musty522
Üye
bende aradım anna güncellemesi geldimi diye sordum eleman ana bacı karıştırma dedi![]()
bak bu güzeldi işte resmen güldürdün beni adamda neymiş bea anna dan ana bacı karıştırma die nasıl anlaydıysa

bende aradım anna güncellemesi geldimi diye sordum eleman ana bacı karıştırma dedi![]()

Yetişir .belle ne zaman gelir bi bilgisi olan varmı sömestr tatili ne yetişirmi???????
Yetişir .
Ben bu nokianın annasını avradını belleyeyim artık diyecek başka bir söz bulamıyorum.Birtane kıçı kırık q klavye için aylardır bekliyorum alsın birtarafına soksun değiştireceğim yemin ederim sattıracak bana c7 mi![]()
tabi sen de inandın demi bu hafta çıkacağınaDün mail attım adam aradı bugün dediki bu hafta çıkacak dedimki bende cevahir nokia shopta yüklüyolarmış ne iş dedim adam bana resmi yükleme değil kafalarına göre iş yapıyorlar dedi bu haftaçıkacak anna oviyede düşecek dedi![]()
bana 3 hafta önce aradığımda bu hafta çıkacak demişlerdi 
4443665 i aradım anna güncellemesi upload sorunu yüzünden türkiyeye geç geldi dediler ve ağustos sonunda veya bu hafta içersinde diye tarih verdiler. Flashlama yöntemiyle anna yüklenen telefonlar servisdışı kalacaktır dediler. Haftasonunu bekliyorum![]()

yasal olmayan yollardan dedibenim teli kendileri flashladı nolcak şimdi servis dışı mı ahahah![]()

ağzına sağlık yazıklar olsun nokia satışlar düşsünde sen o zaman gör bizlerle oynamayı.arkadaşlar günlerdir anna güncellemesi bekliyen bir sürü mağdur insan var bütün dünyada güncellemelerini tamamlamış telefonlar varken neden türkiyede yok neden biz türkler hep mağdur oluyoruz neden ilgi görmüyoruz belki en çok nokia satışı bu ülküde yapıldğındandır anna gelsin bi 2 senede belleyi beklemek zorunda kalcaz bırakın ya böyle şey mi olur biz türkler şu nokia ya ilgi gösterip telefonlarını almayalım bak nasıl ilgi göstercekler biz çok taktığımızdan bunlar geliyor başımıza şimdide alman annası yüklüyorlarmış bütün arkadaşlardan özür diliyerek söylerim affedersiniz sokarım böyle işe biz bu nokia yaya değer verdikçe nokianın gözünden düşüyoruz arkadaşlar hem türk olduğumuz için hemde biz türklerden böyle değer yüz ilgi gördükleri için bu durumdayız ama yeter artık ben bu duruma dayanamam zaten yeni telefon alacaktım bununla ilgili de konu açmıştım çoğu kişi 701 ile iphoneyi tercih etti bnde 2 telefon arasında gidip geliyordum ama şu isyanlara bakın ya ama haklıyız arkadaşlar sövsek yeri zaten bende karar verdim iphone alcam çünkü bi güncelleme bu kadar çok bi zmanda geliyorsan allah bilir nokia 701 2012 sonralarına doğru gelir sözde bu sene sürülecek hahah bekle bekle nereye kadar adamlar hem biz türklerden para kazansınlar hemde bizleri mağdur etsinler ilgi göstermesinler ne güzel ya kafalarına göre yapıyorlar işlerini nokia çalışanlarından biri varsa bu yazdıklarımı iyi okusun sizler bir üreticisiniz bizlerde tüketici bizim isteklerimize göre birşeyler yapmak zorundasınız çnkü bizler olmasak kime satacaksınız bu cihazları?Ne zmandır anna belle bekliyoruz bütün dünyada tamam ama bizde hala yok kendinize gelin haddinizi bilin siz üretensiniz diye belli bir rütbede olduğunuzu sanıpta kafanıza göre iş yapamazsınız siz üretenseniz bizde tüketeniz inş dediklerimi anlayan arkadaşlar olurda nokiadan vazgeçerler bakalım o zman kimlere satacaksınız bu cihazları siz bu gidişle bir yere varamazsınız ne müşteri memnuniyeti ne müşteriye olan ilgi vs. hiç birşey yok samsung bi telefon çıkarır insanlar bi özellik ister yeni bi uygulma ister samsung hop 2 hafta 1 ay sonra felan o özelliği koyar siz ortaya bi laf atıyorsunuz anna diye bizim anamız ağlıyor beklicez diye dikkat edin burda bi kafiye var :P herneyse ben isterimki şu lafları bu üretici firmanın genel müdürüne saymayı ama işte olmuyor bu yazıları okuyan tek bir nokia çalışanı varsa anlasınlar halimizden artık ona göre davransınlar k.bakmayın çok uzattım yazıyı ama uzatmam gerekti. Teşekkürler. İyi Forumlar.
nokianın yahudilere ait olduğuna eminmisin?İsrail ile türkiyenin ilişkileri bozulunca Nokia ANNA dediği yazılımı da geciktiriyor.Bunda anlamayacak bir şey yok nokia fillandiya üretiliyor ama yahudi fırmasına ait bir fabrika, misilleme olarak yazılımı geciktiriyor.Nokia kullanıcısı olarak bir daha nokia telefonu almamağa karar verdim.
alman annası kullanıyorum ve tüm qt uygulamalarını kurabiliyorumyükletenler *#0000# yapıp ürün kodunu yazsın bakalım degismis mi değişmemişmi.bir de Ovi mağazadan qt tabanli uygulama yüklemeyi denesinler smart installer sorunu çözüldü mu çözülmedi mi

ağzına sağlık yazıklar olsun nokia satışlar düşsünde sen o zaman gör bizlerle oynamayı.