Nokia Symbian Anna güncellemesini duyurdu.. !!

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
Haklısın yeter ama gameloft oyunları hep androidde..
Modern Combat 2 , order chaos , nova 2 , spiderman , captain america , cut the rope , burn the rope , nfs , angry birds , Fruın nınja vs. Bunlarsızda olmuyor yani....
arkadaşım öyle diyorsun ama anlaşma meselesi eğer andriod i üreten firma lisanslı bi anlaşma yapmışsa nokia ne yapsın? yok sa symbian için de böyle uygulamalar hatta belki de daha iyileri yapılabilir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Haklısın yeter ama gameloft oyunları hep androidde..
Modern Combat 2 , order chaos , nova 2 , spiderman , captain america , cut the rope , burn the rope , nfs , angry birds , Fruın nınja vs. Bunlarsızda olmuyor yani....

angry birds'ü gameloft yapmıyor rovio mobile yapıyor :oke:

serdarsalvatore

Üye
telefona anna güncellemesi yaptığımızda garantide sorun olur mu?

berkcombil

Üye
Anna mızı da alıp gideceğiz yani diyorsunuz:eheNokianın artık ipini çektiği bir işletim sistemi konusunda kullanıcıları yarı yolda bırakmaması güzel,umarım güncelleme alan tüm telefonlarda kayda değer bir başarı elde eder:oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ya flash desteği yine yok sanırım.

Larismus

Larismus

Üye
daha geldi de güzelliği kaldı :d:

Toros542

Toros542

Üye
bana kalırsa bu anna pek fark yaratmayacak gibi.yine de bekleyip görmek lazim.symbian miadını doldurdu anlasılan.tabi kullanıcılarınında.ben bir c7 kullanıcısı olarak telimi satmaya karar verdim.artık nokiadan kurtulmanin vakti geldi.bundan sonra samsung kullanacam.adamlar bu isin erbabı oldu.helal olsun samsun a.

• Beğen
Tepkiler: nonamex
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Anna Değil . Değişim Belle İle Olucak . Anna Alt Yapısı Sadece . Bu Şekilde Bakılmalı .

AgentWalter

AgentWalter

Üye
Şuan bu güncelleme mevcutmu acaba?

keldervis

keldervis

Üye
Ne zaman gelir acaba sabırsızlıkla bekliyorum c7min çok iyi olacağından eminim :)

Toros542

Toros542

Üye
Ne zaman gelir acaba sabırsızlıkla bekliyorum c7min çok iyi olacağından eminim :)
bence pek emin olma.ben youtube dan videolarını izledim pek farkı yok ufak tefek görseller disında.ama yinede kullanmadan bilemeyiz tabii.

pRime.

pRime.

Üye

nonamex

Üye
Kullananların çoğu çok memnun olduğunu söylüyor.

Bende çok memnunum gerçekten. Ayrıca bayağı fark var. Symbian + Nokia + Dokunmatik bir telefon ve reset atmıyor artık, ne kadar büyük değişiklikler olduğunu anlatmaya yeter sanırım.

pRime.

pRime.

Üye
Bende çok memnunum gerçekten. Ayrıca bayağı fark var. Symbian + Nokia + Dokunmatik bir telefon ve reset atmıyor artık, ne kadar büyük değişiklikler olduğunu anlatmaya yeter sanırım.
Hakan anna için böyle diyorsan belle için ne diyeceksin merak ediyorum. :)

__xXx__

__xXx__

Üye
Hakan anna için böyle diyorsan belle için ne diyeceksin merak ediyorum. :)
arkadaş belle için roman gibi beğeni yazısı yazacak gibi görünüyor bu arada hakikatten anna nın tr versiyonu ne zaman gelir ovi suitte de telefonda da güncellemelere bakıyorum bişi yok geldiğini nasıl anlayacağım bi de nasıl kuracağım bu annayı biri bana açıklayabilir mi ?

Üst Alt