nokia teknik servis yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
servis sana oyle bişey dediyse hiç beklemeden ara nokiayayı ve değişim talebinde bulun. servis aracılığıylada faturanı falan gönderirsin maksumum bir haftalık surecten sonrada kvkdan telfonunu alırsın...
nokiaya mail attım henüz dönen olmadı rapor bi çıksın geri dönmezlerse ben arayacam ama değişimi teknisyenmi onayar nokiamı ? kvk da iletişim hattındaki bayan nokia ile görüş ona biz karar veremeyiz dedi

- - - Eklendi - - -

içi açılınca insan cihazdan soğur kardeşim ya
aynen kardeşim bende soğudum zaten açıkçası hadi 3 5 ay kullansamda benden kaynaklanan bişeyden dolayı açılsa amenna

komando04

komando04

Üye
nokiaya mail attım henüz dönen olmadı rapor bi çıksın geri dönmezlerse ben arayacam ama değişimi teknisyenmi onayar nokiamı ? kvk da iletişim hattındaki bayan nokia ile görüş ona biz karar veremeyiz dedi

- - - Eklendi - - -

aynen kardeşim bende soğudum zaten açıkçası hadi 3 5 ay kullansamda benden kaynaklanan bişeyden dolayı açılsa amenna

haklısın kardeşim inşallah zarar verilmemiştir cihaza

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

- - - Eklendi - - -

ben daha önce cihazı değişimi yaptırmıştım 3 ay uğraşarak. servisin onay vermesi gerek. yoksa değişim olmaz lafı birbirlerine atıp duruyorlar. ben en son servisin mdüürüyle görüşmüştüm cihaz değişimi isteniyro diye yüksek seviye işlemle gönderilmişti ondan sonra değişim yapıldı ama suan senin yasal bi hakkın var. servisten cihazı alabilirsiniz denildiğinde faturayla birlikte isterseniz servise gidip mekanık mudahale gördüğü için değişim istiyorum deyıp geri verin servise nokiaya bildiirin servise de nokıayaya bildirdiğinizi değişim yapılacaığını bu şekilde işlem yapmalarını soyleyın...

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
ben daha önce cihazı değişimi yaptırmıştım 3 ay uğraşarak. servisin onay vermesi gerek. yoksa değişim olmaz lafı birbirlerine atıp duruyorlar. ben en son servisin mdüürüyle görüşmüştüm cihaz değişimi isteniyro diye yüksek seviye işlemle gönderilmişti ondan sonra değişim yapıldı ama suan senin yasal bi hakkın var. servisten cihazı alabilirsiniz denildiğinde faturayla birlikte isterseniz servise gidip mekanık mudahale gördüğü için değişim istiyorum deyıp geri verin servise nokiaya bildiirin servise de nokıayaya bildirdiğinizi değişim yapılacaığını bu şekilde işlem yapmalarını soyleyın...
valla nokia da şimdi rapor çıksın eğer mekanik bi müdahele yapıldıysa cihazı teslim almadan faturasını bize fakslayın değişim talbinizi onaylarız dedi ama telefon samsundaydı istanbula aktarmışlar teslimat süresi 3 gün diyo sonra yazılım yüklenir ve denenir diyo ona göre rapor çıkar diyo bende telefonun içinden ses gelmesiyle yazılımın ne alakası var dedim ona artık istanbuldaki teknisyen karara verr dedi

komando04

komando04

Üye

valla kardeşim sen iyi kurtarmışsında her zaman olmuyor çok uğraştırıyorlar yani sonuç hüsran

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
2 seneden bahsedenler var :D ama şu kvk ya iyi kaydım bugün varya dün söküldü onarım yapılıyor dediler bugünde istanbula gönderildi dediler :off:
evet yüksek seviyeye gitti. %90 değişim olacaktır senin cıhaz. benimkide iki gün oldu şu aşama % 70 değişim yapacaklar benim telefonuda :D

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi

haklısın kardeşim inşallah zarar verilmemiştir cihaza
zarar derken ?

- - - Eklendi - - -

evet yüksek seviyeye gitti. %90 değişim olacaktır senin cıhaz. benimkide iki gün oldu şu aşama % 70 değişim yapacaklar benim telefonuda :D
inşallah ikiside değişir ya bide değiştirmezlerde telefon çizikli falan geri gelirse dağıtırım ortalığı :sopa: :D

- - - Eklendi - - -

bide senin cihaz bursadan istanbula çıktı ya kvk cihaz takipte ne yazıyor taşıma aşamasında falanmı yoksa hala bursadamı görünüyor? bnmkini dün göndermişler ama hala samsunda görünüyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
zarar derken ?

- - - Eklendi - - -

inşallah ikiside değişir ya bide değiştirmezlerde telefon çizikli falan geri gelirse dağıtırım ortalığı :sopa: :D

- - - Eklendi - - -

bide senin cihaz bursadan istanbula çıktı ya kvk cihaz takipte ne yazıyor taşıma aşamasında falanmı yoksa hala bursadamı görünüyor? bnmkini dün göndermişler ama hala samsunda görünüyor
bi ara orda sıkı şekilde güncelliyorlardı şöyle oluyor böyle oluyor diye .s suan bende de işlem devam ediyor gözüküyor bursa da akşam beş buçukta arayıp gitmiş mi gitmemiş diye sorgulayacagım. gittiyse yarın sonuca varmaları için bastıracagım yarın sonuca varırlarsa cumartesi faturayı fakslarım pazartesi cihazı alırım gibi geliyor...

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
bi ara orda sıkı şekilde güncelliyorlardı şöyle oluyor böyle oluyor diye .s suan bende de işlem devam ediyor gözüküyor bursa da akşam beş buçukta arayıp gitmiş mi gitmemiş diye sorgulayacagım. gittiyse yarın sonuca varmaları için bastıracagım yarın sonuca varırlarsa cumartesi faturayı fakslarım pazartesi cihazı alırım gibi geliyor...
bendede aynı onarım süreci devam ediyor yazıyor bende bikaç saat sonra istanbulu arayıp sorcam cihaz elinize ulaştımı diye bende bastıracam biraz işin ucunu bıralmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt