Nokia s40 işletim sistemli bi telefona s60 versiyonu yüklenebilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pskology

Üye
    Konu Sahibi
Nokia s40 işletim sistemli bi telefona s60 versiyonu yüklenebilirmi?
Arkadaşlar herkese iyi günler. Bende nokia 3600 slide var s40 işletim sistemli doğal olarakda çift işlemcili değil yani java bi program açtığımda mesaj geldiği zaman komple kapatmak zorunda kalıyorum.Ama telefonun kendi müzik çalarında öyle bir sorun yok arka planda çalışabiliyor.Düşünüyorum o müzik çalar çalışıyosa java programlar neden Çalışmıyor arkadaşlar.
Benim düşündüğüm telefonun işletim sistemini komple ortadan kaldırarak başka bir işletim sistemi kurabilirmiyiz?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hayır kuramazsınız.

pskology

Üye
    Konu Sahibi
peki bu telefonun kendı mp3 çaları java değilmidir o nasıl arka planda çalışabiliyor ?

Emir

Emir

Üye
peki bu telefonun kendı mp3 çaları java değilmidir o nasıl arka planda çalışabiliyor ?
kardeşim hiç bir şekilde kuramassın çünkü o telefonun sistemine s40 işletim sistemi atılmış ve korumalı onun için başka işletim sistemi atmana nokıa izin vermez mp3 çaları ve bütün gördügün yazılımlar java o telefonda onu arka planda çalman için ilk müzike gir çık a basma kırmızı arama kapamaya bas o müzik arka planda çalar veya geri ye basarak ana menüye gel ..

pskology

Üye
    Konu Sahibi
ben müzikleri arka planda çaldırabiliyorum. ama işte beni düşündüren o müzik çalar java. Java program arka planda çalışıyor ama diğer javalar neden arka planda çalışmıyor. :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt