Nokia Ovi Maps Yeni Güncelleme Ücretsiz Navigasyon Var Artık 21.01.2010

Sponsorlu Bağlantılar

mtsarigul

Üye
Arkadaşlar web sitesinde hangi tip telefonlar için free oladuğu yazıyor. Nokia her telefonda free navigastonu desteklemiyor. Bunun anlamı şu, eski model telefonlar için halen sesli navigastonu satın almak zorundasınız..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ovi maps 3.03 bazı model cep telefonları için ücretsizdir. Diğer modeller için halen satın almak zorundasınız. Nokia web sitesinde desteklediği cep modellerini duyurdu..Ileride daha fazla telefon modeli desteklenecekmiş ancak şu anda sınırlı..

Syg..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
menü-uygulamalar-yer-konumalama-konumlama yöntemleri burdan sadece tümleşik gps i seçin diğerlerini kaldırın
kontor gitmez
ayrıca konumlama sunucusunu da otomatıkten - kapatı secin bu kadar arkadaslar kontör gıtmıyo...

marco2000

Üye
ben nokia oviden 44 MB lık haritayı da yükledim ancak bazı iller (ığdır) hala yok. çevrimiçide bağlandım yine yok. nedenini veya nasıl yükleyeceğimizi bilen var mı arkadaşlar ? tşk...

postpaid

postpaid

Üye
Arkadaşlar programı N97 ye yükledim çalıştı fakat uydu bulmada sorun yaşatıyor eğer çözebilirsem n97 kullananlara müjdeli haber verebilirim....

hunkar159

hunkar159

Üye
n97 nin olmamasi sacmalik bence yoksa nokia bize bir sey mi izah etmek istiyor ...n97 "kekleri".. diger arkadaslarada hayirli olsun diyorum

alminasalon

Üye
deniyecemmm

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
bişi sorcam 5800 için 2 farklı seçenek var bi xpress music bide navigation edition ama benim tel xpress ama ben teli product kod kullanarak navigation editiopn a çevirdim acaba hangisini kullanmalıyım bide v40... çıkmış

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
"telefon kapalı konumdayken yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+telefonu açma tuşuna aynı anda kıpırdatmadan basılı tutucaksın pin isteyene kadar sonra pini girip ülkeni seçiceksin hard format hazır.."

ovi store dan ovi map i yükledim ilk gün çalıştı. 2 gün uygulama açılamıyor nokia\maps den son sürümü indirin diyor telefonun versiyonu v31

forumdan hard fortmattan bahsediyor hard format mı atmalıyım atarsam içindeki bilgiler silinir mı sim kartı çıkarıptamı atayım cevap bekliyorum..

Progressivity

Progressivity

Üye
v40 çıktı arkadaşım onu yükleyeceksin

altanmg

Üye
N97 için software update den güncellemelere bakın. hem telefonun sistemi hemde ovi maps güncellemesi yayınlandı. n97 de free navigasyonu sorunsuzca kullanıyorum. ayrıca telefon menüsünde kaydırma özelliği de güncellenmiş. yandaki çubuktan kaydırma sorunu çözülmüş. başarılı bir güncelleme.

icarık

Üye
arkadaşlar n97 miniye navigasyon ücretsiz birde haritaların en güncelini verirse süper olur

telci64

Üye
genclik usak falan yok :S ??

storm174

Üye
haritaları kendin başka bi yerden indirip telefona aktarabilirsin nakianın sitesine gir orada göserior

suleyman-xx

Üye
5800xm yi güncelleme yaptım.beraberinde ovi maps 3.0 da geldi ama lisans istiyor

pasha991

Üye
sürümü kaç peki dostum

SessizCrew

SessizCrew

Üye
Bende WİFİ ile yaptım ama Üstte GPS bekleniyor Yazıyor o nedir ?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar biraz bekeldıkden sonra GPS beklenıyor sorunu gitti'de Navigasyonu nasıl deneyebılırım sesli olarak evdeyım suan'da hareket etmeden deneme ımkanım varmı

nejatxxx

Üye
yha bn bunu telefon no mu verip indirdim 108 kontorum gtti ama %75 ini indirdi ve boşa gtti nasıl ücretsin bn anlamadm

murat23351

Üye
yha bn bunu telefon no mu verip indirdim 108 kontorum gtti ama %75 ini indirdi ve boşa gtti nasıl ücretsin bn anlamadm
arkadaşım sen internete bağlanırken kendi hattın üzerinden nete girip bağlanmışsın... forumda ücretsiz navigasyon kullanımı diye konu varr onu oku.... ben 5800 dan nete girmek istediğimde çevremdeki kablosuz ağa bağlanıp öyle girip indirip ücretsiz kullanıyorummm...ben bu nokia ovi maps ını kurdum garmin kadar geniş ve detaylı olmadığı için kaldırdım sadece garmin yüklü..sanada tavsiyem garmini sadece yüklee hem ücretsiz hemde sorunsuz... nokia ovi mapsta bulunduğum ilçe ve köyler gözükmüyor bu demek oluyor ki nokia ovi maps küçük yerleşim yerleri almamışş.... garminde ise bulunduğum ilçenin mezraları bile varr...

viranufuk

viranufuk

Üye
ya rakadaşlar buovimapsiücretsiz kurdumtümleşk gpsi işarteledim sadce konumladana kaapattım bu sefer haritayı eçtığımda gps bağlanmıyor bide ses ve haritaları indirdim map loaderden sesli navigasyonu kullanamamadım ses gelmiyor seside açık arakadaşlar lütfen yardımcı olun deli olucam

murat23351

Üye
ya rakadaşlar buovimapsiücretsiz kurdumtümleşk gpsi işarteledim sadce konumladana kaapattım bu sefer haritayı eçtığımda gps bağlanmıyor bide ses ve haritaları indirdim map loaderden sesli navigasyonu kullanamamadım ses gelmiyor seside açık arakadaşlar lütfen yardımcı olun deli olucam
arkadaşım garmini kur rahat et... ovi mapsi kurdum yukarda dediğim gibi küçük yerleşim yerleri yok kullanımı çok farklı ücretsiz olduğundan dolayı pek detay verilmemiş.. garminde ise topografik ve tüm türkiye haritalarını kur sorunsuz sualsiz kullanmana bak derim sana....

Üst Alt