dil değişirmeden türkçe olarak mi yükluyorsun qt uygulama.nasıl yaptın soyle biz de yapalımalman annası kullanıyorum ve tüm qt uygulamalarını kurabiliyorum----------Eklendi @ 18:07:43 ---------- Yazıldı @ 17:55:49 ----------konuyu baştan sona I'll be missing you şarkısı eşliğinde okudum gerçekten çok dramatik olmuş![]()
aynen normal şekilde yüklüyorum hiçbirşeyde yapmadım alman annası yüklü..dil değişirmeden türkçe olarak mi yükluyorsun qt uygulama.nasıl yaptın soyle biz de yapalım
Düşüncelerimiz nokiaya karşı hislerimiz aynı kardeşim malesef nokia bizi bu hale soktu.Eskiden eniyi enbüyük markayı cebimizden çıkarırdık şimdi elimizi cebimize atmaya utanıyoruz.kardes bende bir c7 kullanıcısıyım.inan iphone,galaxy yada htc kullanan birini gördügüm zaman tlfdan utanır oldum valla.gecenlerde isyerinde arkadasim galaxy s almıs 2.el bi arkadasından tlf c7 yi her alanda parcaladı.az kalsın tlf u duvara fırlatacaktım.neyse olan oldu ama nokia artık benim icin tarih oldu.ilerde torunlarim olursa nokianın ne dandik bi firma oldugunu anlatırım artık.o degilde hic arastırmadan etmeden aldım bu c7 yi o cok zoruma gidiyor.anna sını belle digimin nokia si.
Sen kendi bölümüne gitsene yiyecen şimdi küfürü windows phone ve belle çıkınca hepiniz nokia diye ağlıcaksınız ama iş işten geçicek zavallılarnokia devri tüm dünyada bitti arkadaşlar tabloyu inceleyin beni yanlış anlamayın gerçekler bunlar haberi okuyun =}}}}}} Samsung liderliği bırakmıyor insanlardaki nokia nede olsa sağlamdır algısı bitmeye başladı diğer firmalar çok büyük atakta htc apple samsung olsun nokia gibi zamanın devi bu firmalara karşı geride kaldı artık 1.ci değil 3-4 oldu malesef...

arkadasım bende gecen hafta mail attım.ertesi gün aradılar.müş.tem ile 18 dk. konustum sözde pazartesiden itibaren yükleyeceklerini söylediler ama hala bi gelisme yok.yarın da cıkmazsa önümüzdeki ay a ancak cıkar diyorum artık.Bende N8 i alalı 2 ay kadar oldu ilk zamanlar Anna yı pek dert etmiyordum nasılsa yakında çıkar yüklerim diyordum ama sonunda benimde sabrımı taşırdılar ve NOKIA ya usturuplu bir mail döşendim bakalım geri dönecekler mi? Olursa yine paylaşırım.