirm ile de indirebilirsiniz diğer konularımdan bulabilirsiniz...

sweo

Üye
bu soruya cevap verecek arkadaş yokmu?
amerikadan alınma x6 16gb var bende.RM-551 tipli.bunu türkçe yapabililirmiyiz.yol gösterirseniz çok sevinirim. en azından şunu söylemeniz yeterli olacaktır.benim telefonun tipi RM-551 ben buna RM-559 flashı yükleyebilirmiyim.

1011101

Üye
merhabalar. bende 6630 mevcut. ME yapmak için yazılım atmak istedim ancak verdiğiniz kodlarda benim telefonun kodu yok. benim telefonun kodu 0518141. buna me kurabilirmiyim? Birde navifirm programı çalışmadı bende. hata veriyor. xp 32 kullanıyorum.

hocam bana birşey dememişsiniz. ne yapmam gerek. yeni versiyon kurabilirmiyim. birde navifirm çalışmadı.

nokia software updater ile yazılımı 6.03.40 versiyonuna yükselttim ancak dil almanca oldu. şuan ingilizce kullanıyorum da türkçeye nasıl geçiricem. veya me versiyonuna düşürebilirmiyim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
hocam bana birşey dememişsiniz. ne yapmam gerek. yeni versiyon kurabilirmiyim. birde navifirm çalışmadı.

nokia software updater ile yazılımı 6.03.40 versiyonuna yükselttim ancak dil almanca oldu. şuan ingilizce kullanıyorum da türkçeye nasıl geçiricem. veya me versiyonuna düşürebilirmiyim.

dotnetfx kurun...

bu soruya cevap verecek arkadaş yokmu?
amerikadan alınma x6 16gb var bende.RM-551 tipli.bunu türkçe yapabililirmiyiz.yol gösterirseniz çok sevinirim. en azından şunu söylemeniz yeterli olacaktır.benim telefonun tipi RM-551 ben buna RM-559 flashı yükleyebilirmiyim.

buraya bakın...

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html

ayfafur4

Üye
Merhaba tolga bey ben daha öncede sormuştum nokia e72 rm-529 iken 530 türkçe yaptım yüklemeden önce şarjı 4-5 gün gidiyordu artık 2 saat anca gidiyor soft formata attım dediğiniz gibi hardformat attım türkiye ye gelince telefonculara gösterdim tekrar yüklediler (iyi telefoncu bulamamış olabilirim) ama problem yok diyorlar prograqm iyi diyorlar ama şarjı hala düzelmedi 2 saatı geçmiyor hatta şimdi birde bazen şarj etmemeye başladı akşama kadar şarjda bekliyor akşam çıkarıyorum şarj az diyor kapanıyor çözümü varmı yoksa telefonu çöpe atayım mı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba tolga bey ben daha öncede sormuştum nokia e72 rm-529 iken 530 türkçe yaptım yüklemeden önce şarjı 4-5 gün gidiyordu artık 2 saat anca gidiyor soft formata attım dediğiniz gibi hardformat attım türkiye ye gelince telefonculara gösterdim tekrar yüklediler (iyi telefoncu bulamamış olabilirim) ama problem yok diyorlar prograqm iyi diyorlar ama şarjı hala düzelmedi 2 saatı geçmiyor hatta şimdi birde bazen şarj etmemeye başladı akşama kadar şarjda bekliyor akşam çıkarıyorum şarj az diyor kapanıyor çözümü varmı yoksa telefonu çöpe atayım mı

peki ısık ayarları ve güc tasarruf modu etkin vs ayarlarındandır baska problem olmaz cünkü hard format attıysanız tamam.

casus81

casus81

Üye
arkadaş 6070 rm136 verirsen sevinirim
bu arada çalışman çok güzel teşekkür ederim

akerimakdag

Üye
Ben bi türlü beceremedim.. DP1 DP2 diye hata veriyor ama çözemedim..Gözet diye basıp kutulu işaretleyince bi yazılım bulamıyor...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Ben bi türlü beceremedim.. DP1 DP2 diye hata veriyor ama çözemedim..Gözet diye basıp kutulu işaretleyince bi yazılım bulamıyor...

siz sadece phoenix programını kurmussunuz telefonun RM koduna ait yazılımıda kuracaksınız...

akerimakdag

Üye

Şimdi yazılım gördü...Telefon yazılım yüklerken

Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...

böyle geldiğinde telefonum resert atarken kitliyor ve bağlantı kesiyor...

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

böyle uyarı alıyorum...

fnldstntn

Üye
5800 XM RM-356 50.0.005 v13 EMEA
bu hangi renk 5800 için...

akerimakdag

Üye

Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...

No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

böyle uyarı alıyorum...

Yok mu kimse?? Önceden nokiaupdater prog ile aynen böyle yapıyordu..Telefon resert atarken kitliyor ve bağlantı kesiyor..Phoneix aynısı yapıyor... E63...

fnldstntn

Üye
Yok mu kimse?? Önceden nokiaupdater prog ile aynen böyle yapıyordu..Telefon resert atarken kitliyor ve bağlantı kesiyor..Phoneix aynısı yapıyor... E63...
yanlış flaşı yüklüyor olabilirsin...

akerimakdag

Üye
yanlış flaşı yüklüyor olabilirsin...

Ama orjınal nokiaupdater programında otomatik olarak dil secilir diye düşünüyorum.yazılım indirdikten sonra son 15 dk diye zaman veriyor ve telefonum yeniden başlarken cihaz kitliyor sonrada bağlantı kesildi diye uyarı veriyor..Yazılım yüklüyemiyorum

*#0000# den RM-437 olarak indirdim code numarsı aynısı ama...

fnldstntn

Üye
Ama orjınal nokiaupdater programında otomatik olarak dil secilir diye düşünüyorum.yazılım indirdikten sonra son 15 dk diye zaman veriyor ve telefonum yeniden başlarken cihaz kitliyor sonrada bağlantı kesildi diye uyarı veriyor..Yazılım yüklüyemiyorum

*#0000# den RM-437 olarak indirdim code numarsı aynısı ama...
o halde telefonunda bir problem olmalı...

akerimakdag

Üye
Daha önceden V400 den V410 kendimce sorunsuz yükselttim nokiaupdater ile....Ama V500 yükseltemiyorum..

o halde telefonunda bir problem olmalı...

Hım..Zaten servise götürdüm garanti ile yine de V410 güncelleştirdi neden V500 güncelleştirmiyor bunu anlamadım...

Yardım edin lütfen??

mr_problem

mr_problem

Üye
tesekkür ederim kardeş emeğine ellerine sağlık cok işime yaradı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederim kardeş emeğine ellerine sağlık cok işime yaradı

güle güle kullanın...

Daha önceden V400 den V410 kendimce sorunsuz yükselttim nokiaupdater ile....Ama V500 yükseltemiyorum..

Hım..Zaten servise götürdüm garanti ile yine de V410 güncelleştirdi neden V500 güncelleştirmiyor bunu anlamadım...

Yardım edin lütfen??

her türkçe dil kodu her versiyona güncellenemez...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-cihazimin-yazilimini-guncelleyebilir-miyim-320059.html

Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...

böyle uyarı alıyorum...

telefona soft ve hard format atın...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-tum-symbian-modellerde-hard-format-241532.html

akerimakdag

Üye

Üst Alt