Nokia shop servisi c7'yi geri iade etti. Yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halidgiray

halidgiray

Üye
hazır symbian 3ün dilinede alışmışken n8i mutlaka düşün derim, hem mızıkçılıkta yapmamış olursun. benim n8le bi çift sürmediğim kaldı. nokia bu telefona yaptıklarımı görse dava açar, geri alır. en son bi şişe madensuyu içti mesela hiç bişey olmadı, valla bak harbiden..

keys1903

keys1903

Üye
palawra herif ortada yok. Bır laf cıkardı mıllet tartıssın dye

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
Para iadesi yapılmazki, telefonun aynısnıdn verilir, aynı model yoksa üst modeli verilir. Sen 1400 alıcam die boşuna uğraşma?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Ben olsaydım alırdım N8i.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
1400müü :dry: ben 800e aldım hacım naptın ya

capadent

Üye
anlattıkları tamamen palavra.

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
1400 mü yuha çüşünüz naptın nettin :D iPhone alırsın o parayaa :D

den1905

den1905

Üye
telefonu alırken birkaç bişey daha almıştır o yüzden 1400 dür fatura buda hepsini alacağım sanıyordur kesin :):aha:

Cetger

Üye
İlk cıktıgı hafta 865 liraya aldım ahh ah benım telde sorun var 850 lira versin geri 1 saniye düşünürsen :) keşke verseler canada kıskandım şu anda bence sen fais fiyattan dava aç

Overdose34

Overdose34

Üye
Evkur'dan falan 24 ay vade ile almıştır arkadaş. Ben C7 yi Evkur'a sorgudumda 1380 TL'ye falan denk geliyodu 24 ay vadeli :)

slant1111

slant1111

Üye
konuyu açan hiç cvp vermemiş ? :D

xnomadx

xnomadx

Üye
Knuyu açanın amacı tartışma yaratmak 1400 e 2 tane c7 alırsın.telfonla beraber başka birşeyde almıştır faturaya yansımış olabilir. :D

slant1111

slant1111

Üye
evet bncede :D

halidgiray

halidgiray

Üye
Knuyu açanın amacı tartışma yaratmak 1400 e 2 tane c7 alırsın.telfonla beraber başka birşeyde almıştır faturaya yansımış olabilir. :D
yok be yaa ben aveadan 15x75=1350 TLye aldım N8i daha 2. taksidi yeni ödedim

lolaman

lolaman

Üye
neeeey 1400 mü olum senin telefon 24 ayar altın kaplamamı?

Cane®

Cane®

Üye
daha yazıyonuz mu arkadaslar adam pıyasada yok. aklı sıra dalga gectıgını sanıyo heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...