Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

redline2525

redline2525

Üye
alman annası kullanıyorum ve tüm qt uygulamalarını kurabiliyorum

----------Eklendi @ 18:07:43 ---------- Yazıldı @ 17:55:49 ----------

konuyu baştan sona I'll be missing you şarkısı eşliğinde okudum gerçekten çok dramatik olmuş :ehe

dostum gerçektende parçayla çok iyi gidiyor ya :D :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar beklemeyin ivonun bellesini yükleyin bence n8ciler. Bencede nokiaya zaten kızgınım bir de yahudi firması.

Yahudi firması olduğu için mi bizimle birlikte İsrail'i de en sona bıraktı :hmmm

Yaw tamam anladık, Nokia'ya hepimiz kızgınız da.
Kızarken biraz mantıklı bahaneler uydurun kendinize :d:

• Beğen
Tepkiler: forbidden5 ve accman
forbidden5

forbidden5

Üye
5 parmağın 5 i bir olmadığı gibi Yahudilerinde hepsini aynı kefeye koymak olmaz sonra Müslümanlara Terörist gözüyle baktıklarında kızıyoruz Aslında bizim yaptığımızda buna benziyor Genellenmek istemiyorsak genellemicez bu benim kendi düşünem tartışma cıksın diye yazmıyorum yanlış anlaşılmasın

suat1111

suat1111

Üye
garipsin bence

forbidden5

forbidden5

Üye
yahudilerin hepsi 5 para etmez kötü insan diye bi kaide yok neyse kendi şahsi görüşümdü bu

Toros542

Toros542

Üye
ağzına sağlık yazıklar olsun nokia satışlar düşsünde sen o zaman gör bizlerle oynamayı.
agzina diline saglık be arkadas.bu saatten sonra gelse ne olur gelmese ne olur.benim icin nokia bitti zaten.sende düsüncelerimize tercuman olmussun.bu düsüncelerini nokia tr ve nokia merkeze de iletmek lazim bence.

bsliali

Üye
Müşteriyi memnun eden firmalar hangileri? bu haberdede belli zaten nokianın ne durumda olduğu :) 1 kez nokia almıştım 5130 yazılım hatasından geçilmiyordu şikayet ettim paramı geri aldım bidahamı nokia asla diyorum şimdi samsung aldım oda ilk defa şimdilik hiçbir sorunum yok...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kaç kişi flashladı telefonunu ona göre flashlıcamda pazar günü yapabilirim .

valent

valent

Üye
Yemin ediyorum telefonu sahibinden.com koydum bu devran böyle dönmez buna bir dur demek lazım nokia dur demiyorsa biz dur deriz.Otobüste gidiyorum 15 16 yaşlarında fırlama elinde galaxy s şov yapıyor arkadaş cebimden c7 çıkarmaya utandım.Tabi tasarımından tipinden şeklinden değil ama bu yazılım konusu herkezin diline düşmüş android kullanan arkadaşım ne oldu lan sizin güncelleme doğurmadımı daha diye dalga geçiyor çoluğun çocuğun maskarası olduk.Ben telefona 780 tl vereceğim paramla rezil olacağım nokiada çıksın anna tanıtsın fragmanlarda.En basiti amca oğlu iphone 3g s kullanıyor gel kapıştıralım internet hızını diyor yermi c7 le biliyorum benimki yatak saracak yok kuzen şarjı az falan deyip geçiştiriyorum.Hani gülermisin ağlarmısın?dedik şu anna gelse enazından biraz tarayıcı hızlanır q klavye gelir telefon birazda olsa kendine gelir ama yoook tirene bakar gibi oviye bakıp duruyoruz.Ayıp be kardeşim Şu aldığım telefonun parasına bir adam bir ay çalışıyor be bumu yani destek bumu arkamızdaki nokia yazıklar olsun sana verdiğim paraya parasınıda geçtim gözümde bir manevi değeri vardı marka olarak onuda bitirdin.

uribaju

uribaju

Üye
Yemin ediyorum telefonu sahibinden.com koydum bu devran böyle dönmez buna bir dur demek lazım nokia dur demiyorsa biz dur deriz.Otobüste gidiyorum 15 16 yaşlarında fırlama elinde galaxy s şov yapıyor arkadaş cebimden c7 çıkarmaya utandım.Tabi tasarımından tipinden şeklinden değil ama bu yazılım konusu herkezin diline düşmüş android kullanan arkadaşım ne oldu lan sizin güncelleme doğurmadımı daha diye dalga geçiyor çoluğun çocuğun maskarası olduk.Ben telefona 780 tl vereceğim paramla rezil olacağım nokiada çıksın anna tanıtsın fragmanlarda.En basiti amca oğlu iphone 3g s kullanıyor gel kapıştıralım internet hızını diyor yermi c7 le biliyorum benimki yatak saracak yok kuzen şarjı az falan deyip geçiştiriyorum.Hani gülermisin ağlarmısın?dedik şu anna gelse enazından biraz tarayıcı hızlanır q klavye gelir telefon birazda olsa kendine gelir ama yoook tirene bakar gibi oviye bakıp duruyoruz.Ayıp be kardeşim Şu aldığım telefonun parasına bir adam bir ay çalışıyor be bumu yani destek bumu arkamızdaki nokia yazıklar olsun sana verdiğim paraya parasınıda geçtim gözümde bir manevi değeri vardı marka olarak onuda bitirdin.
anna yükledikten sonra tarayıcı neymiş göreceksin dostum flash atmayı biliyorsan beklemene de gerek yok.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
valent

valent

Üye
flaş atmayı bilmiyorum kardeş bilsem çoktan atardım beklemezdim.Tamam bazı arkadaşlar anlatmış ama ufak bir yerde hata yaparım tel açılmaz diye çekiniyorum bilen birisi olsa hiç düşünmem at flaş derim

SilentOne

SilentOne

Üye
flash attım bnde anna çıkıtnda yok yha bir kaç hata var oyuzden geri dondum olsa hala devam ederdim tr de düzelmiş olur die umut ederek bekliyom

best tiger

Üye
telefondan soğudum arkadaş ya bu nedir ya kaç aydır bekliyoruz

valent

valent

Üye
Bu ay çıkmaz zaten bu anna eylül sonu diyecekler büyük ihtimalle ekime kalacak tıpkı geçen ay bu aya kaldığı gibi.Tabi kendileri kaybediyor rakiplerini sevindiriyor nokia sevindirsin bakalım.

----------Eklendi @ 00:34:50 ---------- Yazıldı @ 00:31:13 ----------

annayla böle oluyor belle gelince androidciler sus pus olcak
Annanın internet tarayıcısı hızlımı?birde şuanki haliyle netten video izliyorsun ileriye sarınca atıyor uyuz ediyor adamı

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
:)))

corum19ma

Üye
ya harbi yeter ya! Günlük oviye girer oldum ya.yeni sürüm yok dedikce çıldırıyorum ya.alıp atıcm yere bigün.madem kesin bi tarih yok nie açıklama yapıp 1-2 haftaya türkiyede diosunuz.2 ay oldu ya ne haftası ! Birdaha nokia alan aklıma tüküreyim.beklemiorum artık sürüm fln.nokia benim için bitti artık.

musty522

Üye
agzina diline saglık be arkadas.bu saatten sonra gelse ne olur gelmese ne olur.benim icin nokia bitti zaten.sende düsüncelerimize tercuman olmussun.bu düsüncelerini nokia tr ve nokia merkeze de iletmek lazim bence.
eyw kardeşim benim dediğin gibi bi iletebilsem nokia tr veya nokia merkeze güzel olacakda olmuyor

----------Eklendi @ 01:48:36 ---------- Yazıldı @ 01:45:20 ----------

yürü be kardeşim bende döktüm içimdekileri görmüşsündür aynen katılıyorum sanada

Toros542

Toros542

Üye
kardes bende bir c7 kullanıcısıyım.inan iphone,galaxy yada htc kullanan birini gördügüm zaman tlfdan utanır oldum valla.gecenlerde isyerinde arkadasim galaxy s almıs 2.el bi arkadasından tlf c7 yi her alanda parcaladı.az kalsın tlf u duvara fırlatacaktım.neyse olan oldu ama nokia artık benim icin tarih oldu.ilerde torunlarim olursa nokianın ne dandik bi firma oldugunu anlatırım artık.o degilde hic arastırmadan etmeden aldım bu c7 yi o cok zoruma gidiyor.anna sını belle digimin nokia si.