Silinen Üye 2574464
Kapalı Hesap
Microsoft-tan S40 ve S60 kullanıcılarına bir ağır darbe daha!
Microsoft internetteki S40 ve S60 Firmware dosyalarını sildirdi! Şimdiye kadar yaptığı en alçak hareketi bu olan Microsoft bunu yapmadan önce hiç bir duyuru da yapmadı! Artık S40 ve S60 ı bitirmek isteyen Microsoft-un bu hamle ile aslında kendi pazar payını azalttığından haberi varmı? Gördüğüm kadarı ile telefonlarını yenileyenlerin aklında sadece iOS ve Android var, Windows Phone diyince artık 'arkadaşımda var müzik çalarda donuyor', 'favori oyunlarım yok onda', 'o ne ya kare kare' diyorlar, Microsoft-un son çıkan işletim sistemi Windows 10-u da gamer-ler için tasarladığını sanıyorum ki, sadece oyun performans iyileştirmeleri var, geride kalanı da arayüz değişimi, 100-lerce bug ve bazı gerekli şeylerin kaldırılması. Bunun da Microsoftun telefon sektörüne ağırlık vermesinin sonucu olarak görüyorum şahsen...
Kadınların %95 i anlamaz ki işlemciymiş rammış.Tipi iyi olsun kamerası iyi çeksin yeter.
. Bu telefonlar modlama, programlama, retro oyunlar seven insanlar için piyasada EN MÜKEMMEL telefonlar. Kalite de belli zaten (internetten REFURBİSHED ala bilirsiniz, yeniden hiç bir farkı yok. Bu yakınlarda bu konu üzerine yazacağım)