Haber Microsoft-tan S40 ve S60 kullanıcılarına bir ağır darbe daha!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Microsoft-tan S40 ve S60 kullanıcılarına bir ağır darbe daha!
Microsoft internetteki S40 ve S60 Firmware dosyalarını sildirdi! Şimdiye kadar yaptığı en alçak hareketi bu olan Microsoft bunu yapmadan önce hiç bir duyuru da yapmadı! Artık S40 ve S60 ı bitirmek isteyen Microsoft-un bu hamle ile aslında kendi pazar payını azalttığından haberi varmı? Gördüğüm kadarı ile telefonlarını yenileyenlerin aklında sadece iOS ve Android var, Windows Phone diyince artık 'arkadaşımda var müzik çalarda donuyor', 'favori oyunlarım yok onda', 'o ne ya kare kare' diyorlar, Microsoft-un son çıkan işletim sistemi Windows 10-u da gamer-ler için tasarladığını sanıyorum ki, sadece oyun performans iyileştirmeleri var, geride kalanı da arayüz değişimi, 100-lerce bug ve bazı gerekli şeylerin kaldırılması. Bunun da Microsoftun telefon sektörüne ağırlık vermesinin sonucu olarak görüyorum şahsen...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136

goldmobile

goldmobile

Üye
peki bu lumiaların frimvare dosyalarını nerden indire biliriz bilginiz varmı

• Beğen
romedon

romedon

Üye
lumiaların tipi çok hoş tasarım filan samsunga bin basa.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
romedon

romedon

Üye
%99.99 kullanıcı tipine tasarımına göre değil özellikleri için alıyor telefonu
gerçek kullanıcı öyle ama anlamayan milyonlarca kişi tipine göre alıyor.Hangi kadına sorsam tipi çok güzel diyor.İşlemciymiş rammiş hak geitre

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136 ve turancen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
gerçek kullanıcı öyle ama anlamayan milyonlarca kişi tipine göre alıyor.Hangi kadına sorsam tipi çok güzel diyor.İşlemciymiş rammiş hak geitre
Bunun en güzel ve canlı örneği benim hanım. İphone 4s e burun büküyor:ehe :ehe
İlla tipi güzel olacakmış !!!!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136 ve ___kaptan___
romedon

romedon

Üye
Bunun en güzel ve canlı örneği benim hanım. İphone 4s e burun büküyor:ehe :ehe
İlla tipi güzel olacakmış !!!!
öyle zaten :) Kadınların %95 i anlamaz ki işlemciymiş rammış.Tipi iyi olsun kamerası iyi çeksin yeter.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
Instagram hala beta mı acaba? :ehe:ehe
Hala beta :ehe:ehe:ehe

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şu zamana kadar kullanmaktan en büyük keyif aldığım cihaz o idi. Gerçekten bir EFSANE telefon o. Ah Nokia ah. Elindeki en sağlam cihaz ve işletim sistemini mundar ettin senin yatacak yerin yok....

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136, ___kaptan___, MAERKEK ve 1 kişi daha
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Nokia parayı buldu ama o telefonları ben yaptım diyerek sahiplenmiyor . Yazıklar olsun yani

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136, Silinen Üye 2574464 ve MAERKEK
Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yani şu an bile bir programcı olarak S60v3 FP2 sürümüne sahip QWERTY klavyeli cihaz olan E5-00 kullanmak istiyorum ve internetten siparişimi yaptım. Android telefonlar da mevcut QWERTY klavyeli ama gerçekten BERBAT ÖTESİ... Blackberry işletim sistemi modlamaya o kadar da açık değil. Geriye E71, E5-00 gibi telefonlar kalıyor. Bu telefonlar başlı başına bir PC gibi. DosBOX kullanarak bir çok akılalmaz şeyler yapmak ta mümkün. Zaten elimde 20GB arşiv de var oyun-program ne istersem (arşiv tam 2 yıldır sıralanıyor, biter bitmez burdan paylaşacağım, en son ve bug-sız versiyon olan tüm program ve oyunlar 240x320 - 320x240 olarak), internetsiz Play Store resmen :D . Bu telefonlar modlama, programlama, retro oyunlar seven insanlar için piyasada EN MÜKEMMEL telefonlar. Kalite de belli zaten (internetten REFURBİSHED ala bilirsiniz, yeniden hiç bir farkı yok. Bu yakınlarda bu konu üzerine yazacağım)

