Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
samsung kim la :D daha dun telfon uretmye basladi nokiayimi gecms hahaaaa =))

----------Eklendi @ 17:24:36 ---------- Yazıldı @ 17:20:16 ----------

arkadaslar nokia mobi ne bu arada anlamadm geldmi anna ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
mobide 22 yazıyor fakat bazı arkadaşlar sazanlık yapıp notu okumamış not : bu özellikler belli ülkelere özgü olabilir :off:

okitox

okitox

Üye
İki gün önce 14 yazıyordu orda, yeni değiştirildi hocam... Kimsenin sazanlık yaptığı yok bi gelişme oldu mu haber veriliyor işte...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İki gün önce 14 yazıyordu orda, yeni değiştirildi hocam... Kimsenin sazanlık yaptığı yok bi gelişme oldu mu haber veriliyor işte...
Hocam her haberde sazanlık var oviye düştü diyolar telleri yurtdışı kayıtlı oluyor mobide yazıyor diyolar notu okumuyorlar buna sazanlık denmez mi ?

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
dostum nokianin site tamam ama daha cikmams sanrm yarn gelcek bize

KadirCakir

Üye
nokia tr internet sitesinde bugün e7 için annayı duyurdular. Ovi ile yükleyebilirsiniz. Cihazdan bakınca güncellemeyi görmüyor.Hadi hayırlısı. Ben tatildeyim bitmesini iple çekeceğim. İlk işim güncelleme yapmak.
Hocam her haberde sazanlık var oviye düştü diyolar telleri yurtdışı kayıtlı oluyor mobide yazıyor diyolar notu okumuyorlar buna sazanlık denmez mi ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
nokia tr internet sitesinde bugün e7 için annayı duyurdular. Ovi ile yükleyebilirsiniz. Cihazdan bakınca güncellemeyi görmüyor.Hadi hayırlısı. Ben tatildeyim bitmesini iple çekeceğim. İlk işim güncelleme yapmak.
Hadi hayırlısı

----------Eklendi @ 17:41:23 ---------- Yazıldı @ 17:40:10 ----------

Nokia E7 için en son yazılım sürümü 014.002'dir Hocam hani annaydı hala 14 !

okitox

okitox

Üye
Hadi hayırlısı

millet sana gıcıklığına yapıyo hacım :D:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yarın ola, hayır ola... :hmmm

valent

valent

Üye
Dana nokianın danası kardeş senin suçun ne

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
offf offf. Yeter bu kadar günaha soktular bizi. Şeytanla ortak mı len bu Nokia :)

KadirCakir

Üye
Dediğin gibi bilgisayaran bakınca hala 014.002 ama cihaz üzerinden Nokia Support a baktım ve orda 022.014 yazıyor. Cihazdan bakınca güncelleme çıkmış ama bilgisayar bakınca çıkmıyor. Bende şu an tatilde havuz başında sevinmiştim ama odaya gidip bakınca hüsrana uğradım :( Nokia her davranışıyla kendini aşıyor.

Hadi hayırlısı

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yarında çıktııı çıktıı Türk Anna sı. Çıkmazsa yarında ben giderim Cevahirde yükletirim Alman Annası. Ne bekliycem yaa. Türkçesi cıkınca tekrar gider Türkçeyide yükletirim sorun olmaz

SilentOne

SilentOne

Üye
en iyisini yapıon

valent

valent

Üye
Ne hallere düştüh ya bir güncelleme için telefonun değeri düştü gözümde

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Beyler C7 kullanıcılarına bişey sorucam . Siz cihazlarınızı nereden , kaç taksitle , kaça aldınız ?
Ben Türkcell Tim'den 12 taksit 930 tl ye aldım. Geçen gün sorduğumda 12 taksitli fiyatı 960 Tl dedi. Bugün sordum 915 tl dedi. Dolardan mı kaynaklanıyor bu fiyat farkı ?

SilentOne

SilentOne

Üye
c7 ye okdr para vericeqime n8 alırım yha