Yemin ediyorum telefonu sahibinden.com koydum bu devran böyle dönmez buna bir dur demek lazım nokia dur demiyorsa biz dur deriz.Otobüste gidiyorum 15 16 yaşlarında fırlama elinde galaxy s şov yapıyor arkadaş cebimden c7 çıkarmaya utandım.Tabi tasarımından tipinden şeklinden değil ama bu yazılım konusu herkezin diline düşmüş android kullanan arkadaşım ne oldu lan sizin güncelleme doğurmadımı daha diye dalga geçiyor çoluğun çocuğun maskarası olduk.Ben telefona 780 tl vereceğim paramla rezil olacağım nokiada çıksın anna tanıtsın fragmanlarda.En basiti amca oğlu iphone 3g s kullanıyor gel kapıştıralım internet hızını diyor yermi c7 le biliyorum benimki yatak saracak yok kuzen şarjı az falan deyip geçiştiriyorum.Hani gülermisin ağlarmısın?dedik şu anna gelse enazından biraz tarayıcı hızlanır q klavye gelir telefon birazda olsa kendine gelir ama yoook tirene bakar gibi oviye bakıp duruyoruz.Ayıp be kardeşim Şu aldığım telefonun parasına bir adam bir ay çalışıyor be bumu yani destek bumu arkamızdaki nokia yazıklar olsun sana verdiğim paraya parasınıda geçtim gözümde bir manevi değeri vardı marka olarak onuda bitirdin.