• Beğen
Tepkiler: mustipa, maydinmaydin, PALA. ve 4 diğerleri
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Yani şu an bile bir programcı olarak S60v3 FP2 sürümüne sahip QWERTY klavyeli cihaz olan E5-00 kullanmak istiyorum ve internetten siparişimi yaptım. Android telefonlar da mevcut QWERTY klavyeli ama gerçekten BERBAT ÖTESİ... Blackberry işletim sistemi modlamaya o kadar da açık değil. Geriye E71, E5-00 gibi telefonlar kalıyor. Bu telefonlar başlı başına bir PC gibi. DosBOX kullanarak bir çok akılalmaz şeyler yapmak ta mümkün. Zaten elimde 20GB arşiv de var oyun-program ne istersem (arşiv tam 2 yıldır sıralanıyor, biter bitmez burdan paylaşacağım, en son ve bug-sız versiyon olan tüm program ve oyunlar 240x320 - 320x240 olarak), internetsiz Play Store resmen :D . Bu telefonlar modlama, programlama, retro oyunlar seven insanlar için piyasada EN MÜKEMMEL telefonlar. Kalite de belli zaten (internetten REFURBİSHED ala bilirsiniz, yeniden hiç bir farkı yok. Bu yakınlarda bu konu üzerine yazacağım)
Üstad bekliyoruz senin sayende belki android almaya gerek kalmaz. Qwerty modelleri ben pek sevmiyorum. Görünüşü hoşuma gitmiyor. E7-00 daha hoş geliyor bana . Alta saklanmış klavye fikri çok güzel .Zamanında almak vardı .
Ahhh ahh ahh ben bu dünyaya geç gelmişim .

• Beğen
Tepkiler: craftx, Silinen Üye 2574464 ve Silinen Üye 2619136

MaxipmaN

Üye
babam nokia var mı ki piyasada diye bir tepki verdi geçen reklamı görünce :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136, Silinen Üye 2574464 ve MAERKEK
ByEmre221

ByEmre221

Üye
oo Nuru bey beni hatırlar mısın bilmiyorum :d Nasıl gidiyor ? Hangi programlama dilleri üzerinde çalışıyorsun

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136 ve Silinen Üye 2574464

Cadillac34

Üye
Microsoft'un kendi işletim sistemi tutmadı ki S40 ve S60 serilerini kaldırsın. Microsoft'un başındaki patronları salak. Var llan işletim sistemi devam ettirseydi Android ve İOS'tan üstün olmasa bile en azından kafa kafaya giderdi.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136, Silinen Üye 2574464 ve PALA.
PALA.

PALA.

Üye
@Cadillac34 Don değiştirir gibi telefon değiştirip vampirleri zengin etmemiz için yapıyorlar, yoksa bir telefon kaç yıl yaşar...
@Nuru TaşDemir Nokıa belle için ekran koruyucu tasarlama düşünceniz varsa ilerleyen zamanda sis halinde paylaşırmısınız.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136, Cadillac34 ve Silinen Üye 2574464
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Konu başlığını değiştirelim veya başka bir konuya geçelim . Başlıktan sapmaya başladık . Yakında uyarı gelir.
@sinan yüksel hangi tip telefonları diyorsunuz yaşama konusunda ? Akıllı ise Gm4 ü 3 yıldır kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136 ve PALA.

Üst Alt