n000k
Üye
titreşimi duyana kadar basılı tutuyorsunHard formatta kaç saniye tutmak gerekiyor basılı
titreşimi duyana kadar basılı tutuyorsunHard formatta kaç saniye tutmak gerekiyor basılı
açıldımıBasılı tutuyorum ama titreme falan yok
Abisi deniyimmi bende gelişme varmıBasılı tutuyorum ama titreme falan yok
Win 7 hiç denenmedi dostum ilk olmak istersen hiç birşey kaybetmiş olmazsın.windows 7 kullanıyrum ben
Telefon kodun ne RM-718 059C383 mü ne ve Gümüş olarak yada siyah olarak ayrılıyor bilmen gerek.turkey black olanı indirecğim değilmi benim telefon siyah
Sende N8 belle ve telefon kodunun bulunduğu dosyaları indireceksin.n8için navide işaretli dosyalarımı indiriyoruz sadece
Ürün kodunuza göre indirdiğiniz dosyı yani fw'yi (059v363 misal bu dosyayı telefonunuzun ürün kodu ile ismini değiştirin örneğin RM-718) içindeki 317 mb lık dosyanın adını değiştirin, daha sonra kesip Program files/Nokia/Phoenix/Products/ klasörünün içine kopyalayın.
----------Eklendi @ 14:25:18 ---------- Yazıldı @ 14:24:22 ----------
Telefon kodun ne RM-718 059C383 mü ne ve Gümüş olarak yada siyah olarak ayrılıyor bilmen gerek.
----------Eklendi @ 14:26:20 ---------- Yazıldı @ 14:25:18 ----------
Sende N8 belle ve telefon kodunun bulunduğu dosyaları indireceksin.
Sen hangi dosyaları neye göre indirdiğini umarım biliyorsundur, sen indirince yaparız...Dosyalar henüz inmediki