Nokia Suite can sıkıcı olmaya başladııı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
murat arkadaşım demek istediğin önce eski sürümü flashla sonra suiteden reflesh mi yap diyorsun?
Engin Abi bilgisayarı açınca deneyeceğim ama suite cihazımi görüyor o konuda sıkınti yok

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ayrıca başlığı değiştirmen gerekiyor,bu bir sorun değil çünkü,sen dağıtımı yapılmamış bir sürümü yüklemeye çalışıyorsun.

.Murat.

.Murat.

Üye
yazılım sürümün nedir kardeş ona göre yardımcı olayım

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
esendağlı bilgisayar geçince düzeltmeye çalışırım. Dağıtımın ne zaman yapılacağı hakkında bilgin var mi acaba?
Murat kardeş yazılım şu an belle reflesh yüklü bunda yeniden yükle yok olay bu

.Murat.

.Murat.

Üye
refresh olduğu için görünmüyor
n8 e refresh henüz gelmedi flash ile yükledik versiyonu yükseltmiş olduk
609 ile bitiyordu önceki sürüm şimdi 1511
sen 609umu yüklemek istiyorsun

Esendağlı

Esendağlı

Üye
esendağlı bilgisayar geçince düzeltmeye çalışırım. Dağıtımın ne zaman yapılacağı hakkında bilgin var mi acaba?
Murat kardeş yazılım şu an belle reflesh yüklü bunda yeniden yükle yok olay bu
Anladım arkadaşım refresh in nezaman dağıtılacağı hakkında bir fikrim yok,sana nacizane tavsiyem eğer yapabilirsen downgrade yöntemi(forumda anlatımı mevcut)ile versiyon düşürüp Kurtuluş40 arkadaşımızın final cfw sini kullanmandır.ben belki 5 kere refresh i denedim memnun kalmadım,iyi forumlar

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Murat kardeş 609 u değil aynı sürümü 1511 i suiteden tekrar yüklemek istiyorum. Esendağlı teşekkür ederim ilgin için :)

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz garantisi konusunda biraz hassasim yani basit birşey için garantiden çıksın istemem. Nedir bu cfw orjinal nokia belle refleshden farkı nedir :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Cihaz garantisi konusunda biraz hassasim yani basit birşey için garantiden çıksın istemem. Nedir bu cfw orjinal nokia belle refleshden farkı nedir :)
Orjinal dosyaların modifiye edilmiş halidir cfw.herhangi bir sürümü(belle,refresh,anna gibi)anlayan arkadaşlarımız modifiye ediyor.ve garantiden çıkmaz cihazın

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Peki n8 için belle refleshin suite ne zaman düşeceğini öğrenebilir miyiz

Esendağlı

Esendağlı

Üye

- - - Eklendi - - -

İnan ki bunu kimse bilmiyor kafana da takma öyle önemli bişiy de değil Refresh,bu forumda çok tarihler verildi ama hiçbiride tutmadı,ister phoenix ile cihazında yüklü olan refresh sürümünü güncelle,istersen sana daha önce yazdıklarımı uygula,karar senin iyi forumlar

.Murat.

.Murat.

Üye
hiç kimsenin fikri yok ne zaman geleceğinden
işte beklemeden yeni heyecanlara atılmak için cfw yapıyor arkadaşlar
sanada linkini verdiğim cfwyi tavsiye ederim

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Bir sorum daha var kamera hakkında, 12 mp olmasına rağmen fotoğrafların boyutları neden 1 mb ? Kamera için iyileştirici bir mode var mi önerdiğiniz?

.Murat.

.Murat.

Üye
modlar sıkıntılı oluyor ben tavsiye etmem
bende boyut 7mb ye kadar çıkıyor
ayarlarınada bak 12 mp ama düşük kalitede çekersen bozulur yüksek kalite seçmelisin

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Görüntü kalitesi 12M 4:3 bunda seçili. Çektiğim en iyi fotoğraf 1.6 mb civarı. Normal mi bu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Görüntü kalitesi 12M 4:3 bunda seçili. Çektiğim en iyi fotoğraf 1.6 mb civarı. Normal mi bu

- - - Eklendi - - -

Normaldir bizde de aynı

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
Bence fotoğraflar yeterince canlı çıkmıyor ne bileyim bi galaxy s 2 deki görüntü kalitesine bakarak yani. Ama n8 kamerası da çok övülüyor bilemedim şimdi

.Murat.

.Murat.

Üye
netlik ayarına bak kardeş 12 mp önemli değil ben hep 9 mp çekerim
kamerayı aç ... 3 noktalı butona bas netlik ayarı çıkacak karşına

tupyupp

tupyupp

Üye
    Konu Sahibi
En net görüntü 9 da mi oluyor yani aslında 4:3 16:9 zaman kısım mı önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt