daha çok boka sararsahard format çekin arkadaşlar tellere.. bakalım açılcakmı?
alakası bile yok bence.. nokia suite ile anna güncellemesini yaptığımda bende şarj sorunu olmuştu.. anlıycanız.. suite beta yazılım olduğu için.. biraz dandik.. en iyisi ya kendiniz navifirm den indirip dosyaları flaş atcaksınız yada servise verip onlara güncellettirceksiniz < ki onlarda navifirmden güncelleyiveriyorlar telleriAynı durum amcam c6-01i anna'ya güncellerken olmuştu. Servise götürüp yaptırmıştı. Servis elemanı telefona virüs girdiğini bu yüzden çökmüş olduğunu söylemişti.
> .. suite ile güncelleme düzgün olmuyor ben bunu anladım..format çekmekle niye boka sarsın yaa!!! flaş at demiyorum sana .. format at diyorum hani şu tel kapalı iken . menü + ses tuşu+ falan filanla yapılan.. bu kadaar tırsıyorsan kardeşim o zaman burda hiç yardım dilenme al telini doğru servise git!!daha çok boka sararsa
alakası bile yok bence.. nokia suite ile anna güncellemesini yaptığımda bende şarj sorunu olmuştu.. anlıycanız.. suite beta yazılım olduğu için.. biraz dandik.. en iyisi ya kendiniz navifirm den indirip dosyaları flaş atcaksınız yada servise verip onlara güncellettirceksiniz < ki onlarda navifirmden güncelleyiveriyorlar telleri> .. suite ile güncelleme düzgün olmuyor ben bunu anladım..
----------Eklendi @ 13:16:31 ---------- Yazıldı @ 13:14:53 ----------
format çekmekle niye boka sarsın yaa!!! flaş at demiyorum sana .. format at diyorum hani şu tel kapalı iken . menü + ses tuşu+ falan filanla yapılan.. bu kadaar tırsıyorsan kardeşim o zaman burda hiç yardım dilenme al telini doğru servise git!!

doğrudur.. dediğim gibi ya servise verirsiniz yada kendiniz flash atarsınız..Amcam bu sorunu böyle çözmüştü![]()
işte benimde sana anlatmak istediğimde bu.. hard format atmazsan pc den görmez teli.. çünkü 2 hafta önce başıma geldi bu durum.. telde titremeler var ama açılmıyordu nede pc hiçbir şekilde görmüyordu.. hard format attım ondan sonra kendine geldi tel.. tavsiyem hard formattan sonra suite den yenden yüklemeye çalışmayın.. becerebilcekseniz naviden dosyaları indirip kendiniz flaşlayın yada nokia shoplara gidip güncellemelerini isteyin..Hayır şöyle bir durum tel açılmıyor ama bilgisayara bağlayınca bilgisayradan bağlatı sesi geliyor ama okadar şuan ps suite görmüyor dead phone olup olamadığından da emin olamıyorum.