Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya arkadaşım bizim ülkeye afedersiniz ama bu gidişle nahh gelir yaa.bakıyorumda her ülkeye gelmiş diye duyumlar çıkıyor forumda ama bizim ülked operatörlerle anlaşamıyorlarmış falan..la operatörler napck sanki :D anna kullanıyoruz diye bize aylık 3.99 tl falan ücretmi yansıtacaklarda o fiyattamı anlaşamamışlar :D ya bıraksınlar bu yalanlarıda bari desinlerki KARDEŞİM SİZ TÜRK'SÜNÜZ SİZE ANNA MANNA YOK NFC FALAN YALANDI N8'DE YANLIŞLIKLA VERDİK O TEKNOLOJİYİ SİZ HAKETMİYORSUNUZ BELLEYİDE BEKLEMEYİN falan desinlerde bizde rahatça sövsek yaanii :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen yha açıkça desinler bnde telefonu istanbul nokia türkiye temsilcisini kafasına fırlatem

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya sırf varya emin olun bu ülkenin evladıyız anadolu çoçuguyuz diye tüm bunlar bence..ya yüzlerce ülke nokia kullanıyordur ama emin olun en çok karı bzde yapıyordur..dünyada zarar ederken blkide tek kar ettiği ülke bile biz olabilriz ama hizmete gelnce fildişi sahillerine bile anna vermişler biz halen bkliyorz,bu ülkede en az 2 milyon telefon anna bkliyordur yaa blkide :S fildişinde 2 milyon canlı yok lan

forbidden5

forbidden5

Üye
shop ların kesinlikle alman annası filan yüklediğini sanmıyorum bence bildiğimiz tr annası geldi ve yüklüyorlar hafta sonuna oviye düşer alman yüklicek olsalar çokdan yaparlardı

SilentOne

SilentOne

Üye
ya alman yada hollanda annası yüklüyolar dır bnce tr annası gelse navirime düşerdi adamlar oradan çekiyor zaten dosyaları başka nerden çekecekki adamlara özel mail adreslerine tr annamı geliyo ama yarın gidicem detayını öqrencem

forbidden5

forbidden5

Üye
ya sırf varya emin olun bu ülkenin evladıyız anadolu çoçuguyuz diye tüm bunlar bence..ya yüzlerce ülke nokia kullanıyordur ama emin olun en çok karı bzde yapıyordur..dünyada zarar ederken blkide tek kar ettiği ülke bile biz olabilriz ama hizmete gelnce fildişi sahillerine bile anna vermişler biz halen bkliyorz,bu ülkede en az 2 milyon telefon anna bkliyordur yaa blkide :S fildişinde 2 milyon canlı yok lan
öyle diyosunda burda suç nokia da değil nokia tr de nokia tr testleri bitirdiğinde merkeze yollar merkezde yayına sunar fildişi nokia tr den daha hızlı çalışmış demekki orda var tr de hızlı çalışsaydı şimdi annalıydık anadolu çocuğu olmakla alakası öyle düşünürsek aslında beklememizin sebebi bizim gibi anadolu çocukları....

mfb2

mfb2

Üye
İyicene duygusala bağlandınız arkadaşlar altı üstü güncelleme bu kadar aciz tablo cizmeyin koyun gözüne rahman gitsin :naughty:

• Beğen
Tepkiler: iatis
forbidden5

forbidden5

Üye
ya alman yada hollanda annası yüklüyolar dır bnce tr annası gelse navirime düşerdi adamlar oradan çekiyor zaten dosyaları başka nerden çekecekki adamlara özel mail adreslerine tr annamı geliyo ama yarın gidicem detayını öqrencem
tr annasının denemelerini nokia tr yapıyorsa naviden önce olması normal testler bitmiştir merkeze yollanmıştır merkezde bunu yayın günü olan perşembe yayınlayacaktır bence kesinlikle yüklenen tr anna e6 daki gibi orjinal tr

mezoart

mezoart

Üye
Öyle veya böyle arkadaşlar, bu güncelleme bu hafta gelicek artık.Biraz daha sabredin, işin ucuna kadar geldik.Umarım Nokıa'da yaptığı hatalardan ders alır ve gelecekte bu olayları kullanıcılara yaşatmaz bir daha...

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Konu sahibi olarak son noktayı ben koyayım isterseniz arkadaşlar. Bugün söylediğim üzere Cevahir AVM içersinde bulunan Nokia Shop'a giderek symbian anna güncellemesi yapmak istediğimi söyledim. Servisimiz saat 18:00 a kadar çalışıyor , yarın daha erken bir saatte getirirseniz yardımcı olabiliriz dedi. Peki şuan yüklediğiniz Türk annası mı ?dedim HAYIR ALMAN ANNA yüklüyoruz Türkçe Dil paketi var dedi. Saygılar..

mezoart

mezoart

Üye
Konu sahibi olarak son noktayı ben koyayım isterseniz arkadaşlar. Bugün söylediğim üzere Cevahir AVM içersinde bulunan Nokia Shop'a giderek symbian anna güncellemesi yapmak istediğimi söyledim. Servisimiz saat 18:00 a kadar çalışıyor , yarın daha erken bir saatte getirirseniz yardımcı olabiliriz dedi. Peki şuan yüklediğiniz Türk annası mı ?dedim HAYIR ALMAN ANNA yüklüyoruz Türkçe Dil paketi var dedi. Saygılar..
Sinir bozucu bir durum.Türkiye'de ki Nokıa servisi Almanya güncellemesini kullandırıyor.Öte yandan insanlarımızın orjinal pek bir maddi varlığı yok, çoğu Alman, İtalyan ya da Amerikan markası kullandıklarımızın.Pekte şaşmamak gerekli... (:

• Beğen
Tepkiler: ErcanSenn
forbidden5

forbidden5

Üye
Yorumsuz...

WebStyle

WebStyle

Üye
Acaba tr diye alman annasını mı piyasaya sunacaklar. :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye

oha yha bune artık bole nokia shop bile bunu yapıyorsa c6-01 son telefonumdur

mfb2

mfb2

Üye
Vallahi hiç şaşırmadım arkadaşım ilk onlarda türkçe anna olması çok saçma olurdu ..

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bu hafta bu hafta derken aylar oldum k yaa

aşikar53

aşikar53

Üye
arkadaşlar ne zaman geliyor bu güncelle me

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Nokia, yoğun baskıyı kaldıramadı, marjinal yollara başvuruyor. :kotu:

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Hoş Artık bu Saatten sonra Gelse Ne Olur. Üzdü bu kadar kullanıcıyı Ama Hepimizin Beklentileri boş çıkacak Anna bizi Tatmin etmeyecek Biz Belleye Odaklanalım bence bu geçiş sürümü Baskılar Belle için. Durmak Yok Yola Devam

erollcelik

erollcelik

Üye
Nasıl olur da nokia shoplarda bile almanya için yayınlanan bir güncelleme yüklerler.Resmen bizi enayi yerine koyuyorlar.Ne düşünüyorlar acaba.