Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

tur_han

Üye
kardeş mail attığın zaman hafta sonu da arıyorlar beni bugün aradılar ve bu hafta kesin sorunlar çözülmüş pazartesi den itibaren ovide kontrol etmeye başlayın dedi kesinmi dedim.elimize kesin bilgi geldi dedi nokia çalışanı

hizan

hizan

Üye
Nokia çalışanı skyee (Yvonne)'den cevap geldi:

Hi all,
no, we won't release anything tomorrow. And unfortunately even for countries that have published Symbian Anna now, we still have some cases (mainly operator variants) where we still wait for operator approvals. SFR is one of them in France, Vodafone for some other countries - you see the details in my first post.
We're still working on the updates together with the local teams and operators in the countries that don't have Symbian Anna available yet. And as usually i'll post here once we release more updates.
BR,
yvonne

Kısaca çevireyim:

"Herkese selam,

Hayır, yarın herhangi bir şey çıkarmayacağız. Ve ne yazık ki, şu anda Symbian Anna'yı yayınladığımız ülkelerde bile (çoğunlukla operatör varyantlarında olmak üzere) bazı sorunlarımız var. Fransa'daki "SFR" bunlardan biri. Diğer bazı ülkeler için de Vodafone. (Detayları ilk mesajımda görebilirsiniz)

Şu an hâlâ, bugüne kadar Symbian Anna güncellemesini alamayan ülkelerin yerel ekipleri ve operatörleriyle, güncellemeler üzerinde çalışıyoruz. Ve her zaman olduğu gibi, yeni güncellemeler çıkarttığımızda buradan yazacağım.

İyi dileklerimle,
Yvonne."

yorum sizin.....

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar şunu deyim nokiadan bizi arayan adamlar sanırım çaycıları temizlik görevlileri falan :D :D ya herkese farklı farklı tarih verip bizimle kafa falan buluyorlar sanırım.ya gerçekten bıktım artık hafıza kartı aldım telefona anna gelene kadar kullanmıycam dedim :D güncellemeden sonra telefon sıfırlanır bende kartı o zaman takarım dedim ama ne yazıkki yok birşey falan yok :D satın alma tarihime baktım tam 17gün olmuş durumda şuan :D ve ben onu aldığım gün nokia destek hattından aramışlardı beni bende onlara güvenerek almıştım :D ama neyse yaa daha önemli dertlerim var benim anna manna şeyimde olur mu yaa :D

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Dün cevahir e yolum düştü ve nokia shop a daldım tabiki :) dedim birader bu anna ne zaman gelecek bi bilginiz varmi ? Adamların dediği biz hiçbir tarih veremeyiz çünkü bizde bilmiyoruz fakat bizlerde 4 gözle bekliyoruz " dediler. Bunun üzerine bir arkadaş arayıp sormuş 12.09.11 de gelicek demişşiniz dedim , cevap olarak : Biz kimseye tarih vermiyoruz , o arkadaş muhtemelen kafasında kurgulamiş onu , öyle birşey yok dedi :) :) :) :)
Kimseyi Kandıracak değilim kardeşim. Bana ne söyledilerse size yardımcı olabilmek için bende bilgilerimi sizinle paylaştım. Bana bayram dolayısıyla servisimiz kapalı dediler. Ayın 12 siinde açılacak o zaman yükleme yapabileceğiz dediler. Eğer sana öyle diyorlarsa birbirlerinden haberleri yoktur veya onlar sallıyorlardır. Kimseyi yanlış bilgilendirmede bulunmam. Pazartesi gittigim zaman size gelişmeleri tekrar buradan yazarım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia çalışanı skyee (Yvonne)'den cevap geldi:

Hi all,
no, we won't release anything tomorrow. And unfortunately even for countries that have published Symbian Anna now, we still have some cases (mainly operator variants) where we still wait for operator approvals. SFR is one of them in France, Vodafone for some other countries - you see the details in my first post.
We're still working on the updates together with the local teams and operators in the countries that don't have Symbian Anna available yet. And as usually i'll post here once we release more updates.
BR,
yvonne

Kısaca çevireyim:

"Herkese selam,

Hayır, yarın herhangi bir şey çıkarmayacağız. Ve ne yazık ki, şu anda Symbian Anna'yı yayınladığımız ülkelerde bile (çoğunlukla operatör varyantlarında olmak üzere) bazı sorunlarımız var. Fransa'daki "SFR" bunlardan biri. Diğer bazı ülkeler için de Vodafone. (Detayları ilk mesajımda görebilirsiniz)

Şu an hâlâ, bugüne kadar Symbian Anna güncellemesini alamayan ülkelerin yerel ekipleri ve operatörleriyle, güncellemeler üzerinde çalışıyoruz. Ve her zaman olduğu gibi, yeni güncellemeler çıkarttığımızda buradan yazacağım.

İyi dileklerimle,
Yvonne."

yorum sizin.....

Kardeş bu benim 2-3 gün önce yazdığım yorum değil mi?
Alıntı yapılmadan olduğu gibi kopyalayıp sadece altına "yorum sizin" diye yazılması pek hoş olmamış açıkçası.
Alıntı yapmasını bilmiyorsan anlayışla karşılarım elbette.
Neyse canın sağolsun.

