Nokia Suite Belle yüklerken hata oluştu . Telefon öldü. Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Tamam zaten o konu da çöken cihazı kurtarmak için orada verilen iskandinavya versiyonunu indireceksin sonra phoenix programını indireceksin(hepsi de lik olarak konuda mevcut) sonra videoya göre flash atacaksın, telefon açılmadığına göre başka şansın yok.

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Ama telefon bilgisayara bağlanmıyor bir sorunda o

_ardaa

_ardaa

Üye
Sorun değil sen usb kablosunu bağla telefona dead phone flash atacaksın normalde bilgisayar görmez ama phoenix görür telefonu

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Peki Teamwiever dan falan benim yerime halledilebilir mi bu

_ardaa

_ardaa

Üye
Olabilir tabi anlayan birileri yardım eder elbette

aliens

aliens

Üye
daha önce aynı bilgisayardan Anna güncellemesi yaptıysanız olabilir. Eksik veya bozulmuş dosyalardan kaynaklanabilir.
Bende Nokia Belle güncellemesi (318MB) indirdi. Fakat enteresandır, üzerine Annayı kurdu tekrar.

Daha önce aynı bilgisayarda Anna güncellemesi yapmış olanlarda RM-718 dosyaları kalıyor.

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Umarım yardım ederler. Çok teşekkür ederim sizede

----------Eklendi @ 11:41:58 ---------- Yazıldı @ 11:40:17 ----------

daha önce aynı bilgisayardan Anna güncellemesi yaptıysanız olabilir. Eksik veya bozulmuş dosyalardan kaynaklanabilir.
Bende Nokia Belle güncellemesi (318MB) indirdi. Fakat enteresandır, üzerine Annayı kurdu tekrar.

Daha önce aynı bilgisayarda Anna güncellemesi yapmış olanlarda RM-718 dosyaları kalıyor.

Evet olabilir . Ben o 318 mb indirdikten sonra zaten bu hatayla karşılaştım

_ardaa

_ardaa

Üye
Rica ederim yarım eden çıkar umarım benimde hiç flash tecrübem yok, konu başlığını değiştirirsen daha çabuk yardım alırsın.

aliens

aliens

Üye
şanslıyım o zaman. hatta 318MB Nokia Belle güncellemesini indirdikten sonra annayı kurması ilginç. Hatta 1/2 ve 2/2 Anna Güncellemelerini bile tekrar kurdu :ehe

Şimdi products klasörünü (C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants\Products\rm-718) sildim. Tekrar Nokia Suite ile güncelemeyi indiriyorum. Bakalım ne olacak

man20

man20

Üye
dostum bence en iyisi servise ver. Çünkü sonuçta senden kaynaklanan bişi değil bu durup dururken kendisi hata verdi. Eğer servis çalıştıramazsa telefonunu, sana yeni tel bile verirler.

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu konuda denilenleri yapıyımda.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
arkadaş yardımcı olabilirim sana
....

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
uruno

uruno

Üye
Aynı şey banada oldu tel şuan açılmıyor sıçtık

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Yapma ya Allah Allah

uruno

uruno

Üye
yardım bir hata oluştu dedi ve kaldı ne yapacağız

----------Eklendi @ 12:43:02 ---------- Yazıldı @ 12:42:10 ----------

acil yardım telefon tepki vermiyor pili çıkarıp taktım falan ama yok öyle kaldı

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda aynı durumdayız ya abi olacak iş değil ya

aliens

aliens

Üye
Nokia Suite'i kaldırıp tekrar indirip kurdum. Aynı hatayı verdi, biraz beklemekte fayda var. Yükleme yapmadan HATA dedi kaldı. Telefon Anna olarak çalışır durumda

Sorunun nereden kaynaklandığı bir ortaya çıksın.

uruno

uruno

Üye
telefon açılmıyor sıkıntı orda ne yapacağız yav

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Bir işide tam yap be Nokia

Üst Alt