nokia teknik servis yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
nokia teknik servis yardım
arkadaşlar luma 920 cihazımda cihazı sallayınca içinden ses geliyordu bataryanın olduğu kısımdan,sim kart slotunun olduğu köşeye bastırınca gıcırdama yapıyordu,ekranı soğuk havada bazen renkleri soluk,pembemsi bi renkte gösteriyordu bu şikayetlerden dolayı cihazı samsun kvk servisine yolladım tabiki değişim talep ettim cihazım 21 günlük değişimi yaptırabilmem için neler yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

uMTOku

Üye
Daha neredeyse kullanılmadan böyle olduğu için tamir olmayacağına inandığını söyle hemen değişmiyorlar tüketici haklarına başvurucam de gerekirse başvur ben öyle eski telefonumun verdiğim parasını almıştım
Sent from my Lumia 920 using Board Express

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
nokia ya mailde attım zaten gerekirse mahkemeye kadar gidecem dedim bakalım nezaman ararlarsa

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kardeşim oncelikle servisin hazirlayacagi raporu bekle. Eger cihaz acilarak tamir olmasini gerektiren bir durum varsa zaten servis degişim yazar cihaza. Ha yazmazsa o zaman sen tekrar ayipli mal kapsaminda degişim iste. Yine kabul etmezlerse tuketici haklari hakem heyetine başvur.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim oncelikle servisin hazirlayacagi raporu bekle. Eger cihaz acilarak tamir olmasini gerektiren bir durum varsa zaten servis degişim yazar cihaza. Ha yazmazsa o zaman sen tekrar ayipli mal kapsaminda degişim iste. Yine kabul etmezlerse tuketici haklari hakem heyetine başvur.
destek hattındakilerde cihazın açılması gerekirse değişir demişti zaten ses %99 bataryadan geliyor abi söküm takım vidyodnu izledimde sesin geldiği yerde sadece batarya var onunda sökülmeden yapılması imkansız inşallah değişir ..

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
kvk ile görüştüm cihazın içi açılmış değişim isteme hakkınız var ama nokia yla görüşeceksiniz dediler bakalım ne olack

uMTOku

Üye
Gelsin sorun olmazsa kullan bir şey olmaz 30 iş gününü geçerse parasını geri alırsın hakların var bil

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
onu biliyorum zatende sesi giderseler bile pembeleşme kendierinde denk gelmezse sorun yok derler öyle kalır

___kaptan___

___kaptan___

Üye
çok geçmiş olsun umarım sorun hallolur hallolmaz ise değişim talebinde bulunur talebiniz kabul edilir inşallah :tebessüm:

n000k

n000k

Üye
kvk ile görüştüm cihazın içi açılmış değişim isteme hakkınız var ama nokia yla görüşeceksiniz dediler bakalım ne olack
değişim iste bence.. yeni cihaz servise gidiyor içi açılıyor.. değişim iste ..

uMTOku

Üye
O da sorun değil sen pembeleşmeyi elbet çekersin yada bir kaç kere deneyin falan de zaten onlar kaynağı bulur çok güneşte kaçıyor zaten çoğu zaman rengi bir gelsin de olmazsa burada nokiada tanıdıklar var sorarım

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
benmki güneşte değilde soğukta yapıyordu sonrada ekran dalgalanır gibi olup düzeliyordu sanki sensör parlaklık ayarı yaparmış gibi

uMTOku

Üye
Açılırsa değişim iste ilk 60 günde oldu bu sorun tabi seçim senin hayırlısı diyelim tabi normal değil

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten değişim istedim 21 ünlük daha cihaz ama kvk yetkilisi değişimi biz onaylamayız nokiayla görüş dedi

uMTOku

Üye
Nokia kıllık yapıyor tüketici hakları bedava 2 faks gönderiyorsun para peşin ama benim dava 2 ay sürdü

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
ben para istemiyorum ki cihazın değişimini onaylasınlar yeter parayı geri alsam yine 920 alcam zaten :D yarın rapor çıkacak bakalım

uMTOku

Üye
Haber ver olmadı buradaki Nokia ile konuşurum

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sağolasın mersinde nokia care de çalışan tanıdığım var benö ama cihaz samsun kvk ya gittiği için bişey yapamıyor bi sorun çıkarsa sana haber verrm kardeşim sağol ama inşallah işi uzatmadan değiştirirler

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar luma 920 cihazımda cihazı sallayınca içinden ses geliyordu bataryanın olduğu kısımdan,sim kart slotunun olduğu köşeye bastırınca gıcırdama yapıyordu,ekranı soğuk havada bazen renkleri soluk,pembemsi bi renkte gösteriyordu bu şikayetlerden dolayı cihazı samsun kvk servisine yolladım tabiki değişim talep ettim cihazım 21 günlük değişimi yaptırabilmem için neler yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
servis sana oyle bişey dediyse hiç beklemeden ara nokiayayı ve değişim talebinde bulun. servis aracılığıylada faturanı falan gönderirsin maksumum bir haftalık surecten sonrada kvkdan telfonunu alırsın...

komando04

komando04

Üye
içi açılınca insan cihazdan soğur kardeşim ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt