Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

haliloz95

Üye
bak sen şu işe böyle bir şey yapmaya hakları var mı?

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
sormadınız mı bu alman mı nedir diye :S bu kadar yorum okuyosunuz burda arkadaşım hiçmi aklınıza gelmedi bilmeyene dayamışlar bildiğin :S

haliloz95

Üye
ben saat 13.30 da verdim telefonu hiç aklıma gelmedi böyle bir şey yapacakları. Şu an ovi den nokia b.m. 2 yi yükleyemiyorum

_ardaa

_ardaa

Üye
059d576 Nokia N8 Türkiye Dark Gray ürün kodudur ve Alman Annası yükleseler bile ürün kodun değişmediği için anlayamazsın üstüne dil paketide eklemişlerse hiç anlayamazsın ama öyle birşey yapmazlar yapamazlar yapsaydılar 18 ağustos'ta yaparlardı.

@haliloz95 *#0000# yapıp bize ordakilerin tümünü yazar mısın buraya.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
vay uyanıklar alman annasıymış eve gidicne ben kendim flaşlarım 1,5 saatte onlar zor flaşlıyo :D

haliloz95

Üye
sürüm: symbian anna
yazılım sürümü:022.014
yazılım sürümü tarihi:2011-07-05
özel sürüm:022.014.00.01
özel sürüm tarihi:2011.07.05
dil paketi:022.014.02.01
ürün kodu:059D576
model:n8-00
tür:rm-596
tarayıcı sürümü:7.3
flash sürümü:4.0
java sürümü:2.2

biliyorum gereksiz şeyleri de yazdım ama arkadaş hepsini yaz dedi diye yazdım :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Bildiğin Türkçe Anna bu işte Alman variyantı falan olduğunu da sanmıyorum birde ovi store ve qt uygulamalarında sorun var mı?

haliloz95

Üye
ovi store den nokia battery monitor 2.0 ı yükleyemedim. xplore ve opera yı yükledim bi qt uygulaması söyleyin deniym

karasahinemre

Üye
sleeping screen

haliloz95

Üye
1 dk deniym

----------Eklendi 13.09.2011 @ 00:03:10 ---------- Yazıldı 12.09.2011 @ 23:59:24 ----------

yüklenemedi uyarısı aldım :S neyse bu günlük benden bu kadar sabah devam ederiz iyi geceler maxicep ailesi.

SilentOne

SilentOne

Üye
cwp

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
sürüm: symbian anna
yazılım sürümü:022.014
yazılım sürümü tarihi:2011-07-05
özel sürüm:022.014.00.01
özel sürüm tarihi:2011.07.05
dil paketi:022.014.02.01
ürün kodu:059D576
model:n8-00
tür:rm-596
tarayıcı sürümü:7.3
flash sürümü:4.0
java sürümü:2.2

biliyorum gereksiz şeyleri de yazdım ama arkadaş hepsini yaz dedi diye yazdım :D

Özellikler Symbian Anna'nın özellikleri, dil kodu da Türkçe'nin sanırım.
Ama yine de "modifiye anna" olabilir gibime geliyor.
Neyse, öyle veya böyle. Hayırlı olsun.
Darısı bize...

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde bugun denizlide gittim nokia shopa dedim anna güncellemsi geldimi dedim evet geldi dedi ama suan teknik servis kapandı yarın yükleyelim dedi

----------Eklendi @ 00:05:53 ---------- Yazıldı @ 00:05:35 ----------

demekki gelmiş:D

aydındogan

Üye
yazmıs oldukların bana yukledıklerıyle aynı sanada alaman kopyalamıslar klavye bile sasıyor türkçe karakterlerde sende dikkat dersen anlarsın.neyse benden bu kadar ben belle yukleyecegım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yazmıs oldukların bana yukledıklerıyle aynı sanada alaman kopyalamıslar klavye bile sasıyor türkçe karakterlerde sende dikkat dersen anlarsın.neyse benden bu kadar ben belle yukleyecegım

Al işte ortalık toz duman :dry: Shopların yüklediği orjinal mi, çakma mı?

Nokia, henüz Anna'ya kavuşamayan ülkelerden gelen aşırı tepki nedeniyle talimat verdi şimdilik "çakmasını" yükletiyor galiba Anna'nın...
Kullanıcıları bir süre susturur, oyalar diyerekten... (Çok orjinal bi çakma anna üretmişler) :d:

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
arkadas ben biseyi cozemedim madem geldi nden biz oviden yukleyemiyoruz ??? ben kendm yuklemeyi tercih ederim surda knusulanlardan snra servise yazilim falan attirtmam

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşlar navi deki 22.14 anna 24.01 belle değil mi? 24.1 için anna diyenler var da o yüzden sorma ihtiyacı duydum??

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
Arkadaşlar son sayfaları okudum ama birşey anlamadım birisi kalkmış demiş ki ben servise yüklettim çakma anna oldu kimi servis yok daha gelmedi demiş,denizlideki nokia servisi bölgesel anna mı çıkartmış napmış :d anlamış değilim ya noluyor bu nokia türkiye'de.adamlar piyasaya annalı cihazları sürdüler ki nokianın resmi sayfasındaki c7-n8-c6 01 bilgileri değiştirilmiş yani demek oluyorki annalı ürünler piyasaya sürüldü ama güncelleme henüz yok, cidden çıldırcam ve çıldırtcam artık :d

comand0

comand0

Üye
Arkadaşlar son sayfaları okudum ama birşey anlamadım birisi kalkmış demiş ki ben servise yüklettim çakma anna oldu kimi servis yok daha gelmedi demiş,denizlideki nokia servisi bölgesel anna mı çıkartmış napmış :d anlamış değilim ya noluyor bu nokia türkiye'de.adamlar piyasaya annalı cihazları sürdüler ki nokianın resmi sayfasındaki c7-n8-c6 01 bilgileri değiştirilmiş yani demek oluyorki annalı ürünler piyasaya sürüldü ama güncelleme henüz yok, cidden çıldırcam ve çıldırtcam artık :d

harbiden sacmalık Anna yüklü cihazları satıyorlar.bizde yok işe bak bide naviden bakıyom annaya her ülke var fildişi sahilleri bile var :D Tr yok

_ardaa

_ardaa

Üye
Servis çakma yazılım yükler mi olur mu öyle şey yüklemişlerse orjinal Anna yüklemişlerdir çakma yada Alman yüklemezler yükleyemezler.