Nokia Suite can sıkıcı olmaya başladııı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite can sıkıcı olmaya başladııı :(
Arkadaşlar n8 konusunda yeterince başınıza ağrıttım bunun için özür dilerim ama sorunlar bi türlü bitmiyor :(
Forumda ki belle reflesh dosyaları ile flash atmıştım telefonuma (product code farklıydı) neyse kullanıyorum telefonumu fakat tekrar yazılım yüklemem gerekti ancak nokia suite de yazılımı yeniden yükle seçeneği mevcut değil. Bunu nasıl getirebilirim. Sildim tekrar kurdum bişey değişmedi. Şimdiden :tşk:

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
navifrimden telefonunun product code una uygun frimware yi indir onla at zaten suite deki ile aynı

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Navifirm de benim product code ile aynısı yok

- - - Eklendi - - -

Yok mu yardımcı olacak kimse? Lütfen ama :(

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
sorunum bu değil neden nokia suite de yeniden yükle yok sorun bu nasıl getirebilirim

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda son yazılım yüklü orda sorun yok. Ama nokia suite programındaki yazılımı tekrar yükle seçeneği yok. Bunu nasıl geri getireceğim flash attıktan sonra bu seçenek gitti önceki symbian belle de vardı reflesh e flash attım seçenek çıkmıyor artık

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokıa süiti aç güncelleme sayfasında mavi yazı ile "yeniden yükle" ibaresi var orayı tıkla

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
engin Abi o ibare yok işte Abi sorun da bu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
onarım yaptın mı süiti

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Refresh nokia süite geldimi ki,gelmediyse yeniden yükle çıkmaz

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
nokia ile Telefon görüşmemde geldiğini suiteden yükleyebileceğimi söylemişlerdi ama yine çıkmıyordu o yüzden flash atmıştım. Flash attık neyse şimdi yeniden yükle ibaresi yok. Engin Abi Sildim kurdum onardim değişen bişey yok

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar n8 konusunda yeterince başınıza ağrıttım bunun için özür dilerim ama sorunlar bi türlü bitmiyor :(
Forumda ki belle reflesh dosyaları ile flash atmıştım telefonuma (product code farklıydı) neyse kullanıyorum telefonumu fakat tekrar yazılım yüklemem gerekti ancak nokia suite de yazılımı yeniden yükle seçeneği mevcut değil. Bunu nasıl getirebilirim. Sildim tekrar kurdum bişey değişmedi. Şimdiden :tşk:
Tekrar söylüyorum N8 e refresh henüz gelmedi,dosyalar sadece navi de var,anca flash ile tekrar güncelleme yaparsın

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
gelmeden yüklediğim için cihazım garantiden çıktı mı o zaman?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
birde cihazını süitten seçmeyi dene

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
nasıl engin Abi anlamadım
esendağlı teşekkür ederim ancak anlamadığım bir konu var nokia ile Telefon görüşmemde bana suite den yapabileceğim söylendi gelmemiş olsa böyle denir miydi

.Murat.

.Murat.

Üye
suitte görünmez sen eski versiyona dönmek istediğin için izin vermez yani şuan refreshdesin
tek yok ilk versiyona dönüp suitten belleyi yüklemen olacak
bende aynısını yapmıştım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
nasıl engin Abi anlamadım
esendağlı teşekkür ederim ancak anlamadığım bir konu var nokia ile Telefon görüşmemde bana suite den yapabileceğim söylendi gelmemiş olsa böyle denir miydi
Nokia çalışanları çok biliyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt