Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
cevahir nokia shop'un yaptığı bir çakallık bu nokia türkiye'ye mal etmemek lazım bunu..yüksek ihtimal haberleri bile yoktur bu olanlardan..ama bende iyice soğudum nokiadan.dün metrobüste adamın tekinde samsung galaxy vardı s2 mi bir önceki model mi bilemedim ama android olduğu için çok seriydi..radyo dinleyip frekans değiştiriyordu bizdeki gibi ağır değil şak şak geçiyordu kanallar.bir taraftan da browserdan birşeylere bakıyordu..en ufak kasma olmadı.sonra çok baktığımı farkettim cebine koydu teli :)

haliloz95

Üye
vay şerafettinler ya :D bize alman annasını kakalamışlar :D bn bugün gidiym de bi hesap soriym bakalım ne diyecekler? gerçi 16 yasmda oldugum için pek takmıyorlar ama :S

peki arkadaşlar ben tr anna oviye gelince düzeltebilecek miyim flash atmadan?

RedColt

RedColt

Üye
nokia...

pensacola

Üye
Efendim Söyle :)

ugurlu_48570

ugurlu_48570

Üye
4443665 i aradım anna güncellemesi upload sorunu yüzünden türkiyeye geç geldi dediler ve ağustos sonunda veya bu hafta içersinde diye tarih verdiler. Flashlama yöntemiyle anna yüklenen telefonlar servisdışı kalacaktır dediler. Haftasonunu bekliyorum :)

Umut

Umut

Üye
4443665 i aradım anna güncellemesi upload sorunu yüzünden türkiyeye geç geldi dediler ve ağustos sonunda veya bu hafta içersinde diye tarih verdiler. Flashlama yöntemiyle anna yüklenen telefonlar servisdışı kalacaktır dediler. Haftasonunu bekliyorum :)

Bugün aradın ve Ağustonu sonu veya bu hafta içerisinde mi dediler? Ayrıca upload sorunu derken ne demek istediler? Yazılım dosyalarını sunucuya mı gönderemiyorlar? Çok saçma değil mi?

haliloz95

Üye
benim teli kendileri flashladı nolcak şimdi servis dışı mı ahahah :)

den1905

den1905

Üye
ağustos sonu derken 2010'den bahsetmiş olamaz herhalde :)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
havada bulut siz annayı unutun :D

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
ağustos sonu mu :D nokianın beyin hepten yanmış geçmiş olsun :D

asperea

Üye
ANNA BİR HAYAL
yakında kanal d de:d:

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Kutuda Bu hafta Anna Çıkacak :nono:
Gelmez ise Gelsede Artık Yüklemem bu saatten sonra :off:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Anna'yı bekleyenlerin suçu ne ? Fatmagül tutmadığı için kanald bunu perş . akşamı koyacakmış hemde bizim forumdan canlı yayın . :ehe

tasarimx

Üye
böyle rezalet bir durum yok, açıklama yok, elimizde hiç bişey yok. türkiye deki nokia temsilcisi bitik durumda , sadece anna için demiyorum. Dünyadan haberleri yok, destek sıfır. türkiye nokia temsilciliğini şikayet edelim. (mail grubu kurup nokia ana merkeze şikayet yazalım)

asperea

Üye
ANNAYI GÖRDÜM
yapımcı: Mahsun kırmızıgül
14 ocakta sinemalarda
nokia nın kaderini kim yazıyor:ehe

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Ya bir arkadaş vardı kız arkadaşıyla telefonla görüşüyormuş forumda bir haber dikkatini çekmiş Anna Geldi diye oda kız arkadaşınla heyecanla hadi hayatım telefonu kapamam lazım anna gelmiş demiş de kızda sinirle kim Anna diye cıkışmış tabii sorusunun cevabını alamamış ne oldu o arkadaşa düzlettimi işleri :d:

asperea

Üye
nokianın ceosunu sokakta görsem :op:

----------Eklendi @ 13:59:37 ---------- Yazıldı @ 13:57:46 ----------

Ya bir arkadaş vardı kız arkadaşıyla telefonla görüşüyormuş forumda bir haber dikkatini çekmiş Anna Geldi diye oda kız arkadaşınla heyecanla hadi hayatım telefonu kapamam lazım anna gelmiş demiş de kızda sinirle kim Anna diye cıkışmış tabii sorusunun cevabını alamamış ne oldu o arkadaşa düzlettimi işleri :d:
:kop:

mfb2

mfb2

Üye
Annasını Belle : bu perşembe vizyona giriyor
Başrolde : Tecavüzcü çoşkun
yardımcı oyuncular : maxi ahali :naughty:

asperea

Üye
belle ne zaman gelir bi bilgisi olan varmı sömestr tatili ne yetişirmi???????