• Beğen
Tepkiler: accman

columbiaa_7

Üye
beyler navfirmde türkçesi şuan için yok . dün yunanistandada anna sürümünü sundular ama anna yı yüklemek ne kadar sağlıklı ? bide yayınlamama sebepleri bana göre ticari tuzak çünkü ellerinde anna sürümü olan E6 yı 1000 liradan satmak varken anna lı C6-01 modelini 500 liraya neden satsın ?? o yüzden uzatıyorlar doğal olarak

asperea

Üye
anna yı bu kadar uzattılarsa belleyi siz düşünün artık bi 3-4 yıla anca gelir heerhalde:off:

ajanmemoli

ajanmemoli

Üye
Nokia ANNA'i götüremedi ama,anasını götürecek yakında.

nigreyatla

Üye
ya arkadaşlar niye bekliyorsunuz ki navfirmden yükleyin ben hollanda anna yazılımını yükledim türkçe dil destegide var gerçekten sorunsuz çalışıyor bizde yayınlayacaklarıyla bence hiç bir farkı yoktur diyecegim beklemek istemeyen benim gibi yüklesin görecekki bunca zaman boşa beklemiş bence hiç beklemeyin hemen yükleyin....

wratH!

wratH!

Üye
beyler onu bunu bırakın belle e gelin (n8 i olanlar) telefonunuzun gerçek kapasitesini görün...

blackbird48

blackbird48

Üye
ben artık nokıa nın bi b**a yaramadına eminim kayınçom ıphone ile bir resim çekti bende çektim sözüm ona 12 mp ne alaka ıphone maymuna çevirdi bizim meşhur 12mp li geçin bu işleri artık nokıa dan bi cacık olmaz

assortik

Üye
yahu anna veya belleye geçmek istiyoruz da flashlamayı bilmiyoruz :) bizim yerimize yapabilir mi telefonculara götürsek? :)

nigreyatla

Üye
ben artık nokıa nın bi b**a yaramadına eminim kayınçom ıphone ile bir resim çekti bende çektim sözüm ona 12 mp ne alaka ıphone maymuna çevirdi bizim meşhur 12mp li geçin bu işleri artık nokıa dan bi cacık olmaz
resimleri bilgisayara atta ondan sonra aradaki farki gör o kadar kötülemene gerek yok şu bir gerçekki n8 kamerası ıphone 4 kamerasından üstün bu bir geçek...

• Beğen
Tepkiler: nameste108

fatih_123

Üye
resimleri bilgisayara atta ondan sonra aradaki farki gör o kadar kötülemene gerek yok şu bir gerçekki n8 kamerası ıphone 4 kamerasından üstün bu bir geçek...

yani... arkadaş İphonenin ekran çözünürlüğyle nokianın erkan çözünürlüğünü kıyaslamışa benziyor.. kamerasını değil :D hadi iphone 8 mp olsa anlarımda 5 mp kamerayı nasılda 12 mp kameradan üstün tutuyorlar akıl almıyor :D

dreambutreal

Üye
Kimseyi Kandıracak değilim kardeşim. Bana ne söyledilerse size yardımcı olabilmek için bende bilgilerimi sizinle paylaştım. Bana bayram dolayısıyla servisimiz kapalı dediler. Ayın 12 siinde açılacak o zaman yükleme yapabileceğiz dediler. Eğer sana öyle diyorlarsa birbirlerinden haberleri yoktur veya onlar sallıyorlardır. Kimseyi yanlış bilgilendirmede bulunmam. Pazartesi gittigim zaman size gelişmeleri tekrar buradan yazarım.

Ben seni suçlamiyorum arkadaşim , bana söylediklerini söylüyorum bende adamlar kaypaksa yapabileceğimiz birşey yok :=)

nigreyatla

Üye
yani... arkadaş İphonenin ekran çözünürlüğyle nokianın erkan çözünürlüğünü kıyaslamışa benziyor.. kamerasını değil :D hadi iphone 8 mp olsa anlarımda 5 mp kamerayı nasılda 12 mp kameradan üstün tutuyorlar akıl almıyor :D
aynen fatih kardeşim insanlar ya bu işten anlamıyor yada laf olsun diye söylüyorlar 5 mp nerde 12 mp nerde....

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Anna yarın gelmiyor mu hayal mi bu şimdi neyse eve gidince flash atıcam yeter artık ...

----------Eklendi @ 23:18:49 ---------- Yazıldı @ 23:17:14 ----------

Siz 12 mp ile 5 mp kıyaslıyorsunuz birde 5mp daha iyi diyorsunuz iphone'un ekran çözünürlüğü iyi ondandır pcye atın görün gerçeği ve asıl sizin yorumunuz bir b... yaramaz sevmiyorsanız satın samsung alın burayada uğramayın.

badokaptan

Üye
Türkiye'ye geldiği günden beri n8 kullanıyorum ve fotoğraf makinesi taşımayı bıraktım. şuan piyasadaki en iyi kamera onda. ayrıca hd video çekimide gayet iyi. sadece yazılımsal birkaç sorun sebebiyle telefonu kötülemenin bir anlamı yok. nokia n8 i iphone la değilde htc evo 3d ile kıyaslamak daha doğru bence.

SilentOne

SilentOne

Üye
htc evo 3d ile kıyaslmak dionda kıyaslamasınki