1 dakika ürün koduna göre bakmam gerekiyor RM-596 değilmio nasıl olacak benim versiyon 059G6P0
Sıkıntı etme kendine naviye bakıyorum senin koda göre tr güncelleme yok yani ya tr bekliyeceksin yada tr variant ile flash atacaksın.Evet Blackhawk1111 kardeş çok sorun değilde türkçe ii idi böyle ingilizce mizi geliştirmek zorunda kalacağızşimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun düzeldi mi?Allah razı olsun yaptım başardım çok teşekkür ederim . çok mutluyum vallaözellikle Blackhawk1111 sana çok teşekkr ederim kardeşim sabırla ilgilendin
geçmiş olsun kardeşim şu dosyalar insin hemen bende yapacam şuan belle yüklü olarak açıldıımı ölü kardeşimiz ben hala ölü ölü bekliyorum.Allah razı olsun yaptım başardım çok teşekkür ederim . çok mutluyum vallaözellikle Blackhawk1111 sana çok teşekkr ederim kardeşim sabırla ilgilendin
Dur Allahın izni ile sende dirilirsin sıkma canını biraz sabır gerekiyor o kadar.geçmiş olsun kardeşim şu dosyalar insin hemen bende yapacam şuan belle yüklü olarak açıldıımı ölü kardeşimiz ben hala ölü ölü bekliyorum.
Allah razı olsun yaptım başardım çok teşekkür ederim . çok mutluyum vallaözellikle Blackhawk1111 sana çok teşekkr ederim kardeşim sabırla ilgilendin

Yok kardeşim hiç bir zararı yok şuan yüklediğin dosyların sadece tr olanını atıyorsun o kadar sonra telefon Türkçe güle güle kullan oluyor.tr ariant ile flash dediğin telefona bi zararı var mı ki ? Bide dediğin tr güncelleme ne zaman gelir tahmini olarak ?
firmware update bölümüne gelince sorun oluyor product code a gelince neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified diyor
Onun işlem tamam Recep abi. Sen bana yardım et olmaz mı...Yapamazsan özelden PM bırak yardımcı olurum.
Akşama alırsın.valaaa aynı durum bendede oldu servise gönderdimkaç günde gelir?
Şimdi şöyle yapıyoruz.son olarak Blackhawk1111 kardeş bu dediğini nerde bulurum tr variant ı
Tabi sen yırttın tuzun kurudu gelde şimdi burdaki arkadaşları gör sen.Düzeldi. Çok teşekkür ederimUmarım hepinizin sorunları düzelir ama korkacak bir şey yok emin olun
![]()
Olur senin sorun ne?Onun işlem tamam Recep abi. Sen bana yardım et olmaz mı...
----------Eklendi @ 15:42:21 ---------- Yazıldı @ 15:38:55 ----------
Akşama alırsın.
Uruno arkadaşın işini halledebilirsin.Olur senin sorun ne?