Nokia Symbian Anna güncellemesini duyurdu.. !!

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
arkadaş belle için roman gibi beğeni yazısı yazacak gibi görünüyor bu arada hakikatten anna nın tr versiyonu ne zaman gelir ovi suitte de telefonda da güncellemelere bakıyorum bişi yok geldiğini nasıl anlayacağım bi de nasıl kuracağım bu annayı biri bana açıklayabilir mi ?
türkiye sürümü daha çıkmadı birkaç güne çıkar, çıkınca direk telefonundan kurabilirsin :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye

türkiye sürümü daha çıkmadı birkaç güne çıkar, çıkınca direk telefonundan kurabilirsin :oke:
yani sis formatında mı çıkacak bi de bilgisayara falan bağlamam gerekir mi? bi de annayı kurunca telefonumda ki resim oyun şarkı vs silinecek mi pc deki gibi:D

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Ben anlamam bana boşuna Anna demesin Nokia.300 tl'lik Samsung star'daki yazılım altyapısı benim n95'te yok cihazı güncelledim anca grafikler değişmiş.Çok teşekkürler Nokia.

pRime.

pRime.

Üye
yani sis formatında mı çıkacak bi de bilgisayara falan bağlamam gerekir mi? bi de annayı kurunca telefonumda ki resim oyun şarkı vs silinecek mi pc deki gibi:D
yok, bilgisayara bağlayıp oviden güncellersen hiç bişeyin gitmez telefonda yazılım kısmı var ordan güncelleştirmeleri kontrol edebilirsin.

----------Eklendi @ 20:34:24 ---------- Yazıldı @ 20:33:37 ----------

Ben anlamam bana boşuna Anna demesin Nokia.300 tl'lik Samsung star'daki yazılım altyapısı benim n95'te yok cihazı güncelledim anca grafikler değişmiş.Çok teşekkürler Nokia.
samsung stardaki yazılım n95'teki yazılımın yanından geçemez :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye

yok, bilgisayara bağlayıp oviden güncellersen hiç bişeyin gitmez telefonda yazılım kısmı var ordan güncelleştirmeleri kontrol edebilirsin.

----------Eklendi @ 20:34:24 ---------- Yazıldı @ 20:33:37 ----------

samsung stardaki yazılım n95'teki yazılımın yanından geçemez :oke:
annanın yüklenmesini içeren video var mı elinizde varsa paylaşır mısınız

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Pek umudum yok:hmmm

nonamex

Üye
Hakan anna için böyle diyorsan belle için ne diyeceksin merak ediyorum. :)

Symbian + dokunmatik bir telefon reset atmıyor, bundan büyük bir gelişme olur mu derken ki amacım övmek değildi :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Şaşırdım nonamex artık noname değil büyük bir değişim içinde gördüm seni:)

nonamex

Üye
Al ozaman: kesip birleştirmedim bak. ;) önemli olan kısmı koydum.

İşine gelen kısmı koymuşsun gelmeyeni atmışsın bence, mesajımın tamamının üzerinden gidersen sevinirim :)

Bende çok memnunum gerçekten. Ayrıca bayağı fark var. Symbian + Nokia + Dokunmatik bir telefon ve reset atmıyor artık, ne kadar büyük değişiklikler olduğunu anlatmaya yeter sanırım.

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
annadan önceki animasyonlu temaları anna yükledikten sonrada kura bilirsiniz burdan

Lenneth

Üye
Symbian'dan hayır gelmiyor ki Anna'sıdan gelsin.

Üst Alt