yakamozkurdu
Üye
Dediğinizi C7'de harfiyen uyguladım firmware ile 8 dosya + sondaki büyük dosyayı da indirdim ve telefonum Türkçeleşti. Emeğine sağlık, paylaşımların için sonsuz teşekkür. Hayatımda ilk defa 1 cep telefonuna risk alarak ve size güvenerekflash attım ve sayenizde başardım.
Naçizane bir şeyler yazmak istiyorum. Navi firm ile bulunan 8 dosyayı dediğiniz klasöre atıp Phoenix ile flash atmaya kalkınca en başta bir dosyanın eksik olduğu uyarısı geldi ve flash atamadım. Sonra en sondaki dosyayı da navi ile yükleyip aynı klasöre kopyaladım ve flash attım. Problem çıkmadı. Demekki benim telefonda C7 Charcoal Black modelinde son dosyayı da atmak gerekiyormuş.
Sağlıcakla kalın....
----------Eklendi @ 03:21:16 ---------- Yazıldı @ 03:07:08 ----------
Bir de hocam cihazı flashlamadan önce mutlaka ovi suitte backup yapmamız gerekir. Yoksa telefon fabrikadan yeni çıkmış gibi ve içindeki bilgiler yok olmuş vaziyete döner Türkçe yüklendikten sonra. Tekrar teşekkürler.
Flash; Telefona modifiye edilmiş bir yazılım yada yeni bir yazılım yükleme işlemi için kullanılır.merhaba foruma yeni uye oldum sayilir. aklimda bazi sorular var yardimci olursaniz sevinirim. telefona neden flash atmak gerekir. flash atmakla format atmak arasinda ne fark var. telefonum n8 yaklasik 2 hafta oldu alali ve bir sorun yok flash atmanin bir faydasi olur mu (hizlanir mi vs). simdiden tesekkuler.
anladim su durumda flash atmaya gerek yok. tesekkurler.Flash; Telefona modifiye edilmiş bir yazılım yada yeni bir yazılım yükleme işlemi için kullanılır.Format ise; Telefonu fabrika ayarlarına döndürme işlemidir, yada yüklediğin yazılımı ilk haline getirme işlemidir.Eğer telefonunda bir sorun yoksa veya yeni bir yazılım yüklemek istemiyorsan Flash işlemine gerek yok.
Rica ederim.anladim su durumda flash atmaya gerek yok. tesekkurler.
bilgisayar konusunda iyiyimdir ama cep telefonlarinda tirt konumdayimRica ederim.Sen telefonunun keyfini çıkar biraz, daha sonra bu CFW maceralarına atılırsın
CookedFirmWare, hani modifiye yazılım diyorlarya işte obilgisayar konusunda iyiyimdir ama cep telefonlarinda tirt konumdayimcfw nedir diye sorsam ayip olmaz umarim...
o son dosya resim ve videoların oldugu dosya. Senin seçimine bağlı phoenix de options'dan o dosyayı kaldırabilirdin flash listesinden
Dead flash garanti dışında kalmasına sebebp olur evet. Normal atarsan Nokia Ovi Suite ile attığından farkı olmadığı için bir şey olmaz. Yani benim telefonum kaç kere flashlamıştım da gitti servise bir şey olmadıOrçun forumdan 2 arkadaş navifirm'den indirdiğimiz orjinal fw'nin phoenix ile yazılırsa cihazın garanti dışı kalacağını söylüyor. ne diyosun bu konu hakkında. Bende 2 gün önce sıfır e7 aldım flahlıcam ama garanti dışı kalırmı diye çekindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?