Nokia Sertifika Veriyor (anında) 2012!!

Sponsorlu Bağlantılar

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Sertifika Veriyor (anında) 2012!!
Evet arkadaslar yanlış duymadınız nokia telefonunuza özel sertifika veriyor yapılması gerekenler çok basit ilk önce ;

Baştan söylemek istiyorum hellox secman vs hack dosyalarında işe yaramaz

telefonunu hacklemek istemeyenler için uygulamaları tek tek sertifikalandırabilirsiniz

1)
sitesine giriyorsunuz .

2) daha sonra yukarda
butonuna tıklayıp formu dolduruyoruz (aşagıda adres bilgileri var onları doldurmaya gerek yok.

3) daha sonra yazmıs oldugunuz mail adresine onaylama maili geliyor ordan linke tıklayıp onaylıyoruz.

4)onayladıktan sonra otomatık bi bölüm geliyor
Development Certificate
diye bir bölüm eğer gelmezse link den de ulaşabilirsiniz

5)Add's IMEI yazan yere telefonumuzun imei numarasını yazıyoruz
(imei öğrenmek için *#06# bilmeyenler için) ve altdan Add imei butonuna tıklıyoruz ve imei numaramız eklenmiş oluyor

6) hemen sağ tarafta Download Certificate butonu var ona tıklayıp sertifikamızı indiriyoruz

UMARIM Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEZSİNİZ :))

-- mail adresi olarak yahoo.com.tr uzantılı kullanırsanız bi sorun olmadan kabul ediyor bilginize...

Aldığınız sertifikaları nasıl kullanıcağınıza gelirse ;

link deki dosyayı indirirseniz hem programı hemde nasıl yapmanız

gerektiği resimli bi şekilde anlattım

NOT: Şuan tek sertifika veren site olduğu için her uygulamayı sertifikalandırmıyo diyebilirsiniz haklısınız ama hiç yoktan iyidir diyerek paylaşım yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: Leqend_Kerim, fbkrall, galaxy7 ve 7 diğerleri

34tango

34tango

Üye
hacı email adresini kabul etmiyor

bayon

Üye
    Konu Sahibi
ben yahoo ile aldım bi de onunla dene istersen

55lim

Üye
oda kısıtlıdır her uygulamayı signed yapmaz benim görüşüm ama deneyimlerinizi paylasırsanız seviniriz

serinaga

serinaga

Üye
Bence de kısıtlıdır, veya bişiy deniyorlardır. Ama paylaşım için tşk.

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Sertifikayı bilgisayara indirdigimizde telefonun gormesi icin ne yapmalıyız? Konuyla pek alakası yok ama yardımcı olursanız sevinirim :)

mstf_l

mstf_l

Üye
1o site her e mail i kabul etmiyor ve almak tam bir iskence

2) evet sertifika kısıtlı cogu seyi sertifikalamz

3)nokia bunu yıllardır veriyor

Paylasım icin tesekkur ederiz ama heleki bu zamanda gerek yok buna

anılbaran

anılbaran

Üye
aynı konu 2 yerde :hmmm biz o kadar hackdiyem siz hala sertifika emeklerim boşa gidiyor :vur:

askmmm

Üye
O sıte nokıanin deglki .

bayon

Üye
    Konu Sahibi
çok ön yargılısınız sertifika isteyen o kadar çok üye var ki sitede ve özellikle telefonuna hack yapamayan yazık yani sırf kendi konunuzu arka plana atacak diye yaptıgınız yoruma bak... ayrıca kısıtlı sertifika diyorsunuz neye göre bu yorumu yapıyosunuz onada sasırmıs durumdayım kısıtlı sertifika olmadıgını şöyle açıklayım size bende Nokia Settings wizart(orjinal nokia uygulaması) programı var ve sertifikası dolmus ben opda dan aldgım sertifika ile sertfikalandırdıgımda güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diye uyarı geliyor fakat bu yeni aldıgım sertifika ile hiç bir sorun olmadan yükleniyor lütfen birazdaha düşünceli yorumlar yazalım...

----------Eklendi @ 14:28:49 ---------- Yazıldı @ 14:28:11 ----------

O sıte nokıanin deglki .

Sağ en alta bakarsan görürsün kimin oldugunu..

ecel54

ecel54

Üye
sertifikasının süresi biten uygulamalar için eskisinin yanına her hangi bir sertifika koy demez

Symbianist

Symbianist

Üye
Muhabbetinizi bölüyorum ama ben bunu açalı çok oldu ki zaten kısıtlı bir sertifika veriyor http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...ma-islemi-icin-buyrun-size-yontem-530156.html

----------Eklendi @ 18:36:48 ---------- Yazıldı @ 18:33:57 ----------

Ve konuyu açan kardeş hakikaten bu kısıtlı bir sertifikadır. Sen gayet de iyi bir niyetle yardımcı olmaya çalışmışsın eline emeğine sağlık ama şunu da anlaman gerekir ki bazı programlarda daha fazla yeteneğe sahip olan setfikalar gerekir. Senin dediğin gibi symbiansigned in sertifikaları bazı programları yükler ama maalesef hepsini değil. Tekrar diyorum eline sağlık uğraşmışsın.

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Muhabbetinizi bölüyorum ama ben bunu açalı çok oldu ki zaten kısıtlı bir sertifika veriyor http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...ma-islemi-icin-buyrun-size-yontem-530156.html

----------Eklendi @ 18:36:48 ---------- Yazıldı @ 18:33:57 ----------

Ve konuyu açan kardeş hakikaten bu kısıtlı bir sertifikadır. Sen gayet de iyi bir niyetle yardımcı olmaya çalışmışsın eline emeğine sağlık ama şunu da anlaman gerekir ki bazı programlarda daha fazla yeteneğe sahip olan setfikalar gerekir. Senin dediğin gibi symbiansigned in sertifikaları bazı programları yükler ama maalesef hepsini değil. Tekrar diyorum eline sağlık uğraşmışsın.

Çok az da olsa konu dan varmı diye baktım ama karşıma çıkmadığı için yok sandım eğer açtığını bilseydim açmazdim konuyu gerçekten kusura bakma

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
nerden görecceksin milyon tane konu var. bende de oluyor o bazen. ben açtım sen neden açtın gibisinden birşey demek için söylemedim ki ONU. sadece gerçekten o sitenin verdiği sertifikanın her programda işe yaramadığını söylemek istedim. nerden alırsan al mesela bir modo veya rompatcher kuramazsın o selfsign sertifikalarla. maalesef öyle ama bazı programlarda da işe yarıyor

marist

marist

Üye
Denedim oLdu İndirdim TşkLer Deee Gercekten Hiç Bir İşe YaramıyoR mu YaramıyoRsa Niye VeriLiyor ki ?

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Nasıl kullanacağız bunu yaf ?

Üst Alt