Nokia shop servisi c7'yi geri iade etti. Yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

novi_pazar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia shop servisi c7'yi geri iade etti. Yardım edin lütfen
3 gün önce c7'yi nokia shop servisine verdim ve bugün beni çağırdılar, nokia mail atmış tel yapılamaz diye ve benden faturayı istediler bende faturayı verdim. Parasını geri vereceklerdi ama c7'yi 1400 tl'ye almıştım 8 ay önce, bu faturayı ödemeyiz 850 tl veririz dediler kabul etmedim ve mahkeme verecem diye mail attım. Mail attıktan 2 saat sonra beni tekrar çağırdılar n8 verelim dediler kabul etmedim çünkü fatura parasını geri vermeleri gerikiyor kanun'en. Tüketici mahkemesine başvurarak fatura parasını alabilirmiyim ?

Not; teldeki sorun konuştuğum kişinin sesi bana gelmiyor ve bunu nokia yapmadı yada yapmak istemedi

RedColt

RedColt

Üye
büyük ihtimalle alırsın.

keys1903

keys1903

Üye
1400 mu naptn dayı

Utku

Utku

Üye
1400 mü şaka mı bu:hmmm

meg1ddo

meg1ddo

Üye
1400 diyor arkadaş! yanlış okumadım değil mi?...

SilentOne

SilentOne

Üye
oha 1400 mü çüşşş sen eminmisn c7 aldıqına c7 oroflen olmasın diecem daha çıkmadı türkiyedeoha be o paraya iphone alırım hatta alma bi c6-01 bide elektirikli motor alırım

Utku

Utku

Üye
oha 1400 mü çüşşş sen eminmisn c7 aldıqına c7 oroflen olmasın diecem daha çıkmadı türkiyedeoha be o paraya iphone alırım hatta alma bi c6-01 bide elektirikli motor alırım
o kadarda değil elektirikli motor 1000 tl c6-01 600 desen yetmez

• Beğen
Tepkiler: suat1111
futbol123

futbol123

Üye
ilk çıktığındamı aldınız? ilk çıktığında 999tl falandı

RedColt

RedColt

Üye
faturada ne yazıyosa onu alır.. ama 1400 biraz düşündürücü harbiden :)

-omer-

-omer-

Üye
1400 yazıyo dmi biz yanlıs okumuyrz naptın hocam sen ya?? 1400? n8 bile o kadr etmiyo

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Fatura da yazanı vermek zorundalar diye biliyorum ama sen çok aşırı bi fiyata almışsın telefonun gideri 900-10000 lira arasıydı 8 ay önce de çogu mazarada 12 taksitle o fiyata satılıyordu vermemek de diretirler.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
kesinlikle peşine düş faturadaki tutarı vermeleri lazım

PriZm

PriZm

Üye
1400 Tl(!):hmmm

Kefelon

Üye
yha adamlarda haklı tabi hiçbi yerde 1000 lirayı geçmiyor fiyatı 1400 e almışsın ama beyler geçen gün gördüm bişe aklıma geldi nokia c5-03 ü bir mağaza indirimde diye 750 tl den satıyodu :d: 1400 ozaman garip gelmedi :)

PriZm

PriZm

Üye
sıcaklık piyasanın kafasına vurmuş galiba:D

maxirabit

maxirabit

Üye
Pardon ama siz o fiayata nasıl aldınız o telefonu?
Vaadelimi aldınız ondan mı yüksek?

Birde benim bildiğim nokia telefon sorunluysa,yapılmayacaksa aynısı verir tutupta daha yüksek modelini vermez.

Kendi telefonumunda anakartı yandı telefonu alalı 3 ay oldu,ne telpa değiştirdi nede başarı siz bozmuşsunuz,kullanıcı hatası diyip geçiştiriyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz,biz okadar peşine düşüyoruz olmuyor,siz nasıl beceriyorsunuz bunları?

metinakrep

Üye
bencede vir gariplik var eğer normal c7 ise 1400 imkansız bir iş var bu işte yada nasıl aldınız o paraya anlamış değilim çünkü 1000 tl yi bile geçmedi telefon o günlerde yanlız eğer illede o parayı istersen alırsın mahkeme kararı ile sonuçta fatura resmi ise ama nokia da bunun peşine düşerse aldığın yerde sorunlar çıkabilir faturaları araştırıp bir yalancılık yüksek fatura vs gibi birşey çıkarsa o zaman hem maliye açısından hemde diğer konulardan sonu acı ile bitebilir

debug06

Üye
kardeşim 1400 değil 5400 yazıyosada alırsın.
Hiçbir düşüncen takıntın olmasın rahat ol. %100 kuruşu kuruşuna geri alırsın.Ayıplı ürün Fatura bedeli iade olur.

Hakem heyetine artı gerekiyorsa Tüketici mahkemesine ver.

Zaten sana iade edildikten sonra onlarda sana ödedikleri parayı satıcıdan geri alacak satıcıda toptancısınından aldığı fiyattan iade aşacak geriye zincirleme gidecek.

Seni bağlayan olumsuz etkileyen bir nokta yok alırsın sakın aklını karıştırmasınlar.

• Beğen
Tepkiler: uribaju
serinaga

serinaga

Üye
Dostum naaptın yaw, kampanya felan mı vardı yanında eşantiyon vs. 8 ay önce bende aldım C7 ama 900'e ... N8 bile o fiyatları hemen hemen göremedi yaw ... Ama faturan varsa ve sadece C7 olarak kesilmişse alırsın ...

uribaju

uribaju

Üye
faturan varsa söke söke alırsın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...