Nokia Suite Belle yüklerken hata oluştu . Telefon öldü. Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

uruno

uruno

Üye
aslında bilgisayara bağlayıca bağlatı sesi geliyor flas modunda kaldı teller bence

----------Eklendi @ 12:49:50 ---------- Yazıldı @ 12:49:03 ----------

3 kişide aynı sorun var ozaman biri bizi yardım etmeli

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Evet herkes Belleye odaklandı yardım gelmiyor :S

_ardaa

_ardaa

Üye
Şimdi belle geldi ama doğru düzgün yükleyen yok sizleri de böyle görünce acaba hemen yüklemesem mi diyorum, sizler de bataryayı çıkartın 5dk öyle kalsın sonra tekrar takın bataryayı açma/kapama tuşuna birkaç saniye basılı tutun belki işe yarar ama bataryayı en az 5dk takmayın.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
yüklemeden sanki vaz geçtim

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Biraz bekleyin bizim durumumuza düşmeyin arkadaşlar

uruno

uruno

Üye
sesimizi duyan yokmu ya yardım teller öldü

----------Eklendi @ 13:03:26 ---------- Yazıldı @ 13:00:30 ----------

hay ya ne yapacaz şimdi biz servis mervis nasıl uğraşacaz şimdi

xLucifer

xLucifer

Üye
Aynı durum amcam c6-01i anna'ya güncellerken olmuştu. Servise götürüp yaptırmıştı. Servis elemanı telefona virüs girdiğini bu yüzden çökmüş olduğunu söylemişti.

n000k

n000k

Üye
hard format çekin arkadaşlar tellere.. bakalım açılcakmı?

n000k

n000k

Üye
Aynı durum amcam c6-01i anna'ya güncellerken olmuştu. Servise götürüp yaptırmıştı. Servis elemanı telefona virüs girdiğini bu yüzden çökmüş olduğunu söylemişti.
alakası bile yok bence.. nokia suite ile anna güncellemesini yaptığımda bende şarj sorunu olmuştu.. anlıycanız.. suite beta yazılım olduğu için.. biraz dandik.. en iyisi ya kendiniz navifirm den indirip dosyaları flaş atcaksınız yada servise verip onlara güncellettirceksiniz < ki onlarda navifirmden güncelleyiveriyorlar telleri :D > .. suite ile güncelleme düzgün olmuyor ben bunu anladım..

----------Eklendi @ 13:16:31 ---------- Yazıldı @ 13:14:53 ----------

daha çok boka sararsa
format çekmekle niye boka sarsın yaa!!! flaş at demiyorum sana .. format at diyorum hani şu tel kapalı iken . menü + ses tuşu+ falan filanla yapılan.. bu kadaar tırsıyorsan kardeşim o zaman burda hiç yardım dilenme al telini doğru servise git!!

• Beğen
Tepkiler: iatis
xLucifer

xLucifer

Üye
alakası bile yok bence.. nokia suite ile anna güncellemesini yaptığımda bende şarj sorunu olmuştu.. anlıycanız.. suite beta yazılım olduğu için.. biraz dandik.. en iyisi ya kendiniz navifirm den indirip dosyaları flaş atcaksınız yada servise verip onlara güncellettirceksiniz < ki onlarda navifirmden güncelleyiveriyorlar telleri :D > .. suite ile güncelleme düzgün olmuyor ben bunu anladım..

----------Eklendi @ 13:16:31 ---------- Yazıldı @ 13:14:53 ----------

format çekmekle niye boka sarsın yaa!!! flaş at demiyorum sana .. format at diyorum hani şu tel kapalı iken . menü + ses tuşu+ falan filanla yapılan.. bu kadaar tırsıyorsan kardeşim o zaman burda hiç yardım dilenme al telini doğru servise git!!

Amcam bu sorunu böyle çözmüştü :)

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Hard format nasıl atılıyor

uruno

uruno

Üye
Hayır şöyle bir durum tel açılmıyor ama bilgisayara bağlayınca bilgisayradan bağlatı sesi geliyor ama okadar şuan ps suite görmüyor dead phone olup olamadığından da emin olamıyorum.

metyuu

metyuu

Üye
sızma belleli c7 yi suitten güncelleyen varmı arkadaşlar

Artles

Artles

Üye
Geçmiş olsun

n000k

n000k

Üye
Hayır şöyle bir durum tel açılmıyor ama bilgisayara bağlayınca bilgisayradan bağlatı sesi geliyor ama okadar şuan ps suite görmüyor dead phone olup olamadığından da emin olamıyorum.
işte benimde sana anlatmak istediğimde bu.. hard format atmazsan pc den görmez teli.. çünkü 2 hafta önce başıma geldi bu durum.. telde titremeler var ama açılmıyordu nede pc hiçbir şekilde görmüyordu.. hard format attım ondan sonra kendine geldi tel.. tavsiyem hard formattan sonra suite den yenden yüklemeye çalışmayın.. becerebilcekseniz naviden dosyaları indirip kendiniz flaşlayın yada nokia shoplara gidip güncellemelerini isteyin..

uruno

uruno

Üye
düşünüyorum ............:hmmm

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Hard formatta kaç saniye tutmak gerekiyor basılı

Üst Alt