Nokia Suite can sıkıcı olmaya başladııı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Murat.

.Murat.

Üye
netlik ayarını yaptınmı kardeş
5mp bile işini görür piksellere takılma
o netlik vermez sana

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Hayır yapmadım nasıl yapacağım

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim bu kontrast beyaz dengesi gibi bölümleri nasıl ayarlayım sence

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim bu kontrast beyaz dengesi gibi bölümleri nasıl ayarlayım sence

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
şu konuya bi açıklık getireyim yahu yorumları okumadım ama arkadaş senin telefonun anakartı değişmiş heralde yut dışı çıkışlı bi anakarta sahipsin belli.. benim de öyle suite de görünmez o yeniden yükle çok canımı sıktı bi zamanlar ta ki cfw ile tanışana kadar :)

.Murat.

.Murat.

Üye
şu konuya bi açıklık getireyim yahu yorumları okumadım ama arkadaş senin telefonun anakartı değişmiş heralde yut dışı çıkışlı bi anakarta sahipsin belli.. benim de öyle suite de görünmez o yeniden yükle çok canımı sıktı bi zamanlar ta ki cfw ile tanışana kadar :)
ilgisi yok refresh n8,e gelmediği için arkadaşta refresh yüklemiş cfw olanından suite,de eski sürüm olan 609u görmüyor
yani sorun yok bu herkesde aynıdır eski sürümü suiteden yükleyemeyiz

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır cihazın anakartı nasıl değişmiş olur. Yurt dışı da değil yani onarım da görmedi. Bilemedim şimdi. Kardeş bu netligi yüksek yapıyorum çıkıyorum tekrar giriyorum normale dönüyor neden kayıt olmuyor

- - - Eklendi - - -

Sıfır cihazın anakartı nasıl değişmiş olur. Yurt dışı da değil yani onarım da görmedi. Bilemedim şimdi. Kardeş bu netligi yüksek yapıyorum çıkıyorum tekrar giriyorum normale dönüyor neden kayıt olmuyor

.Murat.

.Murat.

Üye

- - - Eklendi - - -

kardeş kart falan değiştiği yok o tahminen söyledi
kamera ayarına gelince
sıralamaya bak sıralama şöyledir
otomatik özel yakın çekim portre
sen özel olanı seçip düzenle diyeceksin oradan netlik ayarını yap ve varsayılan olarak ayarla tamamdır

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeş teşekkür ederim ilgin için çok sağol :)

- - - Eklendi - - -

Eyvallah kardeş teşekkür ederim ilgin için çok sağol :)

.Murat.

.Murat.

Üye
rica ederim kